Libnet.ro
UNICEF

11:45

Donald Trump Jr a publicat pe Twitter numele unui angajat CIA pe care-l prezinta ca fiind agentul care a declansat procedura de destituire a tatalui sau

Adevărul Adevărul,
Donald Trump Jr a publicat pe Twitter numele unui angajat CIA pe care-l prezinta ca fiind agentul care a declansat procedura de destituire a tatalui sau

Donald Trump junior a publicat miercuri pe Twitter numele unui angajat al Agentiei Centrale americane de Informatii CIA), pe care-l prezinta ca fiind agentul care a declansat procedura de destituire a tatalui sau, dand astfel deovada de dispret fata de reglementarile care-i protejeaza avertizorii de integritate, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Fiul lui Donald Trump a publicat numele activistului care a generat ancheta privind Ucraina

Fiul cel mare al liderului de la Casa Alba, Donald Trump Jr. , a publicat miercuri numele presupusului activist pentru integritate care a facut sesizarea ce a generat ancheta Camerei Reprezentantilor privind Ucraina, relateaza Mediafax site-ul publicatiei Daily Mail. Acesta a postat pe Twitter numele unui analist CIA, Eric Ciaramella, mentionat intr-un articol publicat de Breibart.

Donald Trump si-a angajat consilier spiritual: Aceasta este mana lui Dumnezeu (VIDEO)

Donald Trump si-a angajat consilier pe probleme spirituale. Tele-evanghelista din Florida, Paula White,se va ocupa de mentinerea relatiilor bune intre Trump si comunitatea evanghelica din tara, scrie.

Donald Trump spune ca ar trebui sa fie dezvaluit numele denuntatorului sau

Presedintele american Donald Trump a declarat ca numele denuntatorului ale carui ingrijorari au determinat o ancheta care ar putea duce la demiterea sa trebuie dezvaluit, deoarece acel individ a dat informatii false, scrie Mediafax, citand Reuters.

DONALD TRUMP: Acordul comercial dintre SUA si China ar putea fi semnat in statul Iowa

Presedintele american, Donald Trump a sugerat ca mult asteptatul acord comercial cu China ar putea fi semnat in statul agricol Iowa, care a fost grav afectat de tarife in cele 16 luni de razboi comercial dintre Statele Unite si China, cele mai mari doua economii ale lumii.

Apar noi dezvaluiri in cadrul anchetei pentru destituirea lui Donald Trump

Apar noi dezvaluiri in cadrul anchetei pentru destituirea lui Donald Trump. Ambasadorul american la Uniunea Europeana a recunoscut ca a conditionat sprijinul militar destinat Ucrainei de deschiderea unei anchete.

Vesti proaste pentru Donald Trump, dupa ce republicanii au fost infranti in alegerile locale din mai multe state americane

Candidati republicani au suferit infrangeri ingrijoratoare pentru presedintele Donald Trump, care s-a implicat personal in campanii electorale locale, cu un an inaintea alegerilor prezidentiale americane.

Donald Trump se ofera sa asiste Mexicul in ancheta privind atacul armat de marti

Presedintele american Donald Trump i-a transmis omologului sau mexican Andres Manuel Lopez Obrador, intr-o conversatie la telefon, ca SUA se ofera sa asiste Mexicul in ancheta privind atacul armat soldat cu noua morti, inclusiv sase copii, scrie Mediafax, citand Reuters.

Donald Trump sugereaza ca ar putea trimite Armata americana in Mexic, pentru a lupta impotriva cartelurilor de droguri

Presedintele american Donald Trump s-a oferit sa trimita Armata americana in Mexic, pentru a purta un razboi impotriva cartelurilor de droguri, dupa o ambuscada in care au murit cel putin noua mormoni americani, femei si copii, luni.

Procesul lui Roger Stone - un spectacol cu titluri de presa negative pentru Donald Trump

Procesul penal al lui Roger Stone, fost consilier al lui Donald Trump in alegerile prezidentiale din 2016, va incepe marti, existand posibilitatea sa devina un spectacol care sa aduca titluri de presa negative pentru presedintele afectat deja de o investigatie de destituire in Congres, desfasurata in ritm rapid.

UE a pledat pentru retragerea tarifelor impuse de Donald Trump importurilor de metale

Uniunea Europeana si-a sustinut cauza, la Organizatia Mondiala a Comertului OMC), pentru retragerea tarifelor impuse de presedintele american Donald Trump importurilor de metale, intr-unul dintre cele mai proeminente cazuri de acest gen.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )