Libnet.ro
UNICEF

19:31

Politicienii francezi, solidari cu Donald Trump in contextul excluderii sale de pe retelele sociale: Nicio reactie din partea oamenilor politici din Romania

B1 B1,
Politicienii francezi, solidari cu Donald Trump in contextul excluderii sale de pe retelele sociale: Nicio reactie din partea oamenilor politici din Romania

Politicienii francezi se pozitioneaza de partea lui Donald Trump, presedintele american in exercitiu, in contextul in care acesta a fost exclus de pe retelele sociale dupa violentele care au avut loc in urma. continuă pe B1

Deutsche Bank nu va mai face afaceri cu Donald Trump

Grupul bancar german Deutsche Bank nu va mai face afaceri in viitor cu presedintele SUA, Donald Trump, sau companiile sale, in urma asaltului asupra Capitoliului dat de sustinatorii lui Trump in data de 6 ianuarie.

Ce se va intampla in America daca Donald Trump va fi demis. Vestile sunt infioratoare

Inceputul de an 2021 a gasit America in plina tensiune, revolte de strada siatacul asupra bastionului democratiei americane, Capitoliul. Lucrurile pare ca iau un traseu si mai tensionat, iar FBI este in alerta, dupa ultimele informatii din presa americana. Pierderea alegerilor si declaratiile extremiste ale actualului presedinte, Donald Trump, au adus America in pragul unui .

CNN: Congresul SUA a initiat actul de acuzare a lui Donald Trump

Democratii au depus luni la Camera Reprezentantilor un act de acuzare impotriva lui Donald Trump. Este prima etapa catre deschiderea formala asteptata in aceasta saptamana a unei a doua proceduri de destituire a presedintelui american. Donald Trump e acuzat ca a instigat la violenta la Capitoliu.

Mediastandard.ro: Donald Trump a spus aproape 30.000 de minciuni in timpul mandatului sau

Timp de patru ani, cat a stat la Casa Alba, n-a fost saptamana ca Donald Trump sa nu zica ceva si, astfel, sa ajunga in atentia presei in sensul negativ. Conform analizei realizate de The Washington Post, citata de Editiadedimineata. ro, Donald Trump se apropie cu viteza de pragul de 30. 000 de minciuni si afirmatii false sau inselatoare spuse.

Milionarul roman care i-a dat bani lui Donald Trump. Cum a fost posibil ca fostul presedinte sa fie finantat

Acesta este milionarul roman care i-a dat bani lui Donald Trump. Cum a fost posibil ca fostul presedinte sa fie finantat. Despre ce personaj este vorba, cititi in articolul de mai jos. Un roman din America a facut declaratii incendiare. A finantat campania electorala a lui Donald Trump Un milionar roman i-a dat bani lui .

Donald Trump, practici in stil mafiot. Ce a facut, chiar in timpul asaltului de la Capitoliu. Jurnalistii americani au aflat tot

Donald Trump este acuzat de practici in stil mafiot. Ce a facut, chiar in timpul asaltului de la Capitoliu. Jurnalistii americani au aflat tot. Ce s-a intamplat atunci, cititi in articolul de mai jos. Ce facea Donald Trump in timul asaltului de la Capitoliu. Fostul presedinte al SUA este acuzat ca a actionat in stil .

Cine sunt oficialii americani care cer destituirea lui Donald Trump. Cat de realist este acest scenariu si care este procedura

Donald Trump ar putea fi destituit din functia de presedinte al Statelor Unite, cu doar o saptamana inainte de expirarea mandatului. Motivul pentru care decizia istorica ar putea fi luata este atacul.

Donald Trump si Mike Pence, prima intalnire dupa violentele de la Capitoliu. Ce au discutat cei doi in Biroul Oval

Presedintele si vicepresedintele in exercitiu, Donald Trump si Mike Pence, s-au intalnit luni pentru prima oara dupa violentele de la Capitoliul SUA, care s-au petrecut in timp ce Pence prezida sedinta in.

O banca a anuntat ca nu va mai face afaceri cu Donald Trump si nici cu companiile acestuia

Deutsche Bank, cea mai mare banca din Germania, nu va mai face afaceri cu Donald Trump si nici cu companiile acestuia, in viitor, in urma atacului violent al sustinatorilor presedintelui american impotriva Capitoliului, potrivit publicatiei New York Times, citata de Reuters.

Actiunile Twitter au scazut cu 8% dupa suspendarea contului lui Donald Trump

Actiunile Twitter listate in Germania au scazut cu 8% luni, prima zi de tranzactionare dupa ce reteaua sociala a suspendat permanent contul lui Donald Trump, care avea 88 de milioane de urmaritori, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )