Libnet.ro
UNICEF

01:05

Donald Trump se declara pregatit sa discute cu Kim Jong-Un

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump se declara pregatit sa discute cu Kim Jong-Un

Presedintele american Donald Trump s-a declarat pregatit sa discute cu liderul nord-coreean Kim Jong-Un, exprimandu-si speranta ca discutiile dintre Phenian si Seul vor continua si dupa Jocurile Olimpice, relateaza AFP. Mereu am crezut in discutii. Sigur ca sunt de acord, nu am nicio problema cu acest lucru, a declarat presedintele american la Camp David, referindu-se la un posibil dialog telefonic cu liderul nord-coreean. continuă pe Hotnews

Donald Trump, PREGATIT sa discute cu Kim Jong-Un

Presedintele american Donald Trump a precizat ca estepregatit sa discute cu liderul nord-coreean Kim Jong-Un, exprimandu-si speranta ca discutiile dintre Phenian si Seul vor continua si dupa.

Donald Trump se declara un geniu foarte stabil

Presedintele SUA, Donald Trump, s-a autodeclarat sambata un geniu foarte stabil, dupa aparitia, vineri, a unei carti extrem de critice la adresa sa in care ii este pusa la indoiala capacitatea de a-si exercita functia, relateaza Reuters.

Elon Musk a vrut sa-l convinga pe Donald Trump sa fie de acord cu ideea de colonizare a altor planete

La scurta vreme dupa ce a fost ales in functia de Presedinte al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump a primit la Casa Alba mai multe personalitati marcante si antreprenori de peste ocean. Printre acestia s-a aflat si Elon Musk, care a venit pregatit la el cu un discurs de pe alta lume.

Cartea DEVASTATOARE pentru Donald Trump: 11 dezvaluiri importante care-l DISTRUG pe presedintele SUA

Cartea jurnalistului Michael Wolff ii da dureri de cap presedintelui american. in volumul intitulat Foc si Furie: in interiorul Casei Albe conduse de Donald Trump sunt dezvaluite mai.

Avocatii lui Donald Trump cer nepublicarea cartii Fire and Fury: Inside the Trump White House a lui Michael Wolff

Avocatii lui Donald Trump cer nepublicarea cartii Fire and Fury: Inside the Trump White House a lui Michael Wolff, a doua zi dupa ce aparitia unor fragmente a dus la controverse referitoare la presedintele american, relateaza News. ro.

Secretele lui Donald Trump. Ce dezvaluiri a facut fiica presedintelui american

O carte publicata de Michael Wolff arata ca Ivanka Trump a declarat prietenilor sai, cu detalii, cum tatal ei, presedintele SUA, Donald Trump, isi aranjeaza parul. Trump a recurs la o interventie.

Donald Trump isi da in judecata unul dintre cei influenti colaboratori din campania electorala si de la inceputul mandatului: Nu si-a pierdut doar slujba, ci si mintile

Presedintele american Donald Trump a anuntat ca intentioneaza sa il dea in judecata pe principalul sau strateg din campania electorala si fostul consilier de la Casa Alba, Steven Bannon, pentru.

Donald Trump isi apara capacitatea de a fi presedinte: Sunt un geniu foarte stabil

Donald Trump a publicat sambata trei mesaje pe contul sau de Twitter in care si-a aparat capacitatea mintala si faptul ca este potrivit pentru a ocupa functia de presedinte, descriindu-se ca un geniu si, in fapt, un geniu foarte stabil.

Donald Trump isi apara capacitatea mentala: Sunt un geniu foarte stabil

Donald Trump a publicat sambata trei mesaje pe contul sau de Twitter in care si-a aparat capacitatea mentala si faptul ca este potrivit pentru a ocupa functia de presedinte. De fapt, de-a.

Se cere blocarea contului de Twitter a lui Donald Trump

Reteaua sociala Twitter a refuzat vineri sa ii blocheze contul presedintelui Statelor Unite, Donald Trump, informeaza Reuters. Dupa cereri ale unor utilizatori ai retelei de a-i interzice accesul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )