Libnet.ro
UNICEF

16:30

Presedintele SUA, Donald Trump, a iesit din spital si s-a intors la Casa Alba. Ce le-a transmis sustinatorilor si adversarilor

Antena3 Antena3,
Presedintele SUA, Donald Trump, a iesit din spital si s-a intors la Casa Alba. Ce le-a transmis sustinatorilor si adversarilor

Presedintele american Donald Trump a parasit luni seara, la ora locala 18:38 marti, ora 1:38 dimineata, ora Romaniei), clinica Walter Reed Medical Center, unde a stat internat timp de 3 nopti dupa ce s-a infectat cu COVID-19. continuă pe Antena3

Presedintele SUA Donald Trump a anuntat ca se externeaza

Presedintele SUA Donald Trump a anuntat ca se externeaza din spital intrucat s-a vindecat de coronavirus. Liderul american a anuntat pe Twitter ca va parasi Walter Reed Medical Center la ora locala 6.

Nu va temeti de Covid: Donald Trump iese din spital cu cel mai prost sfat

In mod oficial, Donald Trump a fost confirmat cu coronavirus pe parcursul zilei de vineri si tot atunci a trecut pe oxigen. Acum incurajeaza oamenii sa nu se teama de Covid. Inconstienta lui.

Donald Trump a iesit din spital. Cum a spus ca se simte dupa COVID

Au trecut cateva zile de cand Donald Trump a anuntat ca a fost testat pozitiv cu COVID-19. Acum, Presedintele iese din spital. Iata cum a spus ca se simte dupa infectarea cu coronavirus.

Donald Trump a iesit din spital ca sa-si salute sustinatorii. Medic: O piesa de teatru, un gest nebunesc

Presedintele Donald Trump a iesit, duminica, pentru scurt timp din spitalul Walter Reed unde este internat, la bordul unei masini pentru a-si saluta sustinatorii stransi in fata institutiei. Comportamentul presedintelui a fost imediat criticat chiar de medicii care-l trateaza.

Trump a iesit din spital pentru a-si saluta sustinatorii

Presedintele american Donald Trump a parasit pentru scurt timp spitalul militar Walter Reed din Bethesda, in apropiere de Washington, unde a fost internat vineri pentru a se tratat de COVID-19, pentru a-si saluta sustinatorii adunati in apropiere, informeaza AFP, conform Agerpres.

Trump iese din spital: Nu va temeti de COVID-19! Medicul sau spune ca nu e in afara oricarui pericol

Presedintele SUA, Donald Trump, infectat cu COVID -19, a anuntat ca va iesi din spital luni la 22:30.

Donald Trump, aspru criticat dupa ce a iesit din spital pentru a-si saluta sustinatorii. Care a fost reactia oamenilor. VIDEO

Imagini fara precedent vin din SUA, acolo unde presedintele american a iesit din spital pentru le multumi sustinatorilor adunati in fata institutiei medicale Walter Reed, acolo unde este internat. Donald Trump si-a facut aparitia la bordul unui SUV de culoare neagra, fiind insotit de un membru al echipei de securitate. Chiar daca amandoi purtau masca, .

Starea lui Donald Trump se imbunatateste, dar i s-a administrat un corticosteroid El a iesit din spital pentru a-si saluta sustinatorii

Starea presedintelui Donald Trump a continuat sa se imbunatateasca, au anuntat medicii sai duminica, care au precizat insa ca nivelul de oxigen a scazut in ziua precedenta si, prin urmare, liderul american urmeaza in prezent un tratament cu steroizi, transmite dpa, citat de Agerpres. Aceasta a fost a doua scadere a nivelului de oxigen de cand presedintele s-a imbolnavit de COVID-19, dar medicii au declarat ca inca iau in calcul sa ii dea drumul din spital luni.

Ce avere are presedintele american Donald Trump

Donald Trump, infectat recent cu noul coronavirus,continua sa fie unul dintre cei mai bogati americani, iin ciuda faptului ca pandemia de coronavirus a lovit puternic in afcerile sale, asa cum arata noile.

Trump, infectat cu coronavirus, anunta ca iese din spital. Mesajul liderului de la Casa Alba: Nu va temeti de Covid

Presedintele SUA, Donald Trump, a anuntat ca iese luni seara din spital si se simte foarte bine. Acesta a transmis si un mesaj: Nu va temeti de Covid. Nu-l lasati sa va domine viata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )