Libnet.ro
UNICEF

23:00

Donald Trump insinueaza din nou ca alegerile prezidentiale din SUA au fost fraudate. Mesaj pentru sustinatorii sai: Amintiti-va mereu de aceasta zi

B1 B1,
Donald Trump insinueaza din nou ca alegerile prezidentiale din SUA au fost fraudate. Mesaj pentru sustinatorii sai: Amintiti-va mereu de aceasta zi

Donald Trump, presedinte inca in exercutiu al Statelor Unite, a revenit pe Twitter cu un nou mesaj dupa ce mai multi sustinatori de-ai au fortat intrarea in cladirea Capitoliului, iar unii dintre ei au si re. continuă pe B1

Tensiuni la Washington: Donald Trump forteaza schimbarea rezultatului alegerilor prezidentiale. Demonstratii in apropierea Casei Albe (VIDEO)

Situatia devine tensionata in capitala Statelor Unite. Sustinatorii lui Donald Trump s-au strans la Washington, dupa ce presedintele american in exercitiu le-a cerut sa participe la demonstratiile organizate.

Irakul a emis un mandat de arestare pe numele lui Donald Trump

Un tribunal din Irak a emis joi un mandat de arestare national impotriva presedintelui american in exercitiu Donald Trump pentru uciderea locotenentului lui Qassem Soleimani, informeaza AFP si AP News, citate de Agerpres.

Scandal de proportii in SUA: Donald Trump, inregistrat in timp ce ii cerea unui oficial din Georgia sa ii gaseasca voturi pentru a anula victoria lui Joe Biden din alegerile prezidentiale (VIDEO)

Finalul mandatului lui Donald Trump la Casa Alba este marcat de un scandal de proportii. Asta dupa ce jurnalistii de la The Washington Post au publicat o inregistrare in care presedintele in exercitiu al SUA.

Digi24 ANALIZA: Donald Trump cel Singur. Cele 13 zile de pericol in care se mai afla democratia din SUA. Rusia, China, Iran si Venezuela jubileaza

America inca mai are de infruntat 13 zile de pericol inainte de plecarea efectiva a lui Donald Trump de la Casa Alba, care si-a provocat sustinatorii sa comita un veritabil act de insurectie, prin luarea cu asalt a Capitoliului, chiar in momentul in care Congresul SUA certifica victoria lui Joe Biden la alegerile prezidentiale, se arata intr-o analiza CNN. in timp ce republicanii iau in calcul demiterea lui Trump, pe motiv de sanatate psihica, cei mai apropiati consilieri ai lui Trump incep sa il abandoneze ori sa-l evite ca pe un ciumat, informeaza Axios. Scenele de violenta din Congres au provocat reactii ironice si chiar batjocoritoare din partea Rusiei, Chinei, Iranului ori Venezuelei, conform Reuters si Agerpres.

Promisiunea lui Trump dupa ce Congresul a validat victoria lui Biden in alegerile prezidentiale

Presedintele american in exercitiu Donald Trump a recunoscut joi incheierea mandatului sau si a promis o tranzitie ordonata a puterii pe 20 ianuarie.

Zi tensionata la Washington. Congresul este asteptat sa valideze victoria lui Biden in alegerile prezidentiale, in timp ce Trump isi agita sustinatorii

Sustinatori ai lui Donald Trump s-au adunat miercuri la Washington pentru a contesta alegerile din 3 noiembrie, in conditiile in care Congresul este asteptat sa-l valideze rezultatul acestora si sa-l confirme pe democratul Joe Biden drept noul presedinte al Statelor Unite.

Fondatorul Facebook, despre blocarea contului lui Donald Trump: Riscurile de a permite presedintelui sa continue sa foloseasca serviciul nostru in aceasta perioada sunt pur si simplu prea mari

Dupa ce presedintele in exercitiu al SUA, Donald Trump, a pus la indoiala rezultatul alegerilor prezidentiale americane si a incitat la violente prin intermediul unor mesaje,.

Facebook si Twitter au blocat conturile lui Donald Trump

Twitter si Facebook au blocat conturile lui Donald Trump si au sters mai multe postari de-ale sale, dupa ce presedintele in exercitiu al SUA a pus la indoiala rezultatul alegerilor prezidentiale americane si.

A fost emis un nou mandat de arestare pe numele lui Donald Trump

Vesti proaste pe final de mandat pentru Donald Trump. Un tribunal din Irak a emis un mandat de arestare pe numele presedintelui SUA. Actiunea are loc in cadrul anchetei cu privire la asasinarea celebrului comandant.

Protestele violente din SUA, criticate dur de fostii presedinti. Cum l-au numit Barack Obama si Bill Clinton pe Donald Trump

Protestele violente organizate pe data de 6 ianuarie in capitala federala a Statelor Unite au socat intreaga planeta. Modul salbatic in care sustinatorii lui Donald Trump au patruns in interiorul Capitoliului pentru a impiedica validarea victoriei lui Joe Biden va ramane in istoria SUA. Barack Obama il critica aspru pe Donald Trump Fostii presedinti americani .

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )