Libnet.ro
UNICEF

13:30

DONALD TRUMP: S-au intamplat lucruri rele in camerele de numarare a voturilor, au avut loc schimbari mari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DONALD TRUMP: S-au intamplat lucruri rele in camerele de numarare a voturilor, au avut loc schimbari mari

Presedintele american Donald Trump a notat, sambata, pe Twitter, ca in ultimele ore s-au intamplat lucruri rele, el mentionand ca observatorilor nu li s-a permis sa vada ce se intampla in camerele de numarare a voturilor si sugerand ca astfel s-au facut schimbari mari, potrivit News. continuă pe Ziarul Bursa

Alegeri SUA 2020.Donald Trump aduce alte acuzatii de frauda:S-au intamplat lucruri rele in camerele de numarare a voturilor

Presedintele american Donald Trump a notat, sambata, pe Twitter, ca in ultimele ore s-au intamplat lucruri rele, el mentionand ca observatorilor nu li s-a permis sa vada ce se intampla in camerele de numarare a voturilor si sugerand ca astfel s-au facut schimbari mari.

ALEGERI iN SUA |Donald Trump: S-au petrecut lucruri rele. Observatorilor nu li s-a permis sa asiste la numararea voturilor

Donald Trump, candidatul republican la alegerile prezidentiale din Statele Unite, a insinuat din nou ca ar exista fraude. Acesta a acuzat faptul ca observatorilor nu li s-a permis sa vada ce se intampla in.

ALEGERI SUA: Presedintele american Donald Trump va cere o renumarare a voturilor din statul Michigan

Echipa de campanie a presedintelui american Donald Trump a sesizat astazi justitia pentru a cere oprirea procesului de numarare a voturilor in statul Michigan, in cadrul alegerilor prezidentiale din SUA.

Rezultate alegeri SUA. Cum arata lupta dintre Donald Trump si Joe Biden: actualul presedinte are o singura varianta

In acest moment in America sondajele s-au inchis in toata tara si rezultatele incep sa fie numarate. incepand cu 3:15, ora locala, Joe Biden are 238 de voturi la Colegiul Electoral, iar Donald Trump are 213. Datele sunt facute baza proiectiilor Associated Press. Trump vs Biden. Exit-pollul alegerilor americane Conform datelor estimative Donald Trump si .

Donald Trump, expulzat de la Casa Alba? Anunt de ultima ora: ce se intampla in America

Vineri, un purtator de cuvant al candidatului la presedentia SUA, Joe Biden, a amenintat ca Donald Trump va fi expulzat de la Casa Alba daca va refuza sa-si recunoasca infrangerea in alegeri, care pare sa fie din ce in ce mai aproape, potrivit AFP. Ce se intampla in America. Donald Trump, expulzat de la Casa .

Jennifer Aniston l-a luat la misto pe Donald Trump. Totul a devenit viral

Jennifer Aniston l-a ironizat pe Donald Trump chiar in ziua in care americanii isi decid viitorul presedinte. Video-ul postat de celebra actrita a devenit rapid viral, iar majoritatea fanilor si sustinatorii lui Joe Biden au felicitat-o pentru curaj si pentru gandirea sa. Jennifer Aniston l-a ironizat pe Donald Trump. VIDEO Multe din persoanele publice s-au .

Deutsche Bank cauta solutii pentru a incheia relatia cu presedintele Donald Trump dupa alegeri surse

Deutsche Bank cauta solutii pentru a incheia relatia cu presedintele american Donald Trump dupa alegeri, din cauza publicitatii negative de care are parte, au declarat trei oficiali bancari, transmite Reuters, citata de news. ro. Banca germana a acordat Trump Organization, grup condus in prezent de doi fii ai presedintelui american, imprumuturi in valoare de aproximativ 340 de milioane de dolari, care sunt in curs de rambursare, potrivit documentelor transmise de Donald Trump Biroului pentru Etica Guvernamentala, in luna iulie, si a unei surse din cadrul Deutsche Bank.

Joe Biden, reactie uluitoare cand a aflat ca e presedinte. Ce a facut Donald Trump fix atunci

Joe Biden a avut o reactie uimitoare atunci cand a aflat ca victoria e de partea lui in cursa pentru Casa Alba. Ce a facut contracandidatul sau in timpul acela. Cetatenii Americii se asteptau la un astfel de gest din partea lui Donald Trump. Joe Biden, prima reactie la aflarea vestii ca a castigat alegerile .

Donald Trump contesta deja victoria lui Joe Biden. Replica democratului: Cei care incalca legea sunt escortati afara din Casa Alba

Echipa de campanie a prelsedintelui Donald Trump a clarificat, vineri, ca va contesta castigarea alegerilor prezidentiale de catre democratul Donald Trump.

Cum a raspuns Greta Thunberg la discursul lui Donald Trump dupa alegeri

Tanara activista Greta Thunberg a reactionat la discursul lui Donald Trump dupa alegeri. Asta dupa ce si el, la randul sau, a facut glume pe seama faptului ca Greta a fost numita Persoana Anului de revista Time anul trecut.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )