Libnet.ro
UNICEF

06:45

Vladimir Putin i-a oferit lui Donald Trump vaccinul Sputnik-V, dupa ce presedintele american s-a infectat cu coronavirus

Antena3 Antena3,
Vladimir Putin i-a oferit lui Donald Trump vaccinul Sputnik-V, dupa ce presedintele american s-a infectat cu coronavirus

Vladimir Putin sare in ajutorul lui Donald Trump, dupa ce presedintele american a anuntat ca s-a infectat cu coronavirus. Un oficial rus a anuntat ca Rusia se ofera sa il vaccineze pe presedintele american cu Sputnik-V, vaccinul rusesc aflat intr-o faza avansata de testare. continuă pe Antena3

Vladimir Putin e dispus ii ofere lui Donald Trump vaccinul Sputnik V. Ce a declarat oficialul rus din fruntea institutului care a dezvoltat serul

Un oficial de la Kremlin a anuntat ca Rusia este dispusa sa ii ofere presedintelui Donald Trump vaccinul dezvoltat de cercetatorii rusi impotriva COVID-19, asa-zisul Sputnik V, care se afla intr-o.

Vladimir Putin, convins ca vitalitatea si optimismul lui Trump il vor ajuta sa invinga noul coronavirus

Presedintele rus Vladimir Putin a apreciat vineri, intr-un mesaj personal adresat lui Donald Trump, ca vitalitatea sa ii va permite sa depaseasca periculosul nou coronavirus, dupa ce liderul american a fost testat pozitiv, scrie AFP.

Moscova ii ofera lui Trump vaccinul rusesc impotriva COVID-19

Vladimir Putin sare in ajutorul lui Donald Trump care s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2. Un oficial rus a anuntat ca Rusia se ofera sa il vaccineze pe presedintele american cu Sputnik-V, vaccinul rusesc aflat intr-o faza avansata de testare.

Moscova ii ofera lui Trump vaccinul rusesc anti-Covid-19

Vladimir Putin sare in ajutorul lui Donald Trump care s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2. Un oficial rus a anuntat ca Rusia se ofera sa il vaccineze pe presedintele american cu Sputnik-V, vaccinul rusesc aflat intr-o faza avansata de testare.

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora pentru Donald Trump. Ce i-a transmis presedintelui SUA

Vineri dimineata, Donald Trump a anuntat pe Twitter ca, atat el, cat si sotia lui Melania Trump, au fost testati pozitiv pentru coronavirus. Presedintele Romaniei i-a trimis un mesaj lui Donald Trump. Klaus Iohannis mesaj de ultima ora pentru Donald Trump Dupa ce Donald Trump a facut public faptul ca atat el, cat si Melania .

DUPA CE DONALD TRUMP A FOST TESTAT POZITIV CU COVID-19 Dolarul si yenul s-au apreciat

Dolarul american s-a apreciat, iar yenul japonez, o valoare de refugiu, a inregistrat astazi cel mai puternic salt din ultima luna, dupa ce presedintele SUA, Donald Trump, a anuntat ca a fost testat pozitiv cu Covid-19, cu o luna inaintea alegerilor prezidentiale din 3 noiembrie.

Donald Trump si Melania au COVID-19. Ce se intampla cu dezbaterile electorale?

Donald Trump si Melania au fost testati pozitiv cu COVID-19. Anuntul a fost facut chiar de Presedintele American, pe contul sau de Twitter. Ce se intampla cu dezbaterile electorale programate pentru perioada urmatoare? .

Donald Trump si sotia sa, in carantina dupa ce o consiliera a presedintelui SUA a fost confirmata cu COVID-19

O consiliera a lui Donald Trump a fost recent diagnosticata cu coronavirus, iar liderul american va intra in carantina, alaturi de prima-doamna, Melania. Donald si Melania Trump, in carantina dupa .

Donald Trump si sotia lui au fost diagnosticati cu Covid-19

ACTUALIZARE - Donald Trump si sotia lui, Melania, au fost diagnosticati cu Covid-19. --- Donald Trump a confirmat ca unul dintre principalii sai consilieri, Hope Hicks, a fost diagnosticata cu COVID-19 si ca el si sotia sa vor intra in carantina pana la primirea rezultatelor testelor, conform CNN.

Cine e Joe Biden, omul ales sa il dea jos pe Donald Trump de la carma Americii

Joe Biden tocmai si-a anuntat candidatura la alegerile prezidentiale ale Statelor Unite ale Americii in 2020. Acesta va concura impotriva lui Donald Trump, actualul presedinte. Alti candidati ce se vor bate pentru postul de presedinte ale Statelor Unite ale Americii sunt: Kamala Harris, Mike Pence, Hillary Clinton, Michelle Obama, Kanye West. Cu doua luni inainte .

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )