Libnet.ro
UNICEF

00:07

Trump, catre Macron, la Summitul G7: Toti teroristii sunt la Paris

Adevărul Adevărul,
Trump, catre Macron, la Summitul G7: Toti teroristii sunt la Paris

Presedintele american Donald Trump nu si-a menajat deloc partenerii la ultimul Summit G7, care a avut loc acum o saptamana in Canada, spun surse diplomatice pentru Wall Street Journal. continuă pe Adevărul

Trump, catre Macron, la summitul G7: Toti teroristii sunt la Paris

Presedintele american Donald Trump nu si-a menajat deloc partenerii la ultimul summit G7, care a avut loc acum o saptamana in Canada, spun surse diplomatice pentru Wall Street Journal.

Donald Trump a difuzat imagini de la summitul G7, pentru a contracara stirile false

Presedintele SUA, Donald Trump, a postat sambata, pe Twitter, mai multe imagini de la intalnirea pe care a avut-o cu liderii din Grupul tarilor puternic industralizate G7), afirmand ca, in pofida stirilor false, s-a inteles foarte bine cu omologii lui, relateaza Mediafax.

Trump, despre Crimeea, la summitul G7 din Canada: Este rusa pentru ca toata lumea de acolo vorbeste rusa

Doi diplomati prezenti la summitul G7 desfasurat recent in Canada afirma ca presedintele american Donald Trump a luat pozitie in favoarea Rusiei in cazul peninsulei Crimeea.

Donald Trump catre Shinzo Abe: Daca ti trimit 25 de milioane de mexicani, nu o sa mai rami prim-ministru (surse Wall Street Journal)

Presedintele american Donald Trump i-ar fi spus premierului japonez Shinzo Abe ca nu ar mai ramane prim-ministru daca ar fi trebuit sa gestioneze 25 de milioane de mexicani. De asemenea, el i-ar fi transmis presedintelui francez Emmanuel Macron ca toti teroristii sunt la Paris, conform unor informatii difuzate de Wall Street Journal si citate de Newsweek, transmite News. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )