Libnet.ro
UNICEF

17:30

Donald Trump a difuzat imagini de la summitul G7, pentru a contracara stirile false

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump a difuzat imagini de la summitul G7, pentru a contracara stirile false

Presedintele SUA, Donald Trump, a postat sambata, pe Twitter, mai multe imagini de la intalnirea pe care a avut-o cu liderii din Grupul tarilor puternic industralizate G7), afirmand ca, in pofida stirilor false, s-a inteles foarte bine cu omologii lui, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Donald Trump, NOMINALIZAT la premiul Nobel pentru Pace. Ce i-a facut pe deputati sa-l propuna

Deputatii norvegieni Per-Willy Amundsen si Christian Tybring-Gjedde l-au nominalizat pe Donald Trump la premiul Nobel pentru Pace pentru munca depusa pentru a ajunge la un acord de denuclearizare cu liderul.

Trump, despre Crimeea, la summitul G7 din Canada: Este rusa pentru ca toata lumea de acolo vorbeste rusa

Doi diplomati prezenti la summitul G7 desfasurat recent in Canada afirma ca presedintele american Donald Trump a luat pozitie in favoarea Rusiei in cazul peninsulei Crimeea.

Trump, catre Macron, la summitul G7: Toti teroristii sunt la Paris

Presedintele american Donald Trump nu si-a menajat deloc partenerii la ultimul summit G7, care a avut loc acum o saptamana in Canada, spun surse diplomatice pentru Wall Street Journal.

Trump, catre Macron, la Summitul G7: Toti teroristii sunt la Paris

Presedintele american Donald Trump nu si-a menajat deloc partenerii la ultimul Summit G7, care a avut loc acum o saptamana in Canada, spun surse diplomatice pentru Wall Street Journal.

VIDEO SUA: Donald Trump da vina pe democrati pentru separarea copiilor de imigranti de parintii lor

Presedintele american Donald Trump a dat vina pe democrati pentru politica administratiei sale de a separa copiii de imigranti de parintii lor la granita.

Donald Trump ar fi spus in fata liderilor G7 ca regiunea Crimeea apartine Rusiei pentru ca locuitorii sai vorbesc limba rusa

Presedintele american Donald Trump ar fi declarat in fata liderilor Grupul tarilor puternic industrializate G7) ca regiunea Crimeea apartine Rusiei pentru ca oamenii care locuiesc acolo vorbesc limba rusa,.

Cum a justificat Donald Trump continutul declaratiei comune semnate la summitul cu liderul nord-coreean

Intalnirea presedintelui SUA, Donald Trump, cu liderul nord-coreean, Kim Jong-un, care a avut loc marti la Singapore a fost catalogata drept un moment istoric, insa analistii sunt in continuare sceptici cu privire la consecintele summitului, mai ales in ceea ce priveste denuclearizarea Coreei de Nord.

NYT: Ce s-a ntmplat la summitul Donald Trump - Kim Jong-Un si de ce conteaza

Intalnirea pe care presedintele SUA, Donald Trump, a avut-o cu liderul nord-coreean, Kim Jong-Un, contine o serie de angajamente in sensul imbunatatirii relatiilor bilaterale si, chiar daca nu sunt prevazute masuri concrete, lansarea dialogului reprezinta un pas semnificativ, observa New York Times, preluat de Mediafax.

NYT: Ce s-a ntmplat la summitul Donald Trump - Kim Jong-un si de ce conteaza

Intalnirea pe care presedintele SUA, Donald Trump, a avut-o cu liderul nord-coreean, Kim Jong-un, contine o serie de angajamente in sensul imbunatatirii relatiilor bilaterale si, chiar daca nu sunt prevazute masuri concrete, lansarea dialogului reprezinta un pas semnificativ, observa New York Times, preluat de Mediafax.

SUA: Michael Cohen, avocatul lui Donald Trump, dispus sa coopereze cu investigatorii federali (surse CNN)

Avocatul presedintelui american Donald Trump, Michael Cohen, ar fi spus familiei si prietenilor ca este dispus sa coopereze cu investigatorii federali pentru a micsora presiunea asupra sa si a familiei sale, conform unor surse citate de postul CNN, scrie Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )