Libnet.ro
UNICEF

18:30

Donald Trump a iesit din spital. Cum a spus ca se simte dupa COVID

ADPM ADPM,
Donald Trump a iesit din spital. Cum a spus ca se simte dupa COVID

Au trecut cateva zile de cand Donald Trump a anuntat ca a fost testat pozitiv cu COVID-19. Acum, Presedintele iese din spital. Iata cum a spus ca se simte dupa infectarea cu coronavirus. continuă pe ADPM

Nu va temeti de Covid: Donald Trump iese din spital cu cel mai prost sfat

In mod oficial, Donald Trump a fost confirmat cu coronavirus pe parcursul zilei de vineri si tot atunci a trecut pe oxigen. Acum incurajeaza oamenii sa nu se teama de Covid. Inconstienta lui.

Donald Trump a iesit din spital ca sa-si salute sustinatorii. Medic: O piesa de teatru, un gest nebunesc

Presedintele Donald Trump a iesit, duminica, pentru scurt timp din spitalul Walter Reed unde este internat, la bordul unei masini pentru a-si saluta sustinatorii stransi in fata institutiei. Comportamentul presedintelui a fost imediat criticat chiar de medicii care-l trateaza.

Presedintele SUA, Donald Trump, a iesit din spital si s-a intors la Casa Alba. Ce le-a transmis sustinatorilor si adversarilor

Presedintele american Donald Trump a parasit luni seara, la ora locala 18:38 marti, ora 1:38 dimineata, ora Romaniei), clinica Walter Reed Medical Center, unde a stat internat timp de 3 nopti dupa ce s-a infectat cu COVID-19.

Donald Trump, aspru criticat dupa ce a iesit din spital pentru a-si saluta sustinatorii. Care a fost reactia oamenilor. VIDEO

Imagini fara precedent vin din SUA, acolo unde presedintele american a iesit din spital pentru le multumi sustinatorilor adunati in fata institutiei medicale Walter Reed, acolo unde este internat. Donald Trump si-a facut aparitia la bordul unui SUV de culoare neagra, fiind insotit de un membru al echipei de securitate. Chiar daca amandoi purtau masca, .

Trump a iesit din spital pentru a-si saluta sustinatorii

Presedintele american Donald Trump a parasit pentru scurt timp spitalul militar Walter Reed din Bethesda, in apropiere de Washington, unde a fost internat vineri pentru a se tratat de COVID-19, pentru a-si saluta sustinatorii adunati in apropiere, informeaza AFP, conform Agerpres.

Starea lui Donald Trump se imbunatateste, dar i s-a administrat un corticosteroid El a iesit din spital pentru a-si saluta sustinatorii

Starea presedintelui Donald Trump a continuat sa se imbunatateasca, au anuntat medicii sai duminica, care au precizat insa ca nivelul de oxigen a scazut in ziua precedenta si, prin urmare, liderul american urmeaza in prezent un tratament cu steroizi, transmite dpa, citat de Agerpres. Aceasta a fost a doua scadere a nivelului de oxigen de cand presedintele s-a imbolnavit de COVID-19, dar medicii au declarat ca inca iau in calcul sa ii dea drumul din spital luni.

Trump iese din spital: Nu va temeti de COVID-19! Medicul sau spune ca nu e in afara oricarui pericol

Presedintele SUA, Donald Trump, infectat cu COVID -19, a anuntat ca va iesi din spital luni la 22:30.

Presedintele Donald Trump, transportat de urgenta la spital, cu un elicopter, dupa ce s-a infectat cu coronavirus

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a fost transportat de urgenta la spital, cu un elicopter al Marinei, la nici 24 de ore dupa ce a anuntat oficial ca a fost infectat cu coronavirus.

VIDEO Donald Trump, mesaj video din spital: Am venit aici, nu ma simteam asa de bine, acum ma simt mai bine. Mesaje contradictorii de la Casa Alba

Presedintele american Donald Trump a publicat un mesaj video de 4 minute, sambata seara, in care spune ca se simte bine, sotia sa Melania se simte bine si urmatoarele zile vor reprezenta adevaratul test dupa ce a fost internat in spital cu Covid-19.

Donald Trump a iesit din carantina pentru a-si saluta sustinatorii adunati in fata unui spital

Expertii in medicina critica decizia lui Donald Trump de a iesi din carantina cu masina pentru a-i saluta pe sustinatorii adunati in fata spitalului unde este internat din cauza Covid-19. Exista ingrijorari ca presedintele SUA i-ar fi pus in pericol de infectare pe agentii Secret Service aflati in autovehicul, potrivit Digi24.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )