Libnet.ro
UNICEF

13:15

Donald Trump, mesaj bizar de Anul Nou. Ce a putut dezvalui despre covid-19 inainte de miezul noptii

Playtech Playtech,
Donald Trump, mesaj bizar de Anul Nou. Ce a putut dezvalui despre covid-19 inainte de miezul noptii

Ce mesaj le-a transmis Donald Trump celor care l-au sustinut in primul sau mandat? Ce a putut sa dezvaluie fostul presedinte al Statelor Unite ale Americii despre COVID-19 inainte de miezul noptii? Ce a dezvaluit Donald Trump despre COVID-19 inainte de Anul Nou? Donald Trump vine aduce un nou val de controverse! in mesajul de . continuă pe Playtech

Florin Citu, mesaj de Anul Nou pentru romani: Va promit ca eu si echipa mea vom face totul ca economia sa se relanseze in 2021

Premierul Florin Citu a transmis, joi, un mesaj de Anul Nou. Seful Guvernului promite ca el si echipa sa de la Palatul Victoria vor lua masuri pentru ca economia Romaniei sa se relanseze in 2021. Totodata,.

Trump a renuntat la petrecerea de Anul Nou si revine brusc la Casa Alba. Iranul acuza Washingtonul ca incearca sa fabrice un pretext pentru un razboi

Presedintele american Donald Trump revine joi la Washington mai devreme cu o zi decat era stabilit, a anuntat Casa Alba, fara a da detalii referitor la decizie.

Marcel Ciolacu, mesaj de Anul Nou: Romanii sunt adevaratii eroi ai acestui an!

Liderul PSD, Marcel Ciolacu a transmis un mesaj pentru romani, in ajun de Anul Nou. Ciolacu este de parere ca adevaratii eroi ai acestui an sunt romanii, iar cea mai buna lectie pe care a adus 2020 este faptul.

DONALD TRUMP: Trebuie sa fim tinuti minte pentru ce a fost facut

Presedintele american Donald Trump a vorbit, in mesajul de anul nou, despre realizarile din timpul mandatului sau, pe care le-a numit victorii istorice, in timp ce presedintele ales Joe Biden si-a exprimat increderea ca America va invinge criza sanitara, transmite News. ro.

Raed Arafat, mesaj de Anul Nou: Anul 2020 ne va marca viata mult timp inainte

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a transmis, intr-o postare pe Facebook, un mesaj de Anul Nou in care a explicat ca anul 2020 ne va marca viata mult timp de acum inainte.

Ludovic Orban, mesaj de Anul Nou: A fost un an teribil! A fost un an de razboi

Ludovic Orban, presedintele PNL, a transmis un mesaj de Anul Nou, cu numai cateva ore inainte de trecerea in anul 2021, intr-o postare pe Facebook, ocazie cu care a multumit medicilor si intregului personal medical din spitale.

Marcel Ciolacu, mesaj de Anul Nou: Au vrut sa subjuge Romania in 2020. Nu i-ati lasat. Romanii sunt adevaratii eroi ai acestui an

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a transmis, pe retelele de socializare un mesaj de Anul Nou prin care le multumeste romanilor pe care ii considera adevaratii eroi ai acestui an. El a criticat si clasa politica pe care o acuza ca s-a jucat clandestin cu vietile tuturor.

KLAUS IOHANNIS, MESAJ DE ANUL NOU: Reintoarcerea la normalitatea care ne lipseste e tot mai aproape

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, un mesaj cu prilejul Anului Nou in care subliniaza ca reintoarcerea la normalitatea de dinainte de pandemia de COVID-19 este tot mai aproape, dar arata ca acest lucru depinde de fiecare dintre noi.

Ultimul mesaj de Anul Nou al Angelei Merkel in calitate de cancelar. Ce le-a transmis nemtilor

Angela Merkel a spus in ultimul sau discurs de Anul Nou in calitate de cancelar german ca 2020 a fost de departe cel mai dificil din cei 15 ani de cand se afla in fruntea Germaniei. Ea a spus totusi ca inceputul vaccinarii impotriva COVID-19 face din 2021 un an al sperantei.

Florin Citu, promisiune in mesajul de Anul Nou: Vom face totul ca economia sa se relanseze in 2021

In ultima zi din an, Prim-ministrul Florin Citu le promite romanilor ca el si echipa sa vor face totul ca economia sa se relanseze in 2021, printr-un mesaj de Anul Nou publicat pe o retea de socializare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )