Libnet.ro
UNICEF

14:30

Donald Trump intentioneaza sa semneze mai multe gratieri, dar nu si pentru sine

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Donald Trump intentioneaza sa semneze mai multe gratieri, dar nu si pentru sine

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, nu intentioneaza in acest moment sa semneze o gratiere pentru el insusi, desi pregateste pentru marti o lista cu peste 100 de astfel de acte, a declarat agentiei Reuters o sursa informata despre demersul respectiv. continuă pe Ziarul Bursa

Trump intentioneaza se semneze peste o suta de gratieri cu o zi inainte de incheierea mandatului

Presedintele in exercitiu al SUA, Donald Trump, intentioneaza sa semneze peste 100 de acte de gratiere inainte de incheierea mandatului sau, dar nu si pentru el insusi, relateaza Reuters, care citeaza o sursa apropiata dosarului.

SUA: Presedintele Donald Trump intentioneaza sa semneze peste 100 de gratieri inainte de expirarea mandatului

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, nu intentioneaza in acest moment sa semneze o gratiere pentru el insusi, desi pregateste pentru marti o lista cu peste 100 de astfel de acte, a declarat agentiei Reuters o sursa informata despre demersul respectiv.

Cand ar vrea Donald Trump sa plece de la Washington

Presedintele in exercitiu al Statelor Unite Donald Trump intentioneaza sa plece de la Washington in dimineata zilei in care va avea loc ceremonia de investire a presedintelui ales Joe Biden, de miercurea viitoare, dupa ce s-a gandit sa plece marti, au declarat, vineri, doua persoane apropiate situatiei, transmite Reuters.

Camion al unei firme de mutari, parcat in fata Casei Albe. Internautii se bucura ca Donald Trump se pregateste sa plece (VIDEO)

Mai multe imaginicu uncamion al unei firme de mutari, parcat in fata Casei Albe, miercuri si joi, au devenit virale pe internet. Internautii sunt de parere ca acesta este semnul ca Donald Trump isi.

Sustinatorii lui Donald Trump vor sa obtina cetatenia Federatiei Ruse. Anuntul facut de Maria Zaharova

Purtatorul de cuvant al Ministerului de Externe din Federatia Rusa, Maria Zaharova, afirma ca tot mai multi sustinatori de-ai lui Donald Trump vor sa obtina cetatenia rusa.

Cui i-a donat Donald Trump salariile sale. Presedintele american a incasat doar 1$ pe an

Situatie fara precedent la Casa Alba! Fostul presedinte al Statelor Unite ale Americii si-a donat toate salariile, astfel el a incasat doar 1 dolaran. Catre cine au mers sumele fara ca nimeni sa nu stie? Donald Trump si-a donat salariile. Unde au ajuns banii? Fostul presedinte al Statelor Unite ale Americii si-a donat salariile, dar .

Presedintele ales Joe Biden va astepta recomandarea consilierilor in domeniul securitatii, pentru a decide daca sa transmita informatii clasificate lui Donald Trump

Presedintele ales al Statelor Unite Joe Biden va astepta recomandarea consilierilor sai in domeniul securitatii, pentru a decide daca sa transmita informatii clasificate lui Donald Trump dupa incheierea mandatului acestuia, a declarat duminica viitorul sef de cabinet al Casei Albe, Ron Klain, transmite Reuters.

Nume importante pe lista neagraa lui Donald Trump. Ce a patit avocatul Rudy Giuliani

Relatia dintre Donald Trump si Rudy Giuliani s-a racit destul de mult, dupa ce avocatul presedintelui in functie nu a reusit sa intoarca rezultatul alegerilor americane, anunta presa.

Cum i-a uimit Gina Pistol pe toti admiratorii. Si mai multe vedete au reactionat imediat

Gina Pistol nu conteneste sa-i uimeasca pe cei care o urmaresc atenti pe retelele de socializare in cea mai frumoasa perioada din viata sa. Multe dintre vedetele din showbiz-ul romanesc au reacitionat si ele. Gina Pistol si-a uimit fanii din mediul online Gina Pistol are 40 de ani si se bucura de cea mai frumoasa .

Tot mai multe tari raman fara curent electric. Ce se intampla, de fapt

Situatie fara precedent: este haos pe pietele energetice. Tot mai multe tari raman fara curent electric, iar specialistii explica ce se intampla, de fapt. De ce tot mai multe tari raman fara energie electrica Din ce in ce mai multe tari se plang de faptul ca raman fara curent electric. State precum Japonia, Franta sau .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )