Libnet.ro
UNICEF

14:00

Presedintele SUA Donald Trump a anuntat ca se externeaza

Antena3 Antena3,
Presedintele SUA Donald Trump a anuntat ca se externeaza

Presedintele SUA Donald Trump a anuntat ca se externeaza din spital intrucat s-a vindecat de coronavirus. Liderul american a anuntat pe Twitter ca va parasi Walter Reed Medical Center la ora locala 6. continuă pe Antena3

Donald Trump, prima declaratie din spital. Urmatoarele 48 de ore sunt cruciale pentru presedintele american

Sunt bine, cred ca ma intorc curand!. Declaratia a fost facuta de presedintele american, Donald Trump, chiar de la Spitalul Militar Walter Reed, unde se afla internat dupa ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

Donald Trump, mesaj video din spital. Cred ca ma voi intoarce curand si sunt nerabdator sa termin campania asa cum am inceput-o

Presedintele american, Donald Trump, a postat un mesaj video de 4 minute incare a oferit detalii legate de starea sa de sanatate. Acesta spuneca se simte bine, iar sotia sa, Melania are o stare de.

Presedintele american, Donald Trump, si sotia sa, Melania, testati pozitiv pentru infectia cu coronavirus

Presedintele SUA, Donald Trump, si sotia sa, Melania, au fost testati pozitiv pentru infectiacu noul coronavirus. Anuntul a fost facut printr-un mesaj publicat pe contul de Twitter al liderului de la Casa Al.

Donald Trump a anuntat ca va iesi din spital: Nu va temeti de COVID

Presedintele SUA, Donald Trump, a transmisca va iesi din spital luni la 22:30 GMT. Acesta spune oamenilorca nu trebuie sa se teama de infectia cu Covid-19 si ca se simtemai bine decat acum.

DUPA CE DONALD TRUMP A FOST TESTAT POZITIV CU COVID-19 Dolarul si yenul s-au apreciat

Dolarul american s-a apreciat, iar yenul japonez, o valoare de refugiu, a inregistrat astazi cel mai puternic salt din ultima luna, dupa ce presedintele SUA, Donald Trump, a anuntat ca a fost testat pozitiv cu Covid-19, cu o luna inaintea alegerilor prezidentiale din 3 noiembrie.

VIDEO Donald Trump, mesaj video din spital: Am venit aici, nu ma simteam asa de bine, acum ma simt mai bine. Mesaje contradictorii de la Casa Alba

Presedintele american Donald Trump a publicat un mesaj video de 4 minute, sambata seara, in care spune ca se simte bine, sotia sa Melania se simte bine si urmatoarele zile vor reprezenta adevaratul test dupa ce a fost internat in spital cu Covid-19.

Ce le-a transmis presedintele Klaus Iohannis omologului sau din SUA, Donald Trump, si primei doamne Melania, dupa ce au fost depistati cu COVID-19

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, le-a transmis un mesaj omologului sau american, Donald Trump, si primei doamne a SUA, Melania Trump, care au fost testati pozitiv pentru infectia cu SARS-CoV-2. Mesajul.

Trump a iesit din spital pentru a-si saluta sustinatorii

Presedintele american Donald Trump a parasit pentru scurt timp spitalul militar Walter Reed din Bethesda, in apropiere de Washington, unde a fost internat vineri pentru a se tratat de COVID-19, pentru a-si saluta sustinatorii adunati in apropiere, informeaza AFP, conform Agerpres.

Ce avere are presedintele american Donald Trump

Donald Trump, infectat recent cu noul coronavirus,continua sa fie unul dintre cei mai bogati americani, iin ciuda faptului ca pandemia de coronavirus a lovit puternic in afcerile sale, asa cum arata noile.

Trump iese din spital: Nu va temeti de COVID-19! Medicul sau spune ca nu e in afara oricarui pericol

Presedintele SUA, Donald Trump, infectat cu COVID -19, a anuntat ca va iesi din spital luni la 22:30.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )