Libnet.ro
UNICEF

01:05

Donald Trump: Ne pregatim pentru o mare sarbatoare! Nu ne pot ajunge din urma! Editie speciala la Antena 3

Antena3 Antena3,
Donald Trump: Ne pregatim pentru o mare sarbatoare! Nu ne pot ajunge din urma! Editie speciala la Antena 3

Candidatul democrat Joe Biden, conducea, miercuri dimineata, competitia pentru Casa Alba, inregistrand la ora 9, ora Romaniei, 220 voturi electorale, in comparatie cu Donald Trump, 213. Biden urma sa faca o declaratie cu privire la scrutin, prima de acest fel dupa inchiderea urnelor. continuă pe Antena3

Trump: Ne pregatim pentru o sarbatoare foarte mare. Sunt state unde nu ne asteptam sa castigam, dar am castigat

Ne pregatim pentru o sarbatoare foarte mare. Vreau sa multumesc poporului american pentru sprijinul minunat, a declarat presedintele american Donald Trump intr-o declaratie la Casa Alba.

VIDEO Trump: Ne pregatim pentru o sarbatoare foarte mare. Sunt state unde nu ne asteptam sa castigam, dar am castigat

Ne pregatim pentru o sarbatoare foarte mare. Vreau sa multumesc poporului american pentru sprijinul minunat, a declarat presedintele american Donald Trump intr-o declaratie la Casa Alba.

Donald Trump, omagiu pentru Sean Connery pe Twitter. Cum l-a ajutat actorul pe presedintele american

Donald Trump a scris un mesaj pe Twitter in care mentioneaza ca Sean Connery l-ar fi ajutat la aprobarea unei dezvoltari imobiliare in Scotia, tara mama a actorului.

Deutsche Bank cauta solutii pentru a incheia relatia cu presedintele Donald Trump dupa alegeri surse

Deutsche Bank cauta solutii pentru a incheia relatia cu presedintele american Donald Trump dupa alegeri, din cauza publicitatii negative de care are parte, au declarat trei oficiali bancari, transmite Reuters, citata de news. ro. Banca germana a acordat Trump Organization, grup condus in prezent de doi fii ai presedintelui american, imprumuturi in valoare de aproximativ 340 de milioane de dolari, care sunt in curs de rambursare, potrivit documentelor transmise de Donald Trump Biroului pentru Etica Guvernamentala, in luna iulie, si a unei surse din cadrul Deutsche Bank.

Joe Biden e pe cale sa castige alegerile din SUA, a anuntat echipa sa de campanie Replica din tabara lui Donald Trump

Lupta pentru fotoliul de la Casa Alba e departe de a fi transata. Desi s-a anuntat castigator cand voturile nici nu erau toate numarate, candidatul republican Donald Trump insinueaza tot mai mult ca au.

Donald Trump: Rezultatele din aceasta seara sunt fenomenale. Ne pregatim de o mare sarbatoare (VIDEO)

Donald Trump, presedintele SUA in exercitiu si candidatul republicanilor pentru un nou mandat la Casa Alba, a sustinut o declaratie de presa, miercuri dimineata, in prezenta sustinatorilor si a echipei.

Alegeri SUA 2020. Ce s-a schimbat in sondaje: Donald Trump a mai recuperat in unele state-cheie, dar a pierdut teren in altele

Presedintele american Donald Trump a mai recuperat in sondajele nationale inainte de alegerile de pe 3 noiembrie in 9 din cele 12 state decisive pentru desemnarea unui castigator avand in vedere numarul de electori. Biden are insa un avans important si conduce in fata lui Trump in 10 din cele 12 state ce pot inclina balanta in favoarea unuia din candidati. Totodata, Biden are in plus 5. 6% din voturi populare fata de Hillary Clinton in 2016.

Donald Trump si radacinile sale germane

La sase mii de kilometri de Washington se afla comuna Kallstadt, unde au locuit bunicii lui Donald Trump. Acum patru ani, cand acesta a devenit presedintele SUA, primarul din localitate a promis ca va pune, in onoarea lui, o placa comemorativa pe casa bunicilor, insa doar cu conditia ca Trump sa faca ceva mare, pentru America si restul lumii. Cu doua saptamani inainte de alegerile prezidentiale din SUA, la Kallstadt nu e nicio urma de placa comemorativa, remarca Frankfurter Allgemeine Zeitung, intr-un reportaj. Oare sloganul Make America great again nu ii este primarului de ajuns?.

Donald Trump, mutare bomba inainte de alegeri. Pe cine va demite daca va fi reales presedinte

Donald Trump se afla pe ultima suta de metri in campania pentru alegerile prezidentiale. Daca pana acum l-a sustinut, se pare ca Trump sugereaza ca ar dori sa il concedieze pe Fauci dupa alegeri. Donald Trump: Nu spuneti nimanui, dar o sa vedeti dupa alegeri Presedintele Donald Trump a sugerat multimii din Florida ca doreste .

Jennifer Aniston l-a luat la misto pe Donald Trump. Totul a devenit viral

Jennifer Aniston l-a ironizat pe Donald Trump chiar in ziua in care americanii isi decid viitorul presedinte. Video-ul postat de celebra actrita a devenit rapid viral, iar majoritatea fanilor si sustinatorii lui Joe Biden au felicitat-o pentru curaj si pentru gandirea sa. Jennifer Aniston l-a ironizat pe Donald Trump. VIDEO Multe din persoanele publice s-au .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )