Libnet.ro
UNICEF

18:16

Donald Trump ia in considerare inca zece candidati pentru inlocuirea lui John Bolton

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump ia in considerare inca zece candidati pentru inlocuirea lui John Bolton

Presedintele american Donald Trump a informat joi ca ia in considerare inca zece candidati pentru a il inlocui pe John Bolton in functia de consilier prezidential pe probleme de securitate, relateaza Mediafax citand site-ul agentiei Reuters. continuă pe Hotnews

Donald Trump a declarat ca e dispus sa se intalneasca iar cu liderul nord-coreean pentru a relua negocierile

Liderul SUA, Donald Trump, a declarat ca ar fi dispus sa se intalneasca cu presedintele nord-coorean Kim Jong Un pentru a prelua negocierile in privinta denuclearizarii la un moment dat in acest.

Donald Trump, dispus sa se intalneasca din nou cu liderul nord-coreean, Kim Jong-un. Ce a spus Phenianul

Presedintele american, Donald Trump, a precizat joi, in fata jurnalistilor, ca ar fi dispussa se intalneasca din nou cu liderul nord-coreean, Kim Jong-un, pentru a relua discutii legate de.

VIDEO Momentul in care Donald Trump uita pentru o clipa ca are un fiu cu sotia sa Melania

Presedintele american Donald Trump a uitat pentru o clipa ca are un fiu cu actuala sa sotie, starnind amuzamentul internautilor si criticilor sai.

Donald Trump afirma ca Bolton a fost un dezastru in politica privind Coreea de Nord

Presedintele american Donald Trump a declarat miercuri ca John Bolton a fost un dezastru in politica pentru Coreea de Nord, a exagerat in ceea ce priveste Venezuela si nu s-a inteles cu alti oficiali din cadrul Administratiei prezidentiale, relateaza Mediafax citand Reuters.

Donald Trump afirma ca Iranul doreste o intalnire

Presedintele american Donald Trump afirma ca Iranul ar dori o intalnire cu Statele Unite, alimentand si mai mult speculatii cu privire la un posibil t and 234;te- and 224;-t and 234;te cu omologul sau iranian Hassan Rohani in marja AdunariiGenerale a ONU, relateaza AFP.

Donald Trump spune ca liderul Hassan Rohani isi doreste o intalnire

Presedintele american Donald Trump a afirmat, joi, ca liderul Iranului doreste o intalnire cu Statele Unite, alimentand speculatiile privind o posibila intrevedere tete-a-tete cu omologul Hassan Rouhani in marja reuniunii Adunarii Generale a ONU ce va avea loc la New York spre sfarsitul acestei luni, informeaza AFP, citata de Agerpres.

Demitere. Donald Trump s-a separat de John Bolton

Prin doua mesaje lapidare pe contul sau Twitter, presedintele Donald Trump l-a demis pe John Bolton,.

Donald Trump i-a luat la rost pe IDIOTII de FED: Ar trebui sa aduca dobanzile chiar sub ZERO. Fara inflatie!

Presedintele american Donald Trump a lansat, miercuri, cateva atacuri dure la adresa conducerii bancii centrale din SUA.

Donald Trump a anuntat pe Twitter ca l-a concediat pe John Bolton, consilierul pe probleme de securitate nationala

Presedintele american Donald Trump a anuntat, marti, ca l-a concediat pe consilierul sau pe probleme de securitate nationala, John Bolton, transmite presa americana.

Fostul ambasador britanic facut prost de catre Donald Trump a devenit lord

Fostul ambasador britanic in Statele Unite, pe care presedintele Donald Trump l-a catalogat drept un tip foarte prost si care a fost nevoit sa demisioneze, a devenit marti membru al Camerei Lorzilor, la recomandarea fostului premier Theresa May, relateaza AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2509 seconds )