Libnet.ro
UNICEF

18:00

Donald Trump, REACTIE incendiara dupa ce Robert de Niro l-a injurat in direct la TV

B1 B1,
Donald Trump, REACTIE incendiara dupa ce Robert de Niro l-a injurat in direct la TV

Donald Trump a reactdionat pe Twitter dupa jignirile adresate de actorul Robert de Niro la gala premiilor Tony. Robert de Niro, un individ cu un IQ foarte mic, a primit multe lovituri in cap in film de. continuă pe B1

Donald Trump, raspuns dur dupa afirmatiile actorului Robert de Niro: A primit prea multe lovituri in cap de la boxeri, in filme

Presedintele Donald Trump nu a lasat fara replica declaratiile de-a dreptul jignitoare ale lui Robert de Niro la adresa sa. Duminica, la o ceremonie de premiere, actorul a rostit, pur si simplu, o insulta.

Replica lui Donald Trump pentru Robert de Niro, dupa ce actorul l-a injurat in direct la TV: O persoana cu un IQ foarte mic VIDEO

Donald Trump i-a raspuns pe Twitter lui Robert de Niro 74 de ani), dupa afirmatiile jignitoare ale actorului de la gala premiilor Tony.

Iranul, reactie HALUCINANTA fata de summitul secolului: Ce va face Donald Trump la revenirea in SUA

Iranul i-a transmis liderului nord-coreean Kim Jong-Un ca Donald Trump nu este o persoana de incredere , considerand ca ar putea sa anuleze acordul privind dezarmarea nucleara imediat dupa revenirea in.

Summit istoric Donald Trump - Kim Jong-un

Presedintele american Donald Trump si liderul nord-coreean Kim Jong-un au programata astazi, in Singapore, o intalnire la nivel inalt, cei doi oficiali avand in plan sa discute, in principal, despre denuclearizarea peninsulei coreene si mecanismele de mentinere a pacii. Reuniunea este planificata sa aiba loc la hotelul Capella din insula Sentosa. Ambii presedinti au sosit in Singapore duminica. Ieri, presa de stat nord-coreeana a anuntat ca Phenianul vrea sa stabileasca o noua relatie cu SUA, manifestand astfel o schimbare majora de ton dupa ani de animozitati. Si Donald Trump si-a exprimat optimismul in asteptarea acestui moment considerat istoric. Trump spera ca primul summit SUA-Coreea de Nord va declansa un proces de pace care va culmina cu renuntarea Phenianului la inarmarea nucleara.

Anuntul facut de presa nord-coreeana dupa intalnirea lui Kim Jong-un cu Donald Trump

Liderul nord-coreean Kim Jong Un l-a invitat pe presedintele american Donald Trump, in cadrul intalnirii lor din Singapore, sa efectueze o vizita la Phenian, iar el a acceptat la randul sau invitatia de a merge.

Donald Trump are doar CUVINTE de LAUDA la adresa lui Kim Jong-Un dupa intalnirea istorica. Anuntul MAJOR facut de presedintele american privind DEZARMAREA NUCLEARA

Presedintele american Donald Trump a avut numai cuvinte de lauda la adresa liderului de la Phenian, Kim Jong-Un, dupa intalnirea istorica de marti, de la Singapore. Mai mult, presedintele SUA a declarat,.

Liviu Dragnea, dupa discursul presedintelui SUA: il felicit pe Donald Trump pentru efortul pe care il face pentru normalizarea planetei

Liviu Dragnea l-a felicitat pe presedintele SUA, Donald Trump, pentru intalnirea cu liderul nord-coreean si lucrurile pe care le-au stabilit, spunand ca este un pas foarte important pentru construirea unei.

Donald Trump, dupa intalnirea cu Kim Jong Un: E o zi importanta pentru istoria lumii

Liderul SUA, Donald Trump, a facut o serie de declaratii dupa intalnirea istorica cu Kim Jong Un. Aceasta intalnire istorica, prima dintre un presedinte american in functie si liderul.

Donald Trump, dupa intalnirea istorica cu Kim Jong Un: Foarte pozitiv. O relatie excelenta

Intalnirea istoricadintre Kim Jong Un si presedintele Americii este in desfasurare la aceastaora. Dupa o strangere de mana istorica, Donald Trump si Kim Jong Un au avut o discutie.

Lucrul ilegal pe care Donald Trump il face cu documentele oficiale. Dezvaluirile unor fosti angajati

Donald Trump rupe orice hartie dupa ce o citeste, indiferent de importanta acesteia. Dezvaluirea este facuta de doi fosti angajati de la Casa Alba. Cei doi au relatat ca ajunsesera sa-si petreaca ziua.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )