Libnet.ro
UNICEF

09:45

Donald Trump si Mike Pence, prima intalnire dupa violentele de la Capitoliu. Ce au discutat cei doi in Biroul Oval

B1 B1,
Donald Trump si Mike Pence, prima intalnire dupa violentele de la Capitoliu. Ce au discutat cei doi in Biroul Oval

Presedintele si vicepresedintele in exercitiu, Donald Trump si Mike Pence, s-au intalnit luni pentru prima oara dupa violentele de la Capitoliul SUA, care s-au petrecut in timp ce Pence prezida sedinta in. continuă pe B1

intalnire Trump - Mike Pence in Biroul Oval: Trump nu intentioneaza sa demisioneze inainte de incheierea mandatului

Presedintele american Donald Trump si vicepresedintele Mike Pence s-au intalnit luni seara in Biroul Oval, a declarat pentru AFP un oficial american, potrivit Agerpres. A fost prima intalnire intre Trump si Pence dupa violentele de miercuri de la Capitoliu, iar cei doi au avut o conversatie buna. Potrivit acestui oficial, Donald Trump nu intentioneaza sa demisioneze inainte de incheierea mandatului sau pe 20 ianuarie. La randul sau, vicepresedintele american nu intentioneaza sa il indeparteze din functie prin invocarea celui de-al 25-lea amendament al Constitutiei americane, declarandu-l, cu sprijinul principalilor sai ministri, incapabil sa isi indeplineasca functia.

INFOGRAFIE Scenarii care se profileaza pentru ultimele zile ale lui Donald Trump la Casa Alba

Cu zece zile inainte de plecarea de la Casa Alba, Donald Trump este sub focul criticilor pentru violentele produse miercurea trecuta la Capitoliu. Desi este din ce in ce mai izolat, miliardarul newyorkez intentioneaza sa-si duca mandatul pana la capat. Ba mai mult, ar intentiona sa profite de aceasta perioada pentru a-si reinsufleti trupele in perspectiva unei noi candidaturi la presedintie, la alegerile din 2023.

Donald Trump a reactionat pe contul oficial POTUS dupa ce Twitter l-a eliminat de pe platforma. Compania a inchis conturi ale adeptilor QAnon

La cateva ore dupa ce Twitter a anuntat suspendarea permanenta a contului sau personal in urma asaltului sustinatorilor acestuia asupra Capitoliului, presedintele in exercitiu Donald Trump a reactionat pe contul prezidential POTUS denuntand politica companiei de a cenzura libertatea de exprimare. Twiter a inchis de asemenea conturi unde se distribuia continut al miscarii conspirationiste Qanon.

Pentru ca i-a fost suspendat contul, Donald Trump isi face el Twitterul lui...

Dupa ce Twitter i-a suspendat contul personal presedintele american Donald Trump a declarat ca ar pu.

Contul de Twitter al lui Donald Trump, inchis definitiv pentru incitare la violenta

Platforma Twitter a suspendat permanent contul presedintelui inca in functie al SUA,Donald Trump,invocand incitarea la violenta, dupa ceprotestul sustinatorilor sai a degenerat in.

Democratii incearca destituirea lui Trump, dupa violentele de la Capitoliu Pelosi: Presedintele este o amenintare la adresa natiunii - VIDEO

Camera Reprezentantilor este gata sa lanseze, pentru a doua oara, procedura de destituire a presedintelui in exercitiu Donald Trump chiar in aceasta saptamana, cu doar cateva zile inainte de incheierea mandatului, in cazul in care vicepresedintele Mike Pence refuza sa activeze cel de-al 25-lea amendament privind inlaturarea acestuia din functie ca urmare a incitarii suporterilor sai care au luat cu asalt Capitoliul.

O avocata pro-Trump l-a amenintat cu moartea pe vicepresedintele Mike Pence

Serviciul Secret din SUA, care asigura protectia demnitarilor, investigheaza amenintarile cu moartea la adresa vicepresedintelui Mike Pence venite atat din partea unei avocate pro-Donald Trump, cat si de la unii dintre cei care au luat cu asalt Capitoliul, transmite Fox News.

SUA: Mike Pence va fi prezent la ceremonia de investire a lui Joe Biden

Vicepresedintele american in exercitiu Mike Pence va asista, la 20 ianuarie, la ceremonia de investire a presedintelui ales Joe Biden, au relatat mai multe media americane, in contextul in care presedintele in exercitiu Donald Trump, care nu va lua parte la ceremonie, este tot mai izolat.

ALEGERI SUA: Mike Pence va fi prezent la ceremonia de investire a lui Joe Biden

Vicepresedintele american in exercitiu Mike Pence va asista, la 20 ianuarie, la ceremonia de investire a presedintelui ales Joe Biden, au relatat mai multe media americane, in contextul in care presedintele in exercitiu Donald Trump, care nu va lua parte la ceremonie, este tot mai izolat.

Politicienii francezi, solidari cu Donald Trump in contextul excluderii sale de pe retelele sociale: Nicio reactie din partea oamenilor politici din Romania

Politicienii francezi se pozitioneaza de partea lui Donald Trump, presedintele american in exercitiu, in contextul in care acesta a fost exclus de pe retelele sociale dupa violentele care au avut loc in urma.

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )