Libnet.ro
UNICEF

10:00

Donald Trump, reusita colosala in America. Curtea Suprema a facut anuntul momentului

Playtech Playtech,
Donald Trump, reusita colosala in America. Curtea Suprema a facut anuntul momentului

Inainte si dupa pierderea alegerilor, Donald Trump s-a vazut in fata mai multor procese intentate la Curtea Suprema. Cea mai recenta decizie a Curtii ii aduce o victorie nesperata fostului presedinte, dar lupta acestuia continua. Curtea Suprema ii da castig de cauza lui Trump Fostului presedinte american, Donald Trump, i s-a intentat un proces greu . continuă pe Playtech

Curtea Suprema a SUA a blocat doua actiuni judiciare impotriva lui Donald Trump

Curtea Suprema a Statelor Unite a ordonat luni incetarea a doua proceduri judiciare impotriva fostului presedinte Donald Trump, initiate conform unei prevederi constitutionale care ii interzice sefului statului sa accepte venituri de origine straina daca nu sunt aprobate de Congres, scrie Agerpres.

Curtea Suprema a SUA blocheaza doua actiuni judiciare impotriva lui Donald Trump

Curtea Suprema a Statelor Unite a ordonat luni incetarea procedurilor judiciare impotriva fostului presedinte Donald Trump initiate conform unei prevederi constitutionale care ii interzice sefului statului sa accepte venituri de origine straina daca nu au fost aprobate de Congres, informeaza AFP si Reuters.

Curtea Suprema a SUA blocheaza doua actiuni judiciare impotriva lui Donald Trump

Curtea Suprema a Statelor Unite a ordonat luni incetarea procedurilor judiciare impotriva fostului presedinte Donald Trump initiate conform unei prevederi constitutionale care ii interzice sefului statului sa accepte venituri de origine straina daca nu au fost aprobate de Congres, informeaza AFP si Reuters si Agerpres.

Culisele degringoladei. Cele 30 de ore pana la momentul in care Donald Trump a condamnat violentele de la Capitoliu

Seria Axios, care prezinta culisele degringoladei presedintelui american Donald Trump, relateaza in episodul 8, The Siege Asediul), o relatare din culise a insurectiei de la Capitoliu pana in momentul in care Donald Trump a tinut discursul de condamnare a sustinatorilor violenti si a promis un transfer pasnic de putere.

Calcul final: Washington Post a anuntat numarul total al minciunilor spuse de Donald Trump in calitate de presedinte al SUA

Washington Post a anuntat numarul minciunilor spuse de Donald Trump de-a lungul celor patru ani de mandat la Casa Alba.

Articolul privind inculparea lui Donald Trump, livrat Senatului. incep pregatirile pentru proces

Articolul privind inculparea fostului presedintele american Donald Trump, acuzat de incitare la insurgenta, a fost livrat luni seara Senatului, incepand astfel pregatirile pentru proces, relateaza NBC.

Nemtii au invatat de la Donald Trump: tratamentul experimental impotriva Coronavirus, in Germania

Donald Trump si-a revenit in doar cateva zile dupa ce s-a infectat cu coronavirus datorita unui tratament experimental cu anticorpi de sinteza. Acelasi tratament va ajunge acum la pacientii.

Cocktail-ul anti COVID-19 cu care a fost tratat Donald Trump a fost introdus in spitalele din Germania: O doza costa 2.000 de euro

Germanie este prima tara din Uniunea Europeana care introduce cocktail-ul folosit de Donald Trump in tratamentul anti COVID-19. Guvernul de la Berlin a cumparat 200. 000 de doze la pretul de 400 de milioane de euro, iar tratamentul experimental bazat pe anticorpi va fi administrat pacientilor din spitalele unversitare incepand de luni.

Negratiat si plin de regrete, samanul cu coarne se simte amarnic inselat de Donald Trump. Ce spune avocatul sau

Avocatul samanului Jake Angeli, pe numele sau adevarat Jacob Chansley, barbatul care a intrat in Capitoliu la bustul gol, pictat si purtand o caciula de blana cu coarne se simte amarnic inselat de fostul presedinte Donald Trump care si-a indemnat sustinatorii sa mearga la cladirea Congresului si apoi a refuzat sa-i gratieze, relateaza The Independent.

Germania, prima tara din UE care introduce in tratamentul anti-Covid cocktailul de anticorpi care l-ar fi vindecat pe Donald Trump

Germania va deveni prima tara din Uniunea Europeana care va folosi tratamentul experimental pe baza de anticorpi administrat fostului presedinte american Donald Trump impotriva Covid-19, a anuntat duminica ministrul Sanatatii german Jens Spahn, transmite AFP, citata de Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2593 seconds )