Libnet.ro
UNICEF

01:05

NATO, la ora testului de solidaritate. Donald Trump ar putea sa nu mai fie oaia neagra la summitul de la Londra. Macron si Erdogan ii vor lua locul

Adevărul Adevărul,
NATO, la ora testului de solidaritate. Donald Trump ar putea sa nu mai fie oaia neagra la summitul de la Londra. Macron si Erdogan ii vor lua locul

Ceea ce a fost conceput drept o sarbatorire a uneia dintre cele mai importante aliante militare ale lumii risca sa devina un spectacol al destramarii si de data aceasta motivele nu au legatura cu cele spuse sau facute de Donald Trump. continuă pe Adevărul

VIDEO Donald Trump a facut o vizita surpriza in Afganistan, de Ziua Recunostintei

Presedintele american Donald Trump a facut joi o deplasare surpriza in Afganistan, de Ziua Recunostintei, pentru a vizita trupele Statelor Unite, acesta afirmandu-si convingerea ca insurgentii talibani vor accepta o incetare a focului in cele mai lung razboi al Americii, transmite Reuters.

Donald Trump - vizita surpriza in Afganistan

Presedintele american, Donald Trump a facut, joi, o deplasare surpriza in Afganistan, de Ziua Recunostintei, pentru a vizita trupele Statelor Unite, acesta afirmandu-si convingerea ca insurgentii talibani vor accepta o incetare a focului in cel mai lung razboi al Americii.

Donald Trump respinge invitatia de a se apara in Congres

Casa Alba a denuntat ancheta drept injusta si a refuzat sa participe la o audiere in Congres care marcheaza inceputul unei noi faze in procedura destituirii lui Donald Trump, relateaza AFP.

Donald Trump se confrunta cu doua termene legate de investigatia pentru demiterea sa

Presedintele american, Donald Trump se confrunta, in aceasta saptamana, cu doua termene in Congres legate de investigatia pentru demiterea sa, democratii pregatindu-se sa isi transfere atentia de la stabilirea faptelor la analizarea posibilelor acuzatii de ilegalitati legate de Ucraina.

Donald Trump, mesaj pentru Klaus Iohannis de Ziua Nationala

Presedintele SUA, Donald Trump, a transmis presedintelui Klaus Iohannisun mesaj cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei. in numele poporului american, va felicit pe dumneavoastra si poporul roman cu ocazia ce.

Donald Trump a facut o vizita surpriza in Afganistan, de Ziua Recunostintei

Presedintele american Donald Trump a facut joi o deplasare surpriza in Afganistan, de Ziua Recunosti.

Donald Trump, la un pas de fi vizat de o ancheta penala.Ce optiuni mai are presedintele american pentru a se apara

Membri democrati ai CamereiReprezentantilor a Statelor Uniteintentioneaza sa initieze o ancheta penalasaptamana aceasta pe numele lui Donald Trumpdupa mai multe saptamani de.

Donald Trump i-a scris lui Iohannis cu ocazia celebrarii Zilei Nationale

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald J. Trump, a transmis presedintelui Romaniei, Klaus .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )