Libnet.ro
UNICEF

05:30

DONALD TRUMP, DESPRE ATENTATUL DE LA VIENA: Atacurile raului trebuie sa inceteze

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DONALD TRUMP, DESPRE ATENTATUL DE LA VIENA: Atacurile raului trebuie sa inceteze

Presedintele american Donald Trump a denuntat pe Twitter inca un act de terorism josnic comis la Viena, unde un atentat terorist a facut doi morti luni seara, adaugand ca atacurile raului trebuie sa inceteze. continuă pe Ziarul Bursa

Donald Trump, despre atentatul terorist din Viena: Aceste atacuri ale raului asupra oamenilor nevinovati trebuie sa inceteze

Luni seara, centrul Vienei a fost tinta unui atac terorist. O persoana a fost ucisa si alte 15 au fost ranite in schimbul de focuri dintre politie si atacatori, din sase locatii ale capitalei Austriei. Politia.

Trump despre atentatul din Viena: Aceste atacuri ale raului asupra oamenilor nevinovati trebuie sa inceteze

Presedintele american Donald Trump a denuntat pe Twitter inca un act de terorism josnic comis la Viena, in urma caruia cel putin trei civili au fost ucisi, in timp ce alte 15 persoane, printre care si un ofiter de politie, au fost ranite. Atacatorul islamist a fost ucis de politie.

Donald Trump critica restrictiile europene draconice si ofera sfaturi

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a criticat noile masuri de izolare luate in Europa pentru limitarea raspandirii coronavirusului, pe care le-a numit draconice, avertizand ca Joe Biden, rivalul sau in alegerile de marti, va imita aceste masuri dure si va zdrobi economia.

Donald Trump prezice o victorie magnifica la ultimul sau miting de campanie

Presedintele american Donald Trump a prezis in noaptea de luni spre marti o victorie magnifica la ultimul sau miting de campanie din Grand Rapids, Michigan, cu cateva ore inainte de deschiderea urnelor.

Donald Trump ne da sfaturi despre restrictiile din pandemie, ca a eliminat virusul in SUA

Aproximativ 9,5 milioane de persoane au fost infectate cu noul coronavirus in SUA si au decedat 237. Aceasta victorie a administratiei conduse Donald Trump se pare ca ii confera.

Alegeri SUA 2020. BIOGRAFIE: Donald Trump, America si principiul eu inainte de toate

Donald Trump, care nu se sfieste sa spuna despre sine ca unii cred ca este un adevarat geniu, a scris un capitol extraordinar din toate punctele de vedere - prin provocari, insulte si tweeturi ironice - al istoriei Statelor Unite, comenteaza AFP.

Donald Trump, mutare bomba inainte de alegeri. Pe cine va demite daca va fi reales presedinte

Donald Trump se afla pe ultima suta de metri in campania pentru alegerile prezidentiale. Daca pana acum l-a sustinut, se pare ca Trump sugereaza ca ar dori sa il concedieze pe Fauci dupa alegeri. Donald Trump: Nu spuneti nimanui, dar o sa vedeti dupa alegeri Presedintele Donald Trump a sugerat multimii din Florida ca doreste .

Cum a umilit-o Donald Trump pe Nadia Comaneci. Vedeta noastra i-a dat o replica dura VIDEO

Nadia Comaneci, este in continuare una din cele mai importante ppersonalitati din gimnastica mondiala. Acum, ajunsa la 58 de ani, duce o viata frumoasa alaturi de sotul ei in Statele Unite ale Americii. in 2008, Nadia a decis sa participe in celebrul show The Apprentice, realizat de actualul presedinte american, Donald Trump. Nadia Comaneci fata-n-fata .

Miscari strategice in ziua votului din SUA. Donald Trump a atacat Curtea Suprema, iar Joe Biden a scris pe zidul casei in care a crescut

Donald Trump, presedintele american candidat pentru al doilea mandat si Joe Biden, contracandidatul democrat, au incercat, fiecare in felul sau, sa mobilizeze electoratul la urne pe parcursul zilei de 3 noiembrie.

Alegeri SUA 2020: Donald Trump recunoaste ca nu si-a pregatit un discurs de renuntare sau de acceptare

Presedintele american Donald Trump a recunoscut marti nu s-a gandit deocamdata la un discurs de renuntare sau la un discurs de acceptare pentru finalul zilei alegerilor prezidentiale din SUA, transmite dpa, potrivit Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,295 seconds )