Libnet.ro
UNICEF

11:00

Donald Trump spune ca Merkel a facut o greseala catastrofala privind migrantii

Adevărul Adevărul,
Donald Trump spune ca Merkel a facut o greseala catastrofala privind migrantii

Presedintele ales american Donald Trump a declarat ca Angela Merkel a facut o greseala catastrofala prin acceptarea a mai mult de 1 milion de migranti, scrie BBC. El a mai spus ca Merkel a fost de departe cel mai important lider din Europa si ca UE a devenit un vehicul pentru Germania. continuă pe Adevărul

Angela Merkel a facut o greseala catastrofala privind migrantii

Presedintele ales al SUA, Donald Trump, a declarat despre cancelarul german, Angela Merkel, ca a facut o greseala catastrofala, prin acceptarea a mai mult de un milion de migranti, in cadrul unui interviu oferit publicatiilor Times si Bild, informeaza BBC.

Presedintele ales al SUA, Donald Trump: Cel mai important lideru european, Angela Merkel, a facut o greseala catastrofala in ceea ce ii priveste pe imigranti

Presedintele ales al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, l-a criticat pe cancelarul Germaniei, afirmand ca Angela Merkel a comis o greseala uriasa prin acceptarea a cel putin un milion de imigranti in tara, scrie BBC.

Donald Trump ameninta si producatorii germani cu taxe mari si spune ca exista un urias dezechilibru: Sunt multe Mercedes-uri in New York, dar nu prea sunt Chevrolet-uri in Germania

Actiunile producatorilor auto germani BMW , Daimler si Volkswagen au scazut dupa ce presedintele SUA, Donald Trump, a amenintat ca va impune o taxa de 35% pe masinile produse in Mexic si vandute in SUA. Trump spune ca apreciaza masinile germane, insa adauga ca, daca in New York este plin de Mercedes-uri, in Germania se cumpara foarte putine masini Chevrolet. Trump a amenintat mai multi constructori auto cu taxe mari daca nu renunta la productia din Mexic.

Reactia Administratiei Prezidentiale, dupa invitatia primita de Grindeanu si Dragnea privind participarea la ceremonia de investire a lui Donald Trump: Sefii misiunilor diplomatice acreditati la Washington sunt singurii care ii reprezinta oficial pe sefii

Administratia prezidentiala a reactionat, luni seara, dupa ce presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si seful Guvernului, Sorin Grindeanu, au fost invitati in SUA pentru a asista la ceremonia de investire a lui Donald Trump. Astfel, Presedintia precizeaza ca nicio delegatie straina nu este invitata oficial la ceremonie, astfel ca singurul care va fi prezent la investire este ambasadorul Romaniei in Statele Unite ale Americii.

Donald Trump ar putea ridica sanctiunile impuse Rusiei, daca Moscova coopereaza in domenii esentiale

Presedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, sugereaza, intr-un interviu pentru The Wall Street Journal, ca ar fi deschis in ceea ce priveste ridicarea sanctiunilor impuse Rusiei. Trump spune ca sanctiunile vor fi mentinute cel putin pentru o perioada de timp, dar, in cazul in care Rusia va ajuta Statele Unite in domenii esentiale, precum lupta impotriva extremistilor jihadisti, atunci sanctiunile ar putea fi ridicate.

Rusia a invitat la negocieri de pace privind Siria doar echipa lui Donald Trump, ocolindu-l pe Barack Obama

Rusia a invitat la negocierile privind gasirea unei solutii de pace in Siria, discutii care vor avea loc pe 23 ianuarie in Kazahstan, doar echipa presedintelui ales al Statelor Unite, Donald Trump, ocolindu-l practic pe presedintele in functie, Barack Obama, scrie AFP, citand cotidianul Washington Post.

Donald Trump, in razboi cu producatorii auto: Fabricati in SUA, daca mai vreti sa faceti afaceri aici

Presedintele american, Donald Trump a facut duminica o declaratie adresata producatorilor de automobile americani in care ii ameninta pe acestia ca risca sa nu mai produca afaceri in SUA.

Donald Trump declara ca va ridica sanctiunile impuse Rusiei daca Moscova accepta reducerea armamentului nuclear

Presedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, afirma, intr-un interviu acordat cotidianului The Times, ca ia in calcul ridicarea unor sanctiuni impuse Rusiei in cazul unui acord cu omologul sau rus, Vladimir Putin, privind reducerea armamentului nuclear, relateaza Reuters.

VIDEO! Donald Trump, parodiat de Alec Baldwin in emisiunea Saturday Night Live

Alec Baldwin continua seria impersonarilor lui Donald Trump in emisiunea Saturday Night Live, iar ultima sceneta a fost inspirata de conferinta de presa a lui Trump, organizata saptamana trecuta.

Cu ce BESTIE va circula DONALD TRUMP dupa ce isi va prelua mandatul: Noul presedinte al SUA va fi PROTEJAT in CELE MAI PERICULOASE situatii(VIDEO)

Donald Trump va fi ultra-protejat in limuzina pe care o va folosi dupa ce isi va prelua oficial atributiile de presedinte al SUA. Cadillac One, noua limuzina prezidentiala,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )