Libnet.ro
UNICEF

13:00

Gata, a cedat! Donald Trump tocmai a facut anuntul. Nu mai e cale de intoarcere

B1 B1,
Gata, a cedat! Donald Trump tocmai a facut anuntul. Nu mai e cale de intoarcere

Presedintele american Donald Trump a luat decizia finala! Cum se considera tratat foarte rau de catre orasul sau natal New York, a anuntat ca se muta la Palm Beach, in Florida, relateaza Agerpres. continuă pe B1

Prognoza meteo. Cum va fi vremea in luna noiembrie. ANM tocmai a facut anuntul

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru luna noiembrie. Temperaturile vor scadea brusc in urmatoarea perioada si va ploua in majoritatea regiunilor tarii. Vremea se va mai incalzi spre finalul lunii, cand valorile termice vor depasi media normala pentru aceasta perioada a anului. Prognoza meteo pentru luna noiembrie ANM a emis o .

Cod rutier 2019. Ce amenda risca soferii, daca nu au anvelope de iarna. Politia Romana tocmai a facut anuntul

Politia Romana a facut anuntul important pentru soferi! Datorita vortexului polar, schimbarea dintre sezoane pare din ce in ce mai mare. in acest context, daca perioada rece se apropie cu pasi repezi, soferii trebuie deja sa aiba anvelope de iarna in dotare. Cod Rutier 2019. Ce amenda risti, daca nu ai anvelope de iarna? Politia .

Camera Reprezentantilor a SUA a aprobat ancheta de destituire a lui Donald Trump Liderul de la Casa Alba vorbeste despre cea mai mare vanatoare de vrajitoare din istoria Americii

La peste 20 de ani distanta de la ultimul vot pentru deschiderea unei astfel de proceduri impotriva lui Bill Clinton, Camera Reprezentantilor a aprobat, joi, rezolutia care ar duce la declansarea formala a procedurilor de punere sub acuzare a presedintelui Donald Trump, potrivit AFP. Votul deschide o noua etapa publica in ancheta privind Ucraina. Donald Trump a reactionat pe Twitter denunantand cea mai mare vanatoare de vrajitoare din istoria americana.

Cum a decorat Donald Trump Casa Alba de Halloween

Stim cu totii ca Halloween este o sarbatoare importanta in Statele Unite, dar iata cum a ales Donald Trump sa decoreze Casa Alba, simbolul Americii, cu aceasta ocazie! .

Premierul Boris Johnson, dupa afirmatiile lui Donald Trump: Regatul Unit are control total Presedintele american avertizase ca acordul de Brexit ar afecta decisiv comertul SUA-UK

Premierul britanic Boris Johnson sustine ca acordul sau de Brexit i-ar oferi Regatului Unit control total dupa iesirea din UE, la o zi distanta de momentul in care presedintele american Donald Trump.

Nancy Pelosi: Camera Reprezentantilor nu a decis inca daca va fi lansata procedura demiterii lui Donald Trump

Audierile publice in investigatia parlamentara care il vizeaza pe presedintelui SUA, Donald Trump, probabil vor incepe in noiembrie, a declarat Nancy Pelosi, presedintele Camerei Reprezentantilor, subliniind ca nu a stabilit inca daca va fi initiata procedura demiterii.

Mandatul presedintelui american Donald Trump este in pericol

Mandatul lui Donald Trump este in pericol. Camera Reprezentantilor din Statele Unite a aprobat o rezolutie care da, practic, unda verde anchetei care poate duce la destituirea presedintelui american. Rezolutia.

Donald Trump critica acordul de Brexit al lui Boris Johnson. Guvernul britanic se apara

Donald Trump a criticat noul acord incheiat intre Marea Britanie si Uniunea Europeana privind Brexitul, dar Guvernul britanic il apara, argumentand ca ii permite Regatului Unit sa incheie acorduri comerciale bilaterale cu state din toata lumea.

Alegeri in Marea Britanie. Donald Trump ii incurajeaza pe Boris Johnson si pe Nigel Farage sa se alieze: Mi-ar placea, cred ca ar fi formidabil

Donald Trump a transmis un mesaj neasteptat in contextul alegerilor legislative anticipate din Marea Britanie. Presedintelel-a indemnat joi pe prim-ministrul britanic Boris Johnson sa faca o alianta cu.

Donald Trump isi va schimba resedinta permanenta din New York in Florida. Care este motivul deciziei

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a anuntat ca isi va muta resedinta permanenta de la Trump Tower din New York, in Florida, scrie BBC News.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )