Libnet.ro
UNICEF

14:45

DONALD TRUMP, NOU mesaj despre un potential atac in SIRIA: Ar putea avea loc foarte curand

B1 B1,
DONALD TRUMP, NOU mesaj despre un potential atac in SIRIA: Ar putea avea loc foarte curand

Donald Trump socheaza din nou, la o zi dupa ce a postat un mesaj dur la adresa Rusiei si a regimului dictatorial din Siria, prin care sugera ca armata SUA este pregatita pentru o actiune militara. Printr-o. continuă pe B1

RAZBOI TOTAL! DONALD TRUMP va raspunde atacului chimic din SIRIA in maximum 48 de ore: Nimic nu este exclus

Raspunsul Statelor Unite la atacul cu arme chimice din Siria va fi decis in urmatoarele 24-48 de ore, a declarat presedintele american Donald Trump, potrivit site-ului televiziunii CNBC. Condamnam atacul odios.

Pretul petrolului creste ingrijorator dupa ce Donald Trump a anuntat un posibil atac asupra Siriei

Pretul petrolului a inceput sa urce miercuri, atingand cotatii care n-au mai fost consemnate de peste doua saptamani, ca reactie la anuntul presedintelui american Donald Trump catre Rusia prin care avertiza.

Rusia, pregateste-te, rachetele pentru Siria vor veni!

Siria califica amenintarile cu lovituri aeriene americane drept escaladare periculoasa Un razboi armat intre Statele Unite ale Americii si Rusia pare iminent, a scris site-ul ZeroHedge, in urma seriei de contre dintre presedintele american Donald Trump si oficiali rusi, lansata dupa ce zeci de civili au fost ucisi sambata in apropiere de Damasc, in urma unui atac chimic pus de statele occidentale pe seama regimului presedintelui Bashar al-Assad, aliat cu Rusia. Donald Trump a raspuns miercuri Rusiei pe Twitter, dupa mesajul unui oficial rus ca orice racheta ar fi lansata catre Siria va fi doborata, presedintele american transmitand Moscovei sa se pregateasca pentru rachetele frumoase, noi si smart ' care vor veni.

Perchezitii FBI la biroul avocatului lui Donald Trump. Presedintele american: E un atac asupra tarii

Politia federala americana FBI) a perchezitionat luni birourile lui Michael Cohen, avocatul presedintelui Statelor Unite, Donald Trump, si a confiscat mai multe documente, a anuntat intr-un comunicat avocatul lui Cohen, Stephen M Ryan, conform BBC News.

Donald Trump va actiona in 48 de ore in cazul atacului chimic din Siria

Donald Trump a condamnat presupusul atac chimic din Siria. Presedintele american va lua o decizie cu privire la raspunsul Statelor Unite ale Americii in urmatoarele 24 sau 48 de ore. Declaratiile au fost facute.

Donald Trump anunta decizii majore privind Siria in urmatoarele 24-48 de ore

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a condamnat luni in termeni duri presupusul atac chimic din Siria si a anuntat ca administratia sa va lua decizii majore in privinta Siriei in urmatoarele 24-48 de ore, transmite ABC News.

Donald Trump, mesaj amenintator la adresa Rusiei

Donald Trump a raspuns miercuri Rusiei pe Twitter, dupa mesajul unui oficial rus ca orice racheta ar fi lansata catre Siria va fi doborata, presedintele american transmitand Moscovei sa se pregateasca.

Donald Trump ameninta Rusia cu rachete frumoase, noi si inteligente

Rusia si Statele Unite ale Americii se cearta din nou pe Siria. Dupa o declaratia a unui ambasador rus, Donald Trump a spus ca are armament mai bun decat crede Rusia. Donald Trump sustine ca, daca Rusia ameninta sa doboare rachetele trase asupra Siriei, si Statele Unite pot ameninta Rusia. Pregateste-te, Rusia, ca vor veni, [].

Apel la ONU, dupa ce Donald Trump a avertizat ca rachetele SUA vor lovi Siria: Situatia scapa de sub CONTROL

Secretarul general al Organizatiei Natiunilor Unite, Antonio Guterres, a cerut miercuri membrilor permanenti ai Consiliului de Securitate sa evite scaparea de sub control a situatiei din Siria, informeaza.

Reactia Siriei dupa ce a fost amenintata de Donald Trump cu bombardamente

Siria a denuntat miercuri drept o escaladare periculoasa amenintarile presedintelui american Donald Trump cu lovituri aeriene asupra teritoriului sirian, potrivit agentiei de presa Sana, preluata de.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )