Libnet.ro
UNICEF

21:45

Donald Trump a facut o vizita surpriza in Afganistan, de Ziua Recunostintei

România Liberă România Liberă,
Donald Trump a facut o vizita surpriza in Afganistan, de Ziua Recunostintei

Presedintele american Donald Trump a facut joi o deplasare surpriza in Afganistan, de Ziua Recunosti. continuă pe România Liberă

VIDEO Donald Trump a facut o vizita surpriza in Afganistan, de Ziua Recunostintei

Presedintele american Donald Trump a facut joi o deplasare surpriza in Afganistan, de Ziua Recunostintei, pentru a vizita trupele Statelor Unite, acesta afirmandu-si convingerea ca insurgentii talibani vor accepta o incetare a focului in cele mai lung razboi al Americii, transmite Reuters.

Donald Trump - vizita surpriza in Afganistan

Presedintele american, Donald Trump a facut, joi, o deplasare surpriza in Afganistan, de Ziua Recunostintei, pentru a vizita trupele Statelor Unite, acesta afirmandu-si convingerea ca insurgentii talibani vor accepta o incetare a focului in cel mai lung razboi al Americii.

Presedintele Donald Trump spune ca Statele Unite au reluat negocierile cu talibanii

Presedintele american Donald Trump a anuntat joi in timpul unei vizite surpriza in Afganistan ca negocierile cu talibanii au fost reluate, dupa ce acestea au fost intrerupte in septembrie, relateaza AFP si Reuters.

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, a ajutat la servirea mesei speciale de Ziua Recunostintei (FOTO)

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, a ajutat , joi, la servirea mesei speciale organizate de Ziua Recunostintei, potrivit unei postari de pa pagina de Facebook a reprezentantei diplomatice. La masa.

Ziua Recunostintei. Hotline in ajutorul bucatarilor de ocazie, care au avut probleme cu pregatirea curcanului

Americanii au consumat in jur de 46 de milioane de curcani de Ziua Recunostintei iar cei mai putin talentati in arta bucatariei au putut apela la ajutorul expertilor, printr-o linie telefonica speciala,.

FOTO VIDEO Furtunile de zapada au lovit Statele Unite fix inainte de Ziua Recunostintei: Drumuri blocate si mii de zboruri intarziate

Doua furtuni de zapada au lovit Statele Unite miercuri, blocand autostrazile si provocand intarzierea a mii de zboruri in timp ce americanii au ramas prinsi in trafic si pe aeroporturi in drumul lor spre familie si prieteni pentru Ziua Recunostintei, relateaza Reuters.

Ce semnificatie are Ziua Recunostintei, sarbatorita joi in America

Thanksgiving Day este o sarbatoare anuala de o zi, in care i se multumeste lui Dumnezeu pentru bogatia recoltei din acel an. Ziua Recunostintei este sarbatorita in cea de-a patra joi a lunii noiembrie in Statele Unite ale Americii si in cea de-a doua zi de luni a lui octombrie in Canada, scrie Mediafax.

Donald Trump declara razboi cartelurilor mexicane ale drogurilor! SUA, pe cale sa le declare organizatii teroriste

Presedintele american Donald Trump a anuntat ca intentioneaza sa declare cartelurile mexicane ale drogurilor drept organizatii teroriste. Mai mult, intr-un recent interviu, Donald Trump a anuntat ca.

DONALD TRUMP: SUA sunt aproape de un acord comercial cu China

Presedintele american, Donald Trump a declarat, marti, ca Statele Unite fac eforturile finale pentru a ajunge la un acord comercial cu China, dar ca Washingtonul este alaturi de protestatarii din Hong Kong, unde doreste sa fie democratie.

Presedintele SUA a luat modelul Putin. Donald Trump se prezinta in chip de Rocky, la bustul gol, pe Twitter

Cu chipul serios si privirea rebela, imprumutand corpul cu torsul gol al boxerului Rocky Balbao, celebru personaj de film, presedintele american Donald Trump a postat miercuri pe Twitter un fotomontaj facand aluzie aparent la torsul magnific cu care s-a laudat pentru a respinge zvonurile privind starea sa de sanatate, relateaza France Presse.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )