Libnet.ro
UNICEF

16:30

Donald Trump felicita UE deoarece a ramas unita dupa votul pentru Brexit

Antena3 Antena3,
Donald Trump felicita UE deoarece a ramas unita dupa votul pentru Brexit

Donald Trump a felicitat Uniunea Europeana pentru actiunea sa 'foarte buna' care i-a permis sa ramana unita dupa decizia Marii Britanii de a parasi UE, potrivit unui interviu publicat duminica. continuă pe Antena3

Donald Trump felicita UE pentru ca a ramas unita dupa votul pentru Brexit

Donald Trump a felicitat Uniunea Europeana pentru actiunea sa 'foarte buna' care i-a permis sa ramana unita dupa decizia Marii Britanii de a parasi UE, intr-un interviu publicat duminica de Financial Times, scrie Agerpres. 'Ma gandeam, cand s-a intamplat asta, ca alte tari vor urma, dar cred intr-adevar ca UE este pe cale sa se regrupeze', a declarat Donald Trump.

Donald Trump felicita Uniunea Europeana ca a ramas unita, dupa ce Marea Britanie a decis sa paraseasca blocul comunitar

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a felicitat Uniunea Europeana ca a ramas unita dupa decizia Marii Britanii de a parasi din blocul comunitar, potrivit unui interviu publicat duminica de cotidianul Financial Times.

Donald Trump, vorbe de lauda la adresa Uniunii Europene: A adoptat alt spirit in a se mentine unita. A facut treaba buna

Presedintele Donald Trump a laudat Uniunea Europeana ca a facut o treaba foarte buna prin faptul ca s-a unit dupa decizia Marii Britanii de a initia procedurile de parasire a blocului.

Trump lauda UE ca face o treaba buna ramanand unita dupa Brexit

Presedintele american Donald Trump a laudat Uniunea Europeana UE) ca a facut o treaba foarte buna prin faptul ca s-a unit dupa decizia Marii Britanii de a parasi blocul, intr-un interviu pentru Financiar Times, relateaza AFP.

Un judecator american a acceptat plangerea impotriva lui Donald Trump a unor protestatari. Acestia il acuza de incitare la violenta

Un judecator federal din statul american Kentucky a acceptat deschiderea unui proces dupa ce trei protestatari au facut o plangere in care il acuza pe Donald Trump de incitare la violenta.

Presedintele Donald Trump lauda munca fantastica depusa de omologul sau egiptean Abdel Fattah al-Sissi

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a declarat, luni, ca sprijina administratia condusa de omologul sau egiptean, Abdel Fattah al-Sissi, despre care a spus ca a realizat o munca fantastica intr-un context foarte dificil.

Donald Trump, despre atacul din Sankt Petersburg: Este un lucru teribil, sunt lucruri care se intampla in intreaga lume, un lucru absolut teribil

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a calificat atacul din Sankt Petersburg, drept un lucru teribil.

Wole Soyinka, primul african laureat al premiului Nobel pentru literatura, a parasit America lui Donald Trump

Poetul, dramaturgul si activistul Wole Soyinka, primul laureat african al premiului Nobel pentru literatura, care i-a fost atribuit in anul 1986, a anuntat in 2016 ca va parasi Statele Unite in cazul victoriei lui Donald Trump in alegerile prezidentiale. Scriitorul si-a tinut promisiunea si s-a mutat de curand in Africa de Sud, unde Universitatea din Johannesburg i-a oferit un post de profesor, informeaza Le Figaro.

Donald Trump se declara pregatit sa rezolve singur problema nord-coreeana, fara ajutorul Chinei

Presedintele american, Donald Trump, afirma ca este pregatit 'sa rezolve' singur problema nord-coreeana, fara ajutorul Chinei. Afirmatiile lui Trump, citate de Financial Times, vin cu cateva zile inainte de vizita la Washington a omologului sau chinez, Xi Jinping, scrie Agerpres. 'In cazul in care China nu va rezolva Coreea de Nord, vom face noi acest lucru', a declarat presedintele american.

Fostul consilier pe securitate nationala Michael Flynn ar putea sa-l dea jos pe Donald Trump. El a cerut imunitate in schimbul marturiei

Marturia lui Michael Flynn despre discutiile purtate cu ambasadorul rus la Washington, Serghei Kisliak, ar putea fi o mare lovitura pentru presedintele Donald Trump .

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3151 seconds )