Libnet.ro
UNICEF

15:30

Donald Trump a demisionat din Trump Organization. Fii sai se vor ocupa in continuare de afacere

România Liberă România Liberă,
Donald Trump a demisionat din Trump Organization. Fii sai se vor ocupa in continuare de afacere

Presedintele american Donald Trump a decis sa demisioneze din Trump Organization, iar cei ce vor prelua afacerea sunt fii sai, potrivit Reuters. continuă pe România Liberă

Donald Trump a DEMISIONAT din Trump Organization. Fiii sai se vor ocupa acum de afaceri

Presedintele SUA, Donald Trump, a demisionat de la Trump Organization, iar fiii lui, Don Jr. si Eric, se vor ocupa de afaceri, a anuntat luni, purtatorul de cuvant al Casei Albe, Sean Spicer, intr-o.

Donald Trump nu isi va publica declaratiile fiscale, anunta o consiliera a presedintelui SUA

Donald Trump nu isi va publica declaratiile fiscale, a declarat consiliera sa, Kellyane Conway, scrie Agerpres, citand postul de televiziune ABC News. Oamenilor nu le-a pasat. Au votat pentru el si permiteti-mi sa fiu foarte clara: majoritatea americanilor sunt foarte preocupati de cum vor arata propriile lor declaratii fiscale pe durata mandatului presedintelui Trump, nu cum arata ale lui, a afirmat consiliera liderului de la Casa Alba.

Sunt in intregime cu voi. Va iubesc si va respect. Donald Trump se da de partea angajatilor CIA. Declaratii FARA PRECEDENT la adresa agentiei de informatii

Angajatii CIA au fost asigurati de Donald Trump ca vor avea parte de sustinerea sa intr-o proportie de 1. Prin aceasta declaratie, presedintele SUA a vrut sa treaca peste polemica.

Domnia lui Donald Trump: a inceput cenzura online a autoritatilor americane

La doar cateva zile dupa ce Donald Trump a ocupat pozitia de presedinte SUA, autoritatatile americane din mai multe domenii au inceput sa simta repercusiunile. La sfarsitul saptamanii trecute, Donald Trump a fost investit in functia de presedinte al Statele Unite ale Americii. Inaugurarea a fost urmarita de intreaga planeta, dar curiozitatea mai mare a [].

Donald Trump il va primi pe presedintele Mexicului la Casa Alba. Trump ameninta ca vrea sa ridice un gard la frontiera comuna

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, il va primi pe omologul sau mexican, Enrique Pena Nieto, pe 31 ianuarie la Casa Alba.

Cum si unde i-a fost prezentata Melania lui Donald Trump. Ce fel de prima-doamna va fi Melania Trump

Paolo Zampoli, fostul impresar al Melaniei Trump si prieten cu Donald Trump, a povestit, pentru Qmagazine, momentul in care presedintele SUA a intalnit-o pentru prima data pe actuala sa sotie. Desi insotit de o femeie, Trump a fost fascaninat de Melania Trump de la prima vedere, urmand ca doar la cateva saptamani sa devina un cuplu.

Donald Trump a luat PRIMA decizie IMPORTANTA in calitate de presedinte SUA

Donald Trump a luat prima decizie in calitate de presedinte al Statelor Unite. Acesta a decis sa retraga toti ambasadorii, potrivit The Independent. Donald Trump le-a solicitat tuturor ambasadorilor SUA.

PRIMA DECIZIE luata de Donald Trump: A retras TOTI AMBASADORII SUA!

Donald Trump a luat prima decizie in calitate de presedinte al Statelor Unite. Acesta a decis sa retraga toti ambasadorii, potrivit The Independent. Donald Trump le-a solicitat tuturor ambasadorilor SUA.

Initiatorii Panama Papers indeamna la unitate impotriva lui Donald Trump

Atitudinea lui Donald Trump fata de presa americana a starnit indignare. Jurnalistii de investigatie de la Suddeutsche Zeitung au lansat un material in care vorbesc despre lipsa acestuia de diplomatie si despre felul defectuos in care comunica cu cei.

Chelsea Clinton sare iN APARAREA lui Barron, fiul cel mic al lui Donald Trump: Merita SANSA de a fi copil (FOTO)

Chelsea Clinton, fiica fostului presedinte american Bill Clinton si a lui Hillary Clinton, a sarit in apararea lui Barron, fiul cel mic al actualului lider de la Casa Alba, Donald Trump, dupa ce baiatul de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )