Libnet.ro
UNICEF

23:15

Donald Trump socheaza! Miliardarul american i-a provocat pe hackerii rusi sa gaseasca mail-urile sterse de pe serverul privat folosit de Hillary Clinton

B1 B1,
Donald Trump socheaza! Miliardarul american i-a provocat pe hackerii rusi sa gaseasca mail-urile sterse de pe serverul privat folosit de Hillary Clinton

Candidatul republican in cursa pentru Casa Alba, Donald Trump, a reusit sa socheze opinia publica, dupa ce le-a cerut deschis hackerilor rusi sa gaseasca mail-urile sterse de pe serverul privat folosit. continuă pe B1

Trump, calul troian al lui Putin. Cum face miliardarul american afaceri cu rusii

Atat timp cat magnatul imobiliar american Donald Trump a fost interesat de banii si mediatizarea rusilor, Kremlinul, in special dupa sosirea la putere a lui Vladimir Putin, l-a vazut o piesa importanta pentru destabilizarea ordinii actuale.

Donald Trump, avans in fata lui Hillary Clinton in sondaje

Miliardarul american Donald Trump a depasit-o pe fostul secretar de stat Hillary Clinton cu 3% in sondajele comandate de postul de televiziune CNN, potrivit stiripesurse. ro. Trump este creditat cu 48% din.

Donald Trump socheaza din nou prin promisiunile pe care le face alegatorilor. Ce va face daca va deveni presedinte

Donald Trump, candidatul ales de catre republicani in cursa pentru presedintia Statelor Unite, socheaza din nou prin promisiunile pe care le face alegatorilor. Donald Trump a sugerat ca, daca va deveni.

Fratele vitreg al lui Obama a anuntat ca voteaza cu Donald Trump

Fratele vitreg al presedintelui american in exercitiu, Barack Obama, care a fost cavaler de onoare la nunta acestuia, a declarat ca el va vota pentru candidatul republican Donald Trump la alegerile.

Alegeri SUA 2016. Fratele vitreg al lui Barack Obama spune ca va vota pentru Donald Trump

Fratele vitreg al presedintelui american in exercitiu, Barack Obama, care a fost cavaler de onoare la nunta acestuia, a declarat ca el va vota pentru candidatul republican Donald Trump la alegerile prezidentiale din 8 noiembrie.

Alegeri SUA 2016. O suta de celebritati semneaza o petitie anti-Trump. Hillary Clinton, depasita de Donald Trump intr-un nou sondaj

O suta de celebritati din muzica si din cinematografie au semnat o petitie de apel la unire impotriva urii, exprimandu-si dorinta de a-l impiedica pe candidatul republican la alegerile prezidentiale Donald Trump sa acceada la Casa Alba, relateaza AFP.

Campanie contra lui Donald Trump in cursa pentru Casa Alba. Un grup de activiste trimit selfie-uri nud celor care promit sa nu-l voteze pe candidatul republican (FOTO)

La finalul anului, Statele Unite ale Americii vor avea un nou presedinte, batalia dandu-se intre Donald Trump si Hillary Clinton. Din cauza comportamentului sau, multi oameni nu-l vad pe Trump sa.

Viktor Orban sprijina planurile de politica externa ale lui Donald Trump

Guvernul de la Budapesta sprijina planurile de politica externa ale candidatului republican la presedintia SUA, Donald Trump, nu pe cele ale contracandidatei acestuia, democrata Hillary Clinton, mai ales pentru ca executivul ungar impartaseste abordarea lui Trump in chestiunea migratiei, respectiv de limitare a ei, a declarat marti premierul ungar Viktor Orban, citat de agentia Reuters.

Peste 100 de vedete de la Hollywood au lansat o petitie impotriva lui Donald Trump: Cerem tuturor americanilor sa ni se alature, sa invingem ideologia urii

Vedete de prim rang de la Hollywood, precum Julianne Moore, Jane Fonda si Woody Harrelson, au semnat o petitie prin care ii indeamna pe compatriotii lor sa il impiedice pe controversatul candidat republican Donald Trump sa devina urmatorul presedinte al Statelor Unite ale Americii.

Barack Obama, despre eventualitatea ca Donald Trump sa ajunga presedinte SUA: Orice este posibil

Actualul presedinte al Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, a vorbit despre posibilitatea ca Donald Trump, candidatul republican in cursa pentru Casa Alba, sa ajunga seful SUA, neexluzand aceasta.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )