Libnet.ro
UNICEF

18:00

Trump lauda UE ca face o treaba buna ramanand unita dupa Brexit

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Trump lauda UE ca face o treaba buna ramanand unita dupa Brexit

Presedintele american Donald Trump a laudat Uniunea Europeana UE) ca a facut o treaba foarte buna prin faptul ca s-a unit dupa decizia Marii Britanii de a parasi blocul, intr-un interviu pentru Financiar Times, relateaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Donald Trump felicita UE deoarece a ramas unita dupa votul pentru Brexit

Donald Trump a felicitat Uniunea Europeana pentru actiunea sa 'foarte buna' care i-a permis sa ramana unita dupa decizia Marii Britanii de a parasi UE, potrivit unui interviu publicat duminica.

Donald Trump felicita UE pentru ca a ramas unita dupa votul pentru Brexit

Donald Trump a felicitat Uniunea Europeana pentru actiunea sa 'foarte buna' care i-a permis sa ramana unita dupa decizia Marii Britanii de a parasi UE, intr-un interviu publicat duminica de Financial Times, scrie Agerpres. 'Ma gandeam, cand s-a intamplat asta, ca alte tari vor urma, dar cred intr-adevar ca UE este pe cale sa se regrupeze', a declarat Donald Trump.

Donald Trump felicita Uniunea Europeana ca a ramas unita, dupa ce Marea Britanie a decis sa paraseasca blocul comunitar

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a felicitat Uniunea Europeana ca a ramas unita dupa decizia Marii Britanii de a parasi din blocul comunitar, potrivit unui interviu publicat duminica de cotidianul Financial Times.

Donald Trump, vorbe de lauda la adresa Uniunii Europene: A adoptat alt spirit in a se mentine unita. A facut treaba buna

Presedintele Donald Trump a laudat Uniunea Europeana ca a facut o treaba foarte buna prin faptul ca s-a unit dupa decizia Marii Britanii de a initia procedurile de parasire a blocului.

Presedintele Donald Trump lauda munca fantastica depusa de omologul sau egiptean Abdel Fattah al-Sissi

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a declarat, luni, ca sprijina administratia condusa de omologul sau egiptean, Abdel Fattah al-Sissi, despre care a spus ca a realizat o munca fantastica intr-un context foarte dificil.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )