Libnet.ro
UNICEF

11:45

DONALD TRUMP: Trebuie sa fim tinuti minte pentru ce a fost facut

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DONALD TRUMP: Trebuie sa fim tinuti minte pentru ce a fost facut

Presedintele american Donald Trump a vorbit, in mesajul de anul nou, despre realizarile din timpul mandatului sau, pe care le-a numit victorii istorice, in timp ce presedintele ales Joe Biden si-a exprimat increderea ca America va invinge criza sanitara, transmite News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

SUA. Camera Reprezentantilor anuleaza vetoul pus de presedintele Donald Trump pe legea bugetului apararii

Camera Reprezentantilor a anulat prin votul a peste doua-treimi din membri veto-ul pus de presedintele Donald Trump asupra bugetului apararii nationale. Au fost 322 de voturi pentru si numai 87 impotriva. Daca acelasi lucru se intampla si in Senat, este prima data in mandatul lui Trump ca veto-ul sau este respins de Congres. Votul Senatului este asteptat saptamana aceasta.

NATIUNILE UNITE: Gratierea de catre Donald Trump a patru contractori americani care au ucis civili irakieni incalca legislatia internationala

Gratierea de catre presedintele american Donald Trump a patru americani condamnati pentru uciderea unor civili irakieni in timp ce lucrau drept contractori, in 2007, incalca obligatiile Statelor Unite in cadrul legislatiei internationale, au afirmat, miercuri, experti in drepturile omului ai Natiunilor Unite.

Donald Trump, mesaj bizar de Anul Nou. Ce a putut dezvalui despre covid-19 inainte de miezul noptii

Ce mesaj le-a transmis Donald Trump celor care l-au sustinut in primul sau mandat? Ce a putut sa dezvaluie fostul presedinte al Statelor Unite ale Americii despre COVID-19 inainte de miezul noptii? Ce a dezvaluit Donald Trump despre COVID-19 inainte de Anul Nou? Donald Trump vine aduce un nou val de controverse! in mesajul de .

Viata lui Donald Trump, un documentar povestea actualului presedinte al SUA, vineri, de la ora 16, pe B1 TV

B1 TV difuzeaza documentarul Viata lui Donald Trump, vineri, 01 ianuarie, de la ora 16. B1 TV difuzeaza documentarul VIATA LUI DONALD TRUMP, povestea actualului presedinte al SUA, de la un.

Donald Trump ii cheama pe sustinatorii sai la Washington, pe 6 ianuarie, pentru a pune presiune asupra Congresului

Presedintele american in exercitiu, Donald Trump, i-a indemnat pe partizanii sai sa se adune la Washington pe 6 ianuarie, intr-un ultim efort vizand sa puna presiune asupra Congresului pentru a nu certifica victoria lui Joe Biden la alegerile prezidentiale, noteaza AFP.

Ultimele zbateri ale lui Donald Trump. Contesta la Curtea Suprema rezultatul scrutinului din Wisconsin si se razbuna pe republicani

Echipa de campanie a presedintelui in exercitiu al SUA, Donald Trump, a anuntat marti ca a contestat la Curtea Suprema rezultatele alegerilor prezidentiale in Wisconsin dupa ce instanta suprema din acest stat a respins acuzatiile de frauda formulate de echipa magnatului american.

Melania Trump, lectie de eleganta in negru! Sotia lui Donald Trump a imbracat in preajma sarbatorilor tinute simple, dar perfecte

Mai avem putin timp in care ne putem bucura de aparitiile ei perfecte din cap pana in picioare. Donald Trump si Melania vor pleca curand de la Casa Alba, presedintele Biden si sotia le vor lua locul. Pana atunci, avem parte de adevarate lectii vestimentare din partea Melaniei Trump.

Superstitii de Revelion 2021. 9 lucruri pe care toti romanii trebuie sa le faca pentru bogatie si noroc

Anul nou vine cu pasi foarte repezi, iar oamenii se pregatesc in felul lor sa-l intampine. Care sunt superstitiile pe care le au majoritatea romanilor in noaptea dintre ani? Ce fac unii ca sa se fereasca de saracie si ghinion? Superstitiile de Revelion ale romanilor? Romanii sunt superstitiosi, lucru care se trage din mosi stramosi, .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )