Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tot mai multe tari raman fara curent electric. Ce se intampla, de fapt

Playtech Playtech,
Tot mai multe tari raman fara curent electric. Ce se intampla, de fapt

Situatie fara precedent: este haos pe pietele energetice. Tot mai multe tari raman fara curent electric, iar specialistii explica ce se intampla, de fapt. De ce tot mai multe tari raman fara energie electrica Din ce in ce mai multe tari se plang de faptul ca raman fara curent electric. State precum Japonia, Franta sau . continuă pe Playtech

Samsung lasa de inteles ca tot mai multe modele de telefoane vor fi lansate fara incarcator si casti in cutie

Samsung a lansat joi noua serie Galaxy S21, dar in cutie nu se gasesc nici castile si nici incarcatorul, fiind primul model high-end la care compania alege sa aplice aceasta strategie. Compania spune ca, gradual, incarcatorul si castile nu se vor mai regasi in cutiile unor modele noi de telefoane si motiveaza asta si prin faptul ca utilizatorii au deja incarcatoare si casti de la modele mai vechi si nu au nevoie de unele in plus. Interesant este ca in urma cu trei luni Samsung ironiza Apple pentru ca a eliminat incarcatorul din cutia noului iPhone.

Ce au descoperit cei care investigheaza cauzele incidentului care a lasat nord-vestul Romaniei fara curent Frecventa din nord-vestul Europei a scazut, in timp ce in sud-est a crescut

Europa a fost separata in doua, pe 8 ianuarie 2021, din cauza intreruperilor de pe reteau de transport produse intr-un timp foarte scurt, transmite Asociatia Operatorilor de Transport si Sistem din Europa ENTSO-E, care in acest moment investigheaza cauzele care au lasat fara curent mai multe tari, iar in Romania judetele din nord-vest. inca nu au fost depistate cauzele, insa s-a descoperit ca la ora 15. 05 ora Romaniei), frecventa in nord-vestul Europei continentale a scazut initial la o valoare de 49,74 Hz, timp de 15 secunde.

Ce s-a intamplat pe 8 ianuarie, cand jumatate de tara a ramas fara curent electric. Anuntul Transelectrica

Asociatia Europeana a Operatorilor de Transport si Sistem din Europa ENTSO-E) a dat publicitatii primele concluzii ca urmare a analizei preliminare a evenimentului produs la nivel european in data de 8 ianuarie 2021 si care a avut impact asupra zonei de nord-vest a Romaniei.

Secretar de stat: Sunt luate in calcul mai multe scenarii pentru redeschiderea scolilor din 8 februarie

Secretarul de stat in cadrul Ministerului Sanatatii, Andreea Moldovan, sustine ca dorinta tuturor este de a redeschide scolile, dar acest lucru trebuie sa se petreaca in siguranta, iar in acest moment sunt luate in calcul mai multe scenarii. Ea a precizat se va tine cont in luarea acestei decizii de criteriul epidemiologic si de circulatia noii tulpini descoperite in Marea Britanie.

Mortii din Norvegia ii sperie pe australieni: oficialii cer mai multe informatii despre vaccinul Pfizer

Australia a comandat 10 milioane de doze de vaccin Pfizer dar acum sunt derutati si cauta mai multe informatii dupa ce mai multe persoane din Norvegia au murit la scurt timp dupa vaccinare, conform abc. net. au.

Cinci persoane banuite ca au aruncat in aer mai multe bancomate, trimise in judecata de procurorii DIICOT

Procurorii DIICOT au trimis in judecata cinci persoane bnuite ca anul trecut au aruncat in aer mai multe bancomate, prejudiciul cauzat fiind de aproape 120. 000 de lei. Cele cinci persoane au fost trimise in judec.

Guvernul se reuneste vineri in sedinta online Mai multe acte normative privind vaccinarea, pe masa Executivului

Guvernul va avea vineri sedinta in sistem online, incepand cu ora 14. Premierul Florin Citu a anuntat ca vor fi adoptate mai multe acte normative privind vaccinarea.

Bilant COVID-19: Cele mai multe cazuri noi se inregistreaza in Bucuresti, Timis si Cluj

Grupul de Comunicare Stategica a raportat, joi, 14 ianuarie, inca3. 525 cazuri noi de persoane infectate cu COVID-19, la nivel national. Dintre acestea, cele mai multe s-au inregistrat in Bucuresti 560),.

China raporteaza cele mai multe cazuri de COVID-19 din ultimele cinci luni. Unde au aparut

China a raportat, miercuri, cele mai multe cazuri de Covid-19 din ultimele cinci luni, intensificand restrictiile care includ plasarea in carantina a patru orase, a doua mare economie a lumii incercand sa impiedice un nou val de infectii, transmite Reuters.

Ministrul de externe german: Cei care s-au vaccinat antiCovid ar trebui sa aiba mai multe libertati

Oamenii care au fost vaccinati impotriva COVID-19 ar trebui sa poata merge la restaurante si cinematografe mai devreme decat altii, a spus ministrul afacerilor externe al Germaniei, Heiko Maas. Opinia ministrului contrazice alti membri ai cabinetului care pana acum s-au opus libertatilor speciale pentru cei vaccinati, scrie Reuters.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )