Libnet.ro
UNICEF

23:30

Donald Trump nu recunoaste victoria lui Biden: Aceste alegeri sunt departe de a se fi terminat

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump nu recunoaste victoria lui Biden: Aceste alegeri sunt departe de a se fi terminat

Donald Trump nu recunoaste victoria lui Joe Biden in cursa pentru Casa Alba, asa cum indica proiectiile mass media americane, si afirma ca aceste alegeri sunt departe de a se fi terminat!. continuă pe Hotnews

Activistii BLM planifica proteste in cazul in care Trump contesta victoria lui Biden

Grupurile conduse de Black Lives Matter si Shutdown din DC au afirmat ca scopul lor acum este sa se asigure ca toate buletinele de vot sunt numarate pentru a-l impiedica pe Trump sa fraudeze alegerile, relateaza Fox News.

Dezbatere Historia Live:Trump clameaza victoria, incertitudine in SUA

Donald Trump revedica victoria in alegerile americane, dar cere oprirea numararii voturilor de la distanta venite dupa inchiderea urnelor. intr-o declaratie tinuta la Casa Alba, Donald Trump a acuzat o posibila fraudare a acestor voturi. Incertitudinea persista, in conditiile in care votul este foarte strans in cateva state cheie.

JOE BIDEN: Vom castiga aceste alegeri

Candidatul democrat Joe Biden s-a aratat sigur de victoria sa in alegerile prezidentiale din SUA, indemnandu-si compatriotii and sa se uneasca and , in vreme ce rivalul sau Donald Trump l-a avertizat sa nu revendice victoria in mod and ilegitim and .

Donald Trump contesta deja victoria lui Joe Biden. Replica democratului: Cei care incalca legea sunt escortati afara din Casa Alba

Echipa de campanie a prelsedintelui Donald Trump a clarificat, vineri, ca va contesta castigarea alegerilor prezidentiale de catre democratul Donald Trump.

Alegeri SUA. Donald Trump: Am castigat aceste alegeri

Donald Trump, presedintele SUA si candidat pentru un nou mandat prezidential, si-a anuntat victoria .

Rezultate alegeri SUA. Cum arata lupta dintre Donald Trump si Joe Biden: actualul presedinte are o singura varianta

In acest moment in America sondajele s-au inchis in toata tara si rezultatele incep sa fie numarate. incepand cu 3:15, ora locala, Joe Biden are 238 de voturi la Colegiul Electoral, iar Donald Trump are 213. Datele sunt facute baza proiectiilor Associated Press. Trump vs Biden. Exit-pollul alegerilor americane Conform datelor estimative Donald Trump si .

Echipa lui Donald Trump denunta fraude si sustine ca va contesta victoria lui Joe Biden: La final, presedintele va fi reales

Echipa de campanie a republicanului Donald Trump a transmis ca va contesta eventuala victorie a lui Joe Biden. Aceasta a catalogat drept false si departe de rezultatul final proiectiile media care il dau.

Joe Biden, reactie uluitoare cand a aflat ca e presedinte. Ce a facut Donald Trump fix atunci

Joe Biden a avut o reactie uimitoare atunci cand a aflat ca victoria e de partea lui in cursa pentru Casa Alba. Ce a facut contracandidatul sau in timpul acela. Cetatenii Americii se asteptau la un astfel de gest din partea lui Donald Trump. Joe Biden, prima reactie la aflarea vestii ca a castigat alegerile .

Joe Biden este increzator ca va deveni presedinte, Donald Trump denunta presupuse fraude electorale

Joseph Biden, candidatul Partidului Democrat la functia de presedinte al SUA se declara increzator cu privire castigarea alegerilor in Statele Unite, in timp ce echipa de campanie a presedintelui in functie, Donald Trump, a transmis o sesizare oficiala procurorului general, William Barr, in care denunta presupuse nereguli electorale in statul Nevada.

Donald Trump: Ne pregatim pentru o mare sarbatoare! Nu ne pot ajunge din urma! Editie speciala la Antena 3

Candidatul democrat Joe Biden, conducea, miercuri dimineata, competitia pentru Casa Alba, inregistrand la ora 9, ora Romaniei, 220 voturi electorale, in comparatie cu Donald Trump, 213. Biden urma sa faca o declaratie cu privire la scrutin, prima de acest fel dupa inchiderea urnelor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )