Libnet.ro
UNICEF

09:45

Donald Trump l-a indemnat pe Emmanuel Macron sa scoata Franta din Uniunea Europeana

Antena3 Antena3,
Donald Trump l-a indemnat pe Emmanuel Macron sa scoata Franta din Uniunea Europeana

Presedintele SUA, Donald Trump, l-a indemnat pe omologul sau francez, Emmanuel Macron, sa scoata Franta din Uniunea Europeana. Donald Trump a facut aceasta propunere in cursul intrevederii private pe care a. continuă pe Antena3

Donald Trump i-ar fi propus lui Emmanuel Macron sa paraseasca UE (surse Washington Post)

Donald Trump i-ar fi spus lui Emmanuel Macron sa scoata Franta din Uniunea Europeana in schimbul unui acord bilateral cu Statele Unite, scrie The Guardian, care citeaza un articol al The Washington Post.

Washington Post: Donald Trump i-ar fi propus lui Emmanuel Macron sa iasa din Uniunea Europeana

Surse citate de Washington Post sustin ca presedintele american Donald Trump i-ar fi propus lui Emmanul Macron un acord bilateral cu Statele Unite, iar in schimb Franta sa paraseasca Uniunea.

Franta: Ancheta privind finantarea campaniei electorale a lui Emmanuel Macron

Procuratura franceza a demarat o ancheta preliminara in ceea ce priveste campania electorala a lui Emmanuel Macron pentru alegerile prezidentiale din Franta, afirma surse judiciare citate de France Press.

Emmanuel Macron: Franta nu va deschide centre de primire pentru migranti

'Franta nu va deschide centre' de primire pentru migrantii care debarca in Europa, intrucat nu este prima tara de sosire, a declarat vineri presedintele francez Emmanuel Macron, dupa ce a participat la Consiliul European la care a fost convenit un acord ce prevede crearea unor astfel de centre in Uniunea Europeana, transmiteAgerpres, citand AFP.

Congresul SUA i aplica o lovitura lui Donald Trump si respinge proiectul privind imigratia

Congresul american a respins un vast proiect de lege cu privire la imigratie, menit sa puna capat despartirii familiilor imigrantilor clandestini, aplicand o lovitura presedintelui Donald Trump, care i-a indemnat pe alesii republicani sa aprobe acest text de compromis, relateaza AFP, potrivit news. ro.

Emmanuel Macron: Cooperarea europeana a dus la acordul privind migratia

Presedintele francez Emmanuel Macron a salutat acordul la care au ajuns Cei 28 de lideri ai tarilor UE cu privire la dosarul migratiei vineri, dupa o noapte de dezbateri, depasind astfel blocajul italian, ceea ce recompenseaza - potrivit lui - cooperarea europeana, informeazaAgerpres, care citeaza AFP.

Corina Cretu se va intalni cu presedintele francez Emmanuel Macron pentru a discuta viitorul politicii de coeziune

Timp de doua zile, comisarul european pentru politica regionala Corina Cretu va efectua o vizita oficiala la Paris. inaltul oficial european va participa, la palatul Elysee, la invitatia presedintelui Emmanuel Macron, la un eveniment in onoarea reprezentantilor alesi din regiunile ultraperiferice ale Europei Assises des Outre-mer).

Emmanuel Macron, primit prima oara in audienta de catre Papa Francisc VIDEO

Presedintele francez Emmanuel Macron a fost primit marti dimineata pentru prima oara de catre Papa Francisc, o intalnire puternic axata pe problema migrantilor, in contextul in care acest dosar ii dezbina pe europeni, relateaza AFP.

RECORD: Papa Francisc si Emmanuel Macron, cea mai LUNGA intalnire acordata unui sef de stat! Ce au pus la cale cei doi lideri

Presedintele francez Emmanuel Macron a fost primit marti pentru prima oara de catre Papa Francisc, o intalnire puternic axata pe problema migrantilor, in contextul in care acest dosar ii dezbina pe europeni,.

Regizorul David Lynch explica de ce Donald Trump ar putea fi unul dintre cei mai mari presedinti din istoria SUA. Trump: Cariera lui s-a incheiat

Regizorul David Lynch 72 de ani) crede ca Donald Trump ar putea fi amintit ca unul dintre cei mai mari presedinti din istoria Statelor Unite si a explicat pe ce isi bazeaza aceasta afirmatie. Declaratia i-a adus laude din partea liderului republican, obisnuit cu reactiile critice venite dinspre Hollywood.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )