Libnet.ro
UNICEF

12:00

Donald Trump le transmite liderilor iranieni sa nu ucida protestatarii

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump le transmite liderilor iranieni sa nu ucida protestatarii

Presedintele american Donald Trump a transmis duminica, prin Twitter, un mesaj catre liderii de la Teheran, in care le cere sa inceteze uciderea protestatarilor si a poporului iranian, avertizandu-i ca SUA si lumea e cu ochii pe ei. continuă pe Hotnews

Donald Trump, avertisment pentru liderii iranieni: Nu mai ucideti protestatari

Presedintele american Donald Trump i-a atentionat din nou duminica pe liderii iranieni, cerandu-le sa nu ii ucida pe protestatarii care isi manifesta indignarea pe strazile din Teheran dupa prabusirea avionului ucrainean, relateaza AFP.

Donald Trump spune ca generalul iranian Soleimani a incercat sa arunce in aer ambasada SUA

Presedintele american Donald Trump a declarat joi ca generalul iranian Qassem Soleimani, ucis in 3 ianuarie intr-un atac american la Bagdad, cauta sa arunce in aer ambasada SUA, transmite Reuters.

JENS STOLTENBERG SI DONALD TRUMP: Alianta ar putea contribui mai mult la stabilitatea regionala in Orientul Mijlociu si la lupta antiterorista

Presedintele SUA Donald Trump si secretarul general al NATO Jens Stoltenberg au convenit, intr-o convorbire telefonica, ca Alianta ar putea contribui mai mult la stabilitatea regionala in Orientul Mijlociu si la lupta antiterorista.

LIDERUL SUA, DONALD TRUMP: Fortele americane sunt pregatite pentru orice!

Se pare ca Iranul da inapoi - un lucru bun pentru intreaga lume Fortele americane sunt pregatite pentru orice, insa se pare ca Iranul da inapoi, ceea ce este un lucru bun pentru intreaga lume, a declarat ieri, presedintele SUA, Donald Trump, dupa ce, in noaptea de marti spre miercuri, Iranul a atacat cu rachete unele baze americane din Irak.

VIDEO Donald Trump sugereaza ca ar fi trebuit sa primeasca Premiul Nobel pentru Pace

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a sugerat ca el ar fi trebuit sa primeasca Premiul Nobel pentru Pace pe anul 2019, relateaza Mediafax citand BBC News.

Camera Reprezentantilor a votat rezolutia prin care Donald Trump ar putea fi oprit sa decida in privinta unui razboi impotriva Iranului

Camera Reprezentantilor din Congresul SUA, dominata de democrati, a votat vineri rezolutia prin care presedintele Donald Trump nu ar putea sa declanseze un atac asupra Iranului. Documentul a fost votat.

Donald Trump participa la sfarsitul lui ianuarie la Forumul Economic de la Davos

Presedintele american Donald Trump participa la sfarsitul lui ianuarie la Forumul Economic de la Davos WEF), prevazut in Alpii elvetieni in perioada 21-22 ianuarie, dupa ce anul trecut si-a anulat participarea in ultimul moment din cauza unui shutdown care a paralizat administratia americana, relateaza AFP.

Donald Trump propune extinderea NATO spre Orientul Mijlociu, in contextul tensiunilor SUA-Iran

Presedintele SUA, Donald Trump, a declarat ca sprijina extinderea Organizatiei Tratatului Atlanticului de Nord astfel incat sa includa si tari din Orientul Mijlociu, in timp ce SUA incearca sa-si reduca prezenta militara in lume.

Donald Trump considera ca NATO ar trebui sa se extinda

Presedintele SUA, Donald Trump, a declarat joi ca sprijina extinderea Organizatiei Tratatului Atlanticului de Nord astfel incat sa includasi tari din Orientul Mijlociu, in timp ce SUA incearca sa-si reduca prezenta militara in lume, informeaza Reuters.

Cati abonati are Donald Trump pe contul de Twitter si de ce este canalul sau preferat de comunicare

Presedintele american Donald Trump prefera ca principal mijloc de comunicare a opiniilor si deciziilor sale reteaua de socializare Twitter, precizand acum cateva zile ca mesajele pe care le posteaza pe platforma ar trebui considerate notificari oficiale de catre Congres, in contextul tensiunilor dintre SUA si Iran.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )