Libnet.ro
UNICEF

20:46

Donald Trump prezice o victorie magnifica la ultimul sau miting de campanie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Donald Trump prezice o victorie magnifica la ultimul sau miting de campanie

Presedintele american Donald Trump a prezis in noaptea de luni spre marti o victorie magnifica la ultimul sau miting de campanie din Grand Rapids, Michigan, cu cateva ore inainte de deschiderea urnelor. continuă pe Ziarul Bursa

Trump isi prezice o victorie magnifica, la ultimul miting de campanie, la Grand Rapids, in Michigan

Presedintele american Donald Trump a prezis in noaptea de luni spre marti o magnifica victorie, la ultimul sau miting de campanie, la Grand Rapids, in Michigan, cu cateva ore inainte de deschiderea sectiilor de votare, relateaza AFP.

ALEGERI SUA: Trump isi prezice o victorie magnifica

Presedintele american Donald Trump a prezis in noaptea de luni spre marti o magnifica victorie, la ultimul sau miting de campanie, la Grand Rapids, in Michigan, cu cateva ore inainte de deschiderea sectiilor de votare.

DONALD TRUMP, DESPRE ATENTATUL DE LA VIENA: Atacurile raului trebuie sa inceteze

Presedintele american Donald Trump a denuntat pe Twitter inca un act de terorism josnic comis la Viena, unde un atentat terorist a facut doi morti luni seara, adaugand ca atacurile raului trebuie sa inceteze.

Donald Trump, o victorie in politica externa pe ultima suta de metri a campaniei

Un american tinut ostatic in Nigeria a fost eliberat in urma unei operatiuni a fortelor speciale ale Statelor Unite. Succesul interventiei americane ii ofera lui Donald Trump o victorie in materie de politica externa pe ultima suta de metri a campaniei pentru alegerile de pe 3 noiembrie.

Donald Trump critica restrictiile europene draconice si ofera sfaturi

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a criticat noile masuri de izolare luate in Europa pentru limitarea raspandirii coronavirusului, pe care le-a numit draconice, avertizand ca Joe Biden, rivalul sau in alegerile de marti, va imita aceste masuri dure si va zdrobi economia.

Donald Trump lamureste lucrurile. in ce conditii isi va declara victoria in alegeri actualul presedinte al SUA

Presedintele SUA, Donald Trump, a adus, marti, clarificari asupra conditiilor in care isi va declara victoria in alegeri, in urma scrutinului prezidential din 3 noiembrie.

Relatia SUA-Romania. Ce ar insemna pentru tara noastra castigarea unui nou mandat de catre Donald Trump

Alegerile prezidentiale din SUA au o importanta miza si pentru Romania. Potrivit specialistilor in politica externa a SUA, o victorie a lui Donald Trump ar putea fi favorabila pentru interesele geostrategice.

Donald Trump ne da sfaturi despre restrictiile din pandemie, ca a eliminat virusul in SUA

Aproximativ 9,5 milioane de persoane au fost infectate cu noul coronavirus in SUA si au decedat 237. Aceasta victorie a administratiei conduse Donald Trump se pare ca ii confera.

Donald Trump, mutare bomba inainte de alegeri. Pe cine va demite daca va fi reales presedinte

Donald Trump se afla pe ultima suta de metri in campania pentru alegerile prezidentiale. Daca pana acum l-a sustinut, se pare ca Trump sugereaza ca ar dori sa il concedieze pe Fauci dupa alegeri. Donald Trump: Nu spuneti nimanui, dar o sa vedeti dupa alegeri Presedintele Donald Trump a sugerat multimii din Florida ca doreste .

Donald Trump si-a incheiat turneul electoral in lacrimi: Cred ca vom castiga tot. Cred ca maine vom avea una din cele mai mari victorii din istorie

Presedintele SUA, Donald Trump, si-a incheiat turneulelectoral in lacrimi la Grand Rapids, Michigan dupa miezul noptii. Nu ma faceti sa plang, le-a spus Trump sustinatorilor adunati.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )