Libnet.ro
UNICEF

01:05

Donald Trump, nou avertisment la adresa Iranului: Vor fi consecinte foarte grave

B1 B1,
Donald Trump, nou avertisment la adresa Iranului: Vor fi consecinte foarte grave

La doar o zi dupa ce a retras Statele Unite din acordul nuclear cu Iranul si a reimpus sanctiuni economice asupra statului Republicii Islamice, Donald Trump revine cu un nou atac si lanseaza un avertisment asupra li. continuă pe B1

Donald Trump, amenintari la adresa Iranului: Vor fi consecinte foarte grave, clar?

Presedintele american, Donald Trump, a amenintat miercuri Iranul cu consecinte foarte grave daca va decide sa relanseze programul sau nuclear, la o zi dupa anuntul retragerii Statelor Unite din acordul vizand.

Coreea de Nord reia amenintarile la adresa SUA, denuntnd presiunile si amenintarile lui Donald Trump

Administratia de la Phenian a reluat tonul virulent la adresa Washingtonului, denuntand presiunile si amenintarile presedintelui SUA, Donald Trump, care risca sa afecteze imbunatatirea relatiilor dintre Coreea de Nord si Coreea de Sud, scrie Mediafax.

Critici dure la adresa lui Donald Trump dupa retragerea SUA din acordul nuclear: Nu are capacitatea mintala de a aborda problemele

Presedintele american Donald Trump nu este apt pentru functia pe care o ocupa, a declarat miercuri presedintele parlamentului iranian, Ali Larijani, dupa decizia liderului de la Casa Alba de a retrage Statele.

Cotidian sud-coreean: Donald Trump si Kim Jong-un se vor intalni in Singapore. Cand ar putea avea loc summit-ul istoric

Intalnirea istorica dintre presedintele american Donald Trump si liderul nord-coreean Kim Jong-un ar putea avea loc la mijlocul lunii iunie in Singapore, potrivit cotidianului sud-coreean Chosun Ilbo,care citeaza.

Donald Trump va anunta data si locul intalnirii cu liderul nord-coreean in trei zile

Donald Trump a declarat ca va anuna data si locul intalnirii cu liderul nord-coreean, Kim Jong-un, in trei zile. Liderul SUA a spus doar ca nu se vor intalni in Zona Demilitarizata, asa cum s-a.

Donald Trump retrage Statele Unite din acordul nuclear semnat cu Iran si repune in vigoare sanctiunile economice (VIDEO)

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a anuntat, marti, ca retrage Statele Unite din acordul nuclear incheiat in 2015 cu Iran si, in plus, SUA vor repune in vigoare sanctiunile economice impotriva.

Reactii dupa ce Donald Trump a anuntat ca retrage Statele Unite din acordul nuclear cu Iranul

Franta, Germania si Marea Britanie regreta decizia Statelor Unite de a se retrage din acordul nuclear cu Iranul. Presedintele Donald Trump a anuntat marti seara retragerea Statelor Unite din acordul nuclear.

Donald Trump a vorbit la telefon cu Emmanuel Macron despre stabilitatea n Orientul Mijlociu, cu cteva ore nainte sa anunte retragerea din acordul nuclear cu Iranul

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, si omologul sau american, Donald Trump, au discutat marti despre pacea si stabilitatea in Orientul Mijlociu, in timp ce presedintele american este asteptat sa anunte ca se va retrage din acordul nuclear cu Iranul incheiat in 2015, relateaza Reuters.

UPDATE New York Times: Donald Trump i-a spus lui Macron ca va anunta retragerea SUA din acordul nuclear iranian

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, si omologul sau american, Donald Trump, au discutat marti despre pacea si stabilitatea in Orientul Mijlociu, relateaza Reuters. Pe de alta parte, Trump l-ar fi informat pe presedintele francez ca intentioneaza sa retraga SUA din acordul nuclear cu Iranul, relateazaNew York Times, citand persoane apropiate conversatiei telefonice.

UPDATE New York Times: Donald Trump i-a spus lui Macron ca va anunta retragerea SUA din acordul nuclear iranian / Un oficial de la Casa Alba a negat informatia

Presedintele Donald Trump va anunta iesirea SUA din acordul nuclear iranian, a informat un responsabil american, relateaza AFP. Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, si omologul sau american au discutat marti despre pacea si stabilitatea in Orientul Mijlociu, iar potrivit unei surse citate deNew York Times, Trump l-ar fi informat pe presedintele francez ca intentioneaza sa retraga SUA din acordul nuclear cu Iranul. Un oficial de la Casa Alba.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )