Libnet.ro
UNICEF

06:00

Donald Trump a profitat de vizita la CIA pentru a critica presa pentru modul in care a acoperit ziua investiturii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Donald Trump a profitat de vizita la CIA pentru a critica presa pentru modul in care a acoperit ziua investiturii

Presedintele american Donald Trump a incercat sambata sa repare relatia tumultuoasa cu agentiile americane de spionaj, facand o vizita la sediul CIA, pentru a asigura agentii si conducerea ca ii sustine. Liderul de la Casa Alba a profitat de ocazie. continuă pe Wall-Street Ro

Trump, in vizita la CIA, a criticat presa pentru modul in care a acoperit ziua investiturii

Presedintele american Donald Trump a incercat sambata sa repare relatia tumultuoasa cu agentiile americane de spionaj, facand o vizita la sediul CIA, pentru a asigura agentii si conducerea ca ii sustine. Liderul de la Casa Alba a profitat de ocazie pentru critica presa pentru modul in care a acoperit ziua investiturii, relateaza Associated Press.

Sunt in intregime cu voi. Va iubesc si va respect. Donald Trump se da de partea angajatilor CIA. Declaratii FARA PRECEDENT la adresa agentiei de informatii

Angajatii CIA au fost asigurati de Donald Trump ca vor avea parte de sustinerea sa intr-o proportie de 1. Prin aceasta declaratie, presedintele SUA a vrut sa treaca peste polemica.

Efectul Donald Trump. Ce inseamna mandatul lui Trump pentru Romania

Cele mai directe efecte pentru Romania ale presedintiei lui Donald Trump in SUA par a fi in zona securitatii si a relatiilor cu Rusia, insa tot in acest sens declaratiile explicite ale lui Trump ca statele NATO ar trebui sa cheltuiasca cel putin 2% din.

Donald Trump renunta la telefonul sau pentru unul demn de un presedinte

Donald Trump va deveni presedintele in exercitiu al Statelor Unite, iar dupa cum stim, odata cu puteri mari, vin si responsabilitati mari. Donald Trump a folosit multa vreme un dispozitiv Android, de pe care a postat o gramada de tweet-uri pe contul sau personal de pe reteaua de socializare. Lucrurile se schimba, insa, deoarece acesta [].

Vladimir Putin il va suna pe Donald Trump in urmatoarele zile

Presedintele rus Vladimir Putin ar urma sa il sune pe presedintele american Donald Trump in urmatoarele zile pentru a-l felicita pentru preluarea functiei, a afirmat sambata purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov .

George Soros il critica dur pe Donald Trump: Va esua. Nici nu se astepta sa castige alegerile, era prea preocupat cu promovarea propriei marci

Miliardarul american de origine maghiara, George Soros, l-a criticat dur pe presedintele ales al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, calificandu-l drept un ucenic dictator si a afirmat ca magnatul republican va esua in mandatul sau prin generarea unui razboi economic.

Theresa May, PRIMUL LIDER european care va merge in vizita la Donald Trump

Premierul Marii Britanii va fi primul lider din Europa care se va intalni cu presedintele Donald Trump de cand acesta a preluat conducerea Americii, potrivit Sky News. intalnirea dintre.

Theresa May va merge saptamana viitoare la Washington, pentru a se intalni cu Donald Trump

Premierul britanic Theresa May urmeaza sa se intalneasca saptamana viitoare, la Casa Alba, cu Donald Trump, relateaza Sky News, precizand ca vizita ar putea avea loc joi.

Casa Alba avertizeaza ca va lupta din toate fortele cu presa pe care o acuza de atacuri nedrepte la adresa lui Donald Trump

Casa Alba a avertizat ca se va lupta din toate fortele cu presa, pe care o acuza de atacuri nedrepte asupra presedintelui Donald Trump, relateaza News. ro citand Reuters.

Donald Trump despre participantii la manifestatiile impotriva sa: Au fost alegeri, de ce nu au votat?

Presedintele SUA, Donald Trump, a reactionat duminica pe Twitter dupa manifestatiile masive impotriva sa desfasurate in ziua precedenta, el intrebandu-se de ce participantii la aceste proteste nu au mers la vot pe 8 noiembrie, adoptand insa un ton mai conciliant intr-o alta postare o ora mai tarziu, relateaza Agerpres citand presa internationala.

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2186 seconds )