Libnet.ro
UNICEF

15:00

Donald Trump provoaca furia Turciei, dupa ce a calificat masacrul armenilor din 1915 drept una dintre cele mai grave atrocitati ale secolului XXI

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump provoaca furia Turciei, dupa ce a calificat masacrul armenilor din 1915 drept una dintre cele mai grave atrocitati ale secolului XXI

Donald Trump a provocat furia Turciei dupa ce a calificat luni masacrul armenilor din 1915 drept una dintre cele mai grave atrocitati in masa ale secolului XXI, evitand insa sa foloseasca termenul genocid, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Donald Trump, dispus sa incheie un acord comercial cu Uniunea Europeana

Statele Unite ar putea incheia un acord comercial cu Uniunea Europeana, dupa ce presedintele american, Donald Trump, s-a aratat deschis sa ajunga la o intelegere cu blocul comunitar, a relatat publicatia Times, preluata de agentia Reuters.

Barack Obama va tine un discurs public pentru prima oara de cand Donald Trump a devenit presedinte: ce vrea sa transmita

Barack Obama va tine primul sau discurs public dupa ce Donald Trump a devenit lider la Casa Alba. Iata cand si despre ce vrea sa vorbeasca fostul presedinte american.

Donald Trump a trecut la ofensiva comerciala impotriva Canadei: SUA impun taxe pentru lemnul de constructie si ameninta cu masuri similare pentru lactate

Donald Trump a lansat o adevarata ofensiva impotriva Canadei, impunand taxe asupra lemnului pentru constructii si amenintand acelasi lucru pentru produsele lactate, declansand un razboi comercial cu principalul partener economic al Statelor Unite, scrie AFP.

Donald Trump: ONU trebuie sa impuna noi sanctiuni dure Coreei de Nord

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat luni ca, in conditiile in care Coreea de Nord se pregateste pentru cel de-al saselea test al unei bombe nucleare, Consiliul de Securitate al ONU trebuie sa fie pregatit sa impuna noi sanctiuni regimului de la Phenian, relateaza Reuters.

Presedintele Donald Trump a anuntat ca Mexicul va plati in cele din urma pentru zidul de la frontiera cu SUA

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a declarat ca Mexicul va plati in cele din urma pentru ridicarea zidului de la frontiera de sud a SUA.

O noua gafa a lui Donald Trump: Presedintele SUA a afirmat ca este prieten cu tenorul Luciano Pavarotti care a murit in urma cu zece ani(VIDEO)

Presedintele american Donald Trump a facut o gafa de proportii in timpul unei conferinte de presa pe care a sustinut-o impreuna cu premierul italian Paolo Gentiloni. Vorbind despre.

Donald Trump isi declara, tacit, sustinerea pentru Marine Le Pen, candidata extremei dreapta in alegerile din Franta

Donald Trump si-a oferit sustinerea, in mod tacit, pentru Marine Le Pen, candidata extremei dreapta in alegerile pentru presedentia Frantei de duminica, afirmand ca aceasta este cel mai bun candidat in aceste alegeri.

Donald Trump isi declara, tacit, sustinerea pentru Marine Le Pen, candidata extremei drepte in alegerile din Franta

Donald Trump si-a oferit sustinerea, in mod tacit, pentru Marine Le Pen, candidata extremei drepte in alegerile pentru presedentia Frantei de duminica, afirmand ca aceasta este cel mai bun candidat in aceste alegeri.

Presedintele american, Donald Trump, a avut o prima intalnire cu secretarul general al ONU, Antonio Guterres

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a avut vineri o scurta intalnire cu secretarul general al ONU, Antonio Guterres, prima intrevedere intre cei doi lideri care si-au inceput mandatul in luna ianuarie, transmite AFP.

Inca o lege pentru penali: Deputatii au votat desfiintarea conflictului de interese. Legea merge la promulgare/ Ponta: Donald Trump si-a angajat fiica, as vrea sa sesizam ANI si DNA din America

Camera Deputatilor a adoptat marti proiectul de lege de modificare a Codului Penal prin care infractiunea de conflict de interese este redenumita in Folosirea functiei pentru favorizarea unor persoane, si care prevede ca aceasta infractiune nu se aplica in exercitarea unui drept recunoscut de lege sau indeplinirea unei obligatii impuse de lege. Deputatul USR Stelian Ion a declarat de la tribuna plenului ca prin acest proiect se desfiinteaza practic conflictul de interese. Constatam ca vin tavalug unele dupa altele acest proiecte care slabesc lupta impotriva coruptiei a spus el.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )