Libnet.ro
UNICEF

12:15

Donald Trump ameninta si producatorii germani cu taxe mari si spune ca exista un urias dezechilibru: Sunt multe Mercedes-uri in New York, dar nu prea sunt Chevrolet-uri in Germania

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump ameninta si producatorii germani cu taxe mari si spune ca exista un urias dezechilibru: Sunt multe Mercedes-uri in New York, dar nu prea sunt Chevrolet-uri in Germania

Actiunile producatorilor auto germani BMW , Daimler si Volkswagen au scazut dupa ce presedintele SUA, Donald Trump, a amenintat ca va impune o taxa de 35% pe masinile produse in Mexic si vandute in SUA. Trump spune ca apreciaza masinile germane, insa adauga ca, daca in New York este plin de Mercedes-uri, in Germania se cumpara foarte putine masini Chevrolet. Trump a amenintat mai multi constructori auto cu taxe mari daca nu renunta la productia din Mexic. continuă pe Hotnews

Trump ameninta producatorii auto germani cu taxe vamale de 35%

Presedintele american ales Donald Trump a avertizat intr-un interviu publicat astazi de Bild ca va impune producatorilor auto germani taxa vamale de 35% pentru automobilele vandute in SUA, informatie care a atras critici din partea Berlinului, dar si scaderea actiunilor producatorilor de automobile, relateaza Reuters.

Trump ameninta producatorii auto germani cu taxe vamale de 35%, provocand declinul actiunilor

Presedintele american ales Donald Trump a avertizat intr-un interviu publicat luni de revista Bild ca va impune producatorilor auto germani taxa vamale de 35% pentru automobilele vandute in SUA, informatie care a dus la scaderea actiunilor BMW, Daimler si Volkswagen, relateaza Reuters.

Donald Trump, in razboi cu producatorii auto: Fabricati in SUA, daca mai vreti sa faceti afaceri aici

Presedintele american, Donald Trump a facut duminica o declaratie adresata producatorilor de automobile americani in care ii ameninta pe acestia ca risca sa nu mai produca afaceri in SUA.

Donald Trump spune ca Merkel a facut o greseala catastrofala privind migrantii

Presedintele ales american Donald Trump a declarat ca Angela Merkel a facut o greseala catastrofala prin acceptarea a mai mult de 1 milion de migranti, scrie BBC. El a mai spus ca Merkel a fost de departe cel mai important lider din Europa si ca UE a devenit un vehicul pentru Germania.

Donald Trump ar putea ridica sanctiunile impuse Rusiei, daca Moscova coopereaza in domenii esentiale

Presedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, sugereaza, intr-un interviu pentru The Wall Street Journal, ca ar fi deschis in ceea ce priveste ridicarea sanctiunilor impuse Rusiei. Trump spune ca sanctiunile vor fi mentinute cel putin pentru o perioada de timp, dar, in cazul in care Rusia va ajuta Statele Unite in domenii esentiale, precum lupta impotriva extremistilor jihadisti, atunci sanctiunile ar putea fi ridicate.

VIDEO! Donald Trump, parodiat de Alec Baldwin in emisiunea Saturday Night Live

Alec Baldwin continua seria impersonarilor lui Donald Trump in emisiunea Saturday Night Live, iar ultima sceneta a fost inspirata de conferinta de presa a lui Trump, organizata saptamana trecuta.

Cu ce BESTIE va circula DONALD TRUMP dupa ce isi va prelua mandatul: Noul presedinte al SUA va fi PROTEJAT in CELE MAI PERICULOASE situatii(VIDEO)

Donald Trump va fi ultra-protejat in limuzina pe care o va folosi dupa ce isi va prelua oficial atributiile de presedinte al SUA. Cadillac One, noua limuzina prezidentiala,.

O consiliera S-A RETRAS din echipa lui Donald Trump din cauza unor acuzatii de PLAGIAT

O consiliera a lui Donald Trump a renuntat la a mai face parte din echipa viitorului presedinte american. Monica Crowley, comentatoare politica a retelei de televiziune Fox News, a luat aceasta decizie dupa ce.

Dragnea afirma ca invitatia la ceremonia de investire in functie a lui Donald Trump a fost facuta de Comitetul de organizare. Reactia la precizarile Presedintiei: Nu inteleg de ce atata suparare. Eu ma incapatanez sa merg

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, sustine ca invitatia la ceremonia de investire in functie a presedintelui-ales Donald Trump a venit de la Comitetul de organizare. in ceea ce priveste reactia Administratiei Prezidentiale, care preciza, luni seara, ca Romania va fi reprezentata oficial de ambasadorul roman la Washington, George Maior, seful PSD a afirmat ca nu doreste sa comenteze, insa ca se va incapatana sa mearga.

Reactia Administratiei Prezidentiale, dupa invitatia primita de Grindeanu si Dragnea privind participarea la ceremonia de investire a lui Donald Trump: Sefii misiunilor diplomatice acreditati la Washington sunt singurii care ii reprezinta oficial pe sefii

Administratia prezidentiala a reactionat, luni seara, dupa ce presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si seful Guvernului, Sorin Grindeanu, au fost invitati in SUA pentru a asista la ceremonia de investire a lui Donald Trump. Astfel, Presedintia precizeaza ca nicio delegatie straina nu este invitata oficial la ceremonie, astfel ca singurul care va fi prezent la investire este ambasadorul Romaniei in Statele Unite ale Americii.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )