Libnet.ro
UNICEF

10:00

VIDEO Donald Trump a facut o vizita surpriza in Afganistan, de Ziua Recunostintei

Adevărul Adevărul,
VIDEO Donald Trump a facut o vizita surpriza in Afganistan, de Ziua Recunostintei

Presedintele american Donald Trump a facut joi o deplasare surpriza in Afganistan, de Ziua Recunostintei, pentru a vizita trupele Statelor Unite, acesta afirmandu-si convingerea ca insurgentii talibani vor accepta o incetare a focului in cele mai lung razboi al Americii, transmite Reuters. continuă pe Adevărul

Donald Trump a facut o vizita surpriza in Afganistan, de Ziua Recunostintei

Presedintele american Donald Trump a facut joi o deplasare surpriza in Afganistan, de Ziua Recunosti.

VIDEO Donald Trump ataca procedura de destituire deschisa impotriva sa si face ironii la adresa presei la ceremonia de gratiere a curcanilor Bread si Butter

Donald Trump a profitat de traditionala gratiere a curcanilor - Butter, iti doresc mult noroc, iti acord prin prezenta o gratiere totala! -, cu ocazia Thanksgiving, pentru a-si ataca adversarii favoriti, abordand o varietate de subiecte, de la destituire la presa si democrati, relateaza AFP.

FOTO VIDEO Donald Trump l-a decorat pe cainele Conan, eroul operatiunii impotriva lui Abu Bakr al-Baghdadi

Donald Trump l-a decorat luni pe cainele care l-a alergat in tunel pe liderul Statului Islamic, Abu Bakr al-Baghdadi, oferindu-i o medalie si o placa pentru rolul sau in eliminarea celui mai cautat terorist din lume pana acum o luna.

Donald Trump - vizita surpriza in Afganistan

Presedintele american, Donald Trump a facut, joi, o deplasare surpriza in Afganistan, de Ziua Recunostintei, pentru a vizita trupele Statelor Unite, acesta afirmandu-si convingerea ca insurgentii talibani vor accepta o incetare a focului in cel mai lung razboi al Americii.

Presedintele Donald Trump spune ca Statele Unite au reluat negocierile cu talibanii

Presedintele american Donald Trump a anuntat joi in timpul unei vizite surpriza in Afganistan ca negocierile cu talibanii au fost reluate, dupa ce acestea au fost intrerupte in septembrie, relateaza AFP si Reuters.

Donald Trump declara razboi cartelurilor mexicane ale drogurilor! SUA, pe cale sa le declare organizatii teroriste

Presedintele american Donald Trump a anuntat ca intentioneaza sa declare cartelurile mexicane ale drogurilor drept organizatii teroriste. Mai mult, intr-un recent interviu, Donald Trump a anuntat ca.

DONALD TRUMP: SUA sunt aproape de un acord comercial cu China

Presedintele american, Donald Trump a declarat, marti, ca Statele Unite fac eforturile finale pentru a ajunge la un acord comercial cu China, dar ca Washingtonul este alaturi de protestatarii din Hong Kong, unde doreste sa fie democratie.

Presedintele SUA a luat modelul Putin. Donald Trump se prezinta in chip de Rocky, la bustul gol, pe Twitter

Cu chipul serios si privirea rebela, imprumutand corpul cu torsul gol al boxerului Rocky Balbao, celebru personaj de film, presedintele american Donald Trump a postat miercuri pe Twitter un fotomontaj facand aluzie aparent la torsul magnific cu care s-a laudat pentru a respinge zvonurile privind starea sa de sanatate, relateaza France Presse.

in plin scandal privind demiterea sa, Donald Trump se crede Rocky. Reactia internautilor: Cel putin, el se lupta cu rusii

Presedintele american Donald Trump, mare fan twitter, este in centrul unei noi controverse, dupa ce a publicat pe reteaua sociala o poza editata in care apare sub forma celebrului luptator Rocky, personajul central al unei serii de filme. Nimeni nu stie ce l-a apucat pe presedinte sa distribuie imaginea respectiva, insa internautii au inceput sa faca tot felul de glume, comentand ca cel putin Rocky se lupta cu rusii.

Ambasadorul SUA in China, convocat dupa ce Donald Trump a promulgat legislatia in sustinerea protestararilor in Hong Kong

China l-a convocat pe ambasadorul SUA la Beijing, Terry Branstad, dupa ce presedintele american Donald Trump a semnat legislatia in sustinerea protestatarilor din Hong Kong, a anuntat joi Ministerul Afacerilor Externe chinez, scrie Agerpres, citand dpa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2555 seconds )