Libnet.ro
UNICEF

10:45

Donald Trump se gandeste sa infiinteze un nou partid

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Donald Trump se gandeste sa infiinteze un nou partid

Presedintele american in exercitiu Donald Trump a discutat in ultimele zile cu asociati despre infiintarea unui nou partid politic - Patriot Party -, intr-un efort de continua sa exercite o forma de influenta, dupa plecarea sa de la Casa Alba, dezvaluie The Wall Street Journal. continuă pe Ziarul Bursa

Cine va fi urmatorul Trump? Miliardarul newyorkez se gandeste sa infiinteze un nou partid, Patriot Party

Presedintele american in exercitiu Donald Trump a discutat in ultimele zile cu asociati despre infiintarea unui nou partid politic - Patriot Party -, intr-un efort de continua sa exercite o forma de influenta, dupa plecarea sa de la Casa Alba, dezvaluie The Wall Street Journal WSJ). Potrivit cotidianului de afaceri, Trump ar fi discutat despre acest lucru cu mai multi asistenti si membri ai anturajului sau, saptamana trecuta.

Dupa ce s-a certat cu republicanii, Donald Trump se gandeste sa isi faca propriul partid

Donald Trump se va retrage la resedinta sa din Florida, odata ce functia de presedinte al SUA va fi preluata de Joe Biden, contra-candidatul sau din 2020. Trump a anuntat deja ca nu va fi prezent la ceremonia de.

Ce s-a intamplat cu Donald Trump in ultima zi de mandat. Dezvaluirea de ultima ora socheaza

Astazi este ultima zi de mandat pentru Donald Trump. Presedintele american isi va petrece ultimele ore in biroul din Washington, D. Nu va participa la inaugurarea presedintelui ales Joe Biden. Astazi Trump isi va organiza propriul eveniment de plecare la Baza Andrews din Maryland. Ultimele ore la Casa Alba pentru Donald Trump Astazi, 20 ianuarie, .

Donald Trump pleaca de la Casa Alba drept cel mai nepopular presedinte american de dupa 1945

Un ultim sondaj care-l vizeaza pe presedintele american in exercitiu, Donald Trump, arata ca acesta paraseste Casa Alba cu o cota de popularitate la cel mai mic nivel de la instalarea sa in fruntea Statelor Unite si cu o cota de popularitate medie pentru cei 4 ani care marcheaza un record negativ post-1945.

Donald Trump a lasat o scrisoare pentru Joe Biden in Biroul Oval (purtator de cuvant)

Presedintele american Donald Trump a lasat o scrisoare succesorului sau Joe Biden inainte de a parasi Casa Alba a declarat pentru AFP purtatorul de cuvant al executivului Judd Deere, la cateva minute dupa plecarea sa.

Donald Trump l-a gratiat pe fostul sau consilier, Steve Bannon: Ce persoane au mai beneficiat de clementa presedintelui la final de mandat

Presedintele american in exercitiu, Donald Trump, a gratiat, in ultimele ore ale mandatului sau la Casa Alba, peste 70 de persoane, printre care se numara fostul sau consilier, Steve Bannon, fostul primar al or.

Elliott Broidy, omul care l-a dus pe Dragnea in SUA, gratiat de Donald Trump in ultimele ore de mandat

Presedintele Donald Trump l-a gratiat miercuri, in ultimele ore ale mandatului sau, pe Elliott Broidy, cunoscut lobbyist american si omul care i-a facilitat vizita lui Liviu Dragnea in SUA.

Donald Trump i-a gratiat pe fostul sau consilier Steve Bannon si pe rapperii Lil Wayne si Kodak Black

Presedintele american Donald Trump i-a gratiat, cu cateva ore inainte de a-si incheia mandatul, pe fostul sau consilier Steve Bannon, acuzat de frauda, si pe rapperii Lil Wayne si Kodak Black, intre altii.

Donald Trump l-a gratiat pe fostul sau consilier Steve Bannon, acuzat de frauda, si pe rapperii Lil Wayne si Kodak Black

Presedintele american Donald Trump i-a gratiat, cu cateva ore inainte de a-si incheia mandatul, pe fostul sau consilier Steve Bannon, acuzat de frauda, si pe rapperii Lil Wayne si Kodak Black, intre altii.

Discursul de adio al lui Donald Trump: Lumea ne respecta din nou, va rog sa nu pierdeti acest respect (VIDEO)

Presedintele in exercitiu, Donald Trump a tinut ultimul discurs in calitate de sef la SUA. El a declarat ca se va ruga pentru succesul noii administratii, precizand si faptul ca el a dus batalii mai gr.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )