Libnet.ro
UNICEF

23:30

Donald Trump felicita Uniunea Europeana ca a ramas unita, dupa ce Marea Britanie a decis sa paraseasca blocul comunitar

România Liberă România Liberă,
Donald Trump felicita Uniunea Europeana ca a ramas unita, dupa ce Marea Britanie a decis sa paraseasca blocul comunitar

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a felicitat Uniunea Europeana ca a ramas unita dupa decizia Marii Britanii de a parasi din blocul comunitar, potrivit unui interviu publicat duminica de cotidianul Financial Times. continuă pe România Liberă

Donald Trump felicita UE pentru ca a ramas unita dupa votul pentru Brexit

Donald Trump a felicitat Uniunea Europeana pentru actiunea sa 'foarte buna' care i-a permis sa ramana unita dupa decizia Marii Britanii de a parasi UE, intr-un interviu publicat duminica de Financial Times, scrie Agerpres. 'Ma gandeam, cand s-a intamplat asta, ca alte tari vor urma, dar cred intr-adevar ca UE este pe cale sa se regrupeze', a declarat Donald Trump.

Donald Trump felicita UE deoarece a ramas unita dupa votul pentru Brexit

Donald Trump a felicitat Uniunea Europeana pentru actiunea sa 'foarte buna' care i-a permis sa ramana unita dupa decizia Marii Britanii de a parasi UE, potrivit unui interviu publicat duminica.

Donald Trump, vorbe de lauda la adresa Uniunii Europene: A adoptat alt spirit in a se mentine unita. A facut treaba buna

Presedintele Donald Trump a laudat Uniunea Europeana ca a facut o treaba foarte buna prin faptul ca s-a unit dupa decizia Marii Britanii de a initia procedurile de parasire a blocului.

Trump lauda UE ca face o treaba buna ramanand unita dupa Brexit

Presedintele american Donald Trump a laudat Uniunea Europeana UE) ca a facut o treaba foarte buna prin faptul ca s-a unit dupa decizia Marii Britanii de a parasi blocul, intr-un interviu pentru Financiar Times, relateaza AFP.

AFP, despre Brexit: Uniunea Europeana dezvaluie, vineri, primul plan de negocieri privind iesirea Marii Britanii din UE. Johnson: Marea Britanie are un angajament pentru securitatea si apararea Europei. Donald Tusk: Londra nu va face din securitate o miza

Uniunea Europeana prezinta, vineri, liniile mari ale planului de negociere cu Marea Britanie, la doua zile de la declansarea procesului de retragere din blocul comunitar.

AFP, despre Brexit: Uniunea Europeana dezvaluie, vineri, primul plan de negocieri privind iesirea Marii Britanii din UE. Donald Tusk: Vom actiona ca un tot unitar. Vom depune eforturi mari sa ajungem la un rezultat, dar ne pregatim si pentru cazul in care

Uniunea Europeana prezinta, vineri, liniile mari ale planului de negociere cu Marea Britanie, la doua zile de la declansarea procesului de retragere din blocul comunitar.

Un judecator american a acceptat plangerea impotriva lui Donald Trump a unor protestatari. Acestia il acuza de incitare la violenta

Un judecator federal din statul american Kentucky a acceptat deschiderea unui proces dupa ce trei protestatari au facut o plangere in care il acuza pe Donald Trump de incitare la violenta.

Lovitura pentru Romania, dupa Brexit! Tara noastra va primi bani mai putini de la Uniunea Europeana

Romania va primi, cel mai probabil, bani mai putini de la Uniunea Europeana UE), in cadrul financiar multianual de dupa 2020, in contextul in care bugetul va scadea cu cira 13% din cauza.

Consilierul prezidential Leonard Orban: Ma astept ca Romania sa primeasca mai putini bani de la Uniunea Europeana, in programul de dupa 2020

Consilierul prezidential Leonard Orban a precizat, luni, ca Romania ar putea primi mai putini bani de la Uniunea Europeana UE), in cadrul financiar multianual de dupa 2020, in contextul in care bugetul va scadea cu cira 13% din cauza iesirii Marii Britanii.

Presedintele Donald Trump lauda munca fantastica depusa de omologul sau egiptean Abdel Fattah al-Sissi

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a declarat, luni, ca sprijina administratia condusa de omologul sau egiptean, Abdel Fattah al-Sissi, despre care a spus ca a realizat o munca fantastica intr-un context foarte dificil.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2774 seconds )