Libnet.ro
UNICEF

20:30

Donald Trump a confirmat oficial uciderea fiului lui Osama bin Laden. Declaratiile lui Trump

B1 B1,
Donald Trump a confirmat oficial uciderea fiului lui Osama bin Laden. Declaratiile lui Trump

Presedintele american Donald Trump a confirmat oficial ca Hamza Bin Laden, fiul lui Osama Bin Laden, a fost ucis in zona Afganistan-Pakistan, intr-o operatiune antiterorista, fara sa spuna exact cand s-a. continuă pe B1

Donald Trump a confirmat moartea lui Hamza, fiul lui Osama Bin Laden

Donald Trump a confirmat sambata moartea lui Hamza Bin Laden, fiul preferat al lui Osama bin Laden prezentat drept mostenitorul liderului Al-Qaeda, si al carui deces a fost anuntat la sfarsitul lunii iulie de mass-media americane, scrie AFP.

Trump a confirmat moartea lui Hamza, fiul lui Osama bin Laden

Presedintele Donald Trump a confirmat, sambata, moartea lui Hamza, fiul lui Osama bin Laden, prezentat drept succesorul acestuia la conducerea Al-Qaida. Trump a confirmat moartea lui Hamza, fiul lui Osama bin Laden Trump a mentionat, intr-un comunicat, ca fiul lui Osama bin Laden a fost ucis in timpul unei operatiuni de contraterorism in regiunea AfganistanPakistan.

Fiul lui Osama bin Laden, ucis intr-o operatiune antiterorista a SUA in Afganistan, anunta Casa Alba UPDATE

Fiul lui Osama bin Laden, Hamza bin Laden, a fost ucis intr-o operatiune antiterorista a SUA desfasurata in Afganistan, la granita cu Pakistanul, a anuntat Administratia Trump, citata de Reuters. Casa Aba a confirmat astfel informatiile privind uciderea militantului terorist si a dezvaluit circumstantele mortii acestuia.

Este oficial! Fiul preferat al lui Osama Bin Laden este mort!

Casa Alba confirma capturarea si uciderea lui Hamza Bin Laden, continuatorul si mostenitorul Al Qaed.

Donald Trump explica de ce are fata portocalie: E vina becului economic(VIDEO)

Donald Trump sustine ca tenul sau are mereu culoarea portocalie. Bizara afirmatie a venit la debutul unui discurs de mai bine de o ora in care liderul de la Casa Alba, in stilul sau nonconformist, a atacat din.

Donald Trump afirma ca Iranul doreste o intalnire

Presedintele american Donald Trump afirma ca Iranul ar dori o intalnire cu Statele Unite, alimentand si mai mult speculatii cu privire la un posibil t and 234;te- and 224;-t and 234;te cu omologul sau iranian Hassan Rohani in marja AdunariiGenerale a ONU, relateaza AFP.

Donald Trump spune ca liderul Hassan Rohani isi doreste o intalnire

Presedintele american Donald Trump a afirmat, joi, ca liderul Iranului doreste o intalnire cu Statele Unite, alimentand speculatiile privind o posibila intrevedere tete-a-tete cu omologul Hassan Rouhani in marja reuniunii Adunarii Generale a ONU ce va avea loc la New York spre sfarsitul acestei luni, informeaza AFP, citata de Agerpres.

Donald Trump a declarat ca e dispus sa se intalneasca iar cu liderul nord-coreean pentru a relua negocierile

Liderul SUA, Donald Trump, a declarat ca ar fi dispus sa se intalneasca cu presedintele nord-coorean Kim Jong Un pentru a prelua negocierile in privinta denuclearizarii la un moment dat in acest.

Donald Trump, dispus sa se intalneasca din nou cu liderul nord-coreean, Kim Jong-un. Ce a spus Phenianul

Presedintele american, Donald Trump, a precizat joi, in fata jurnalistilor, ca ar fi dispussa se intalneasca din nou cu liderul nord-coreean, Kim Jong-un, pentru a relua discutii legate de.

Donald Trump ia in considerare inca zece candidati pentru inlocuirea lui John Bolton

Presedintele american Donald Trump a informat joi ca ia in considerare inca zece candidati pentru a il inlocui pe John Bolton in functia de consilier prezidential pe probleme de securitate, relateaza Mediafax citand site-ul agentiei Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )