Libnet.ro
UNICEF

08:30

Donald Trump starneste din nou rumoare. Presedintele american critica NASA si spune ca Luna face parte din Marte

Adevărul Adevărul,
Donald Trump starneste din nou rumoare. Presedintele american critica NASA si spune ca Luna face parte din Marte

Specialistii in astronomie si adeptii acestei stiinte au fost suprinsi sa auda, vineri, ca Luna este parte din Marte, dupa cum a spus presedintele american Donald Trump, intr-o postare pe Twitter. continuă pe Adevărul

Donald Trump contrazice planurile NASA de aselenizare: Am facut asta acum 50 de ani

Presedintele american Donald Trump a contrazis vineri obiectivul anuntat de Agentia spatiala americana NASA) de a duce din nou oameni pe luna, informeaza dpa, potrivit Agerpres.

Donald Trump afirma ca nu exista suficient progres in discutiile intre SUA si Mexic

Presedintele american Donald Trump a declarat miercuri ca nu exista suficient progres in discutiile intre SUA si Mexic privind imigrantii, iar oficialii americani si mexicani se vor intalni din nou joi la Washington, relateaza Mediafax, citand Reuters.

Donald Trump a jignit-o pe Bette Midler: Psihopata terminata. Motivul disputei

Presedintele american Donald Trump a numit-o pe actrita si cantareata Bette Midler 73 de ani) o psihopata terminata intr-o disputa privind un citat inventat atribuit liderului de la Casa Alba.

Donald Trump compara zidul care va fi ridicat impotriva imigrantilor mexicani cu mult discutata granita irlandeza post-Brexit

Presedintele american i-a prilejuit momente stanjenitoare premierului irlandezLeo Varadkar in timpul unei conferinte de presa, cu ocazia sosirii sale in Irlanda. Donald Trump a comparat delicata chestiune a granitei irlandeze, in contextul Brexit-ului, cu zidul planuit de SUA impotriva migrantilor mexicani.

Donald Trump a numit-o pe actrita Bette Midler o psihopata terminata intr-o disputa privind un citat inventat

Presedintele american Donald Trump a numit-o pe actrita si cantareata Bette Midler o psihopata terminata intr-o disputa privind un citat inventat, atribuit liderului de la Casa Alba, relateaza miercuri Press Association, citeaza Agerpres.

Donald Trump ii curteaza pe candidatii la succesiunea Theresei May

Presedintele american Donald Trump profita de vizita sa in Marea Britanie pentru a forma relatii bune cu candidatii la succesiunea prim-ministrului Theresa May, relateaza marti AFP si dpa, citand surse britanice.

Si motanul Larry s-a alaturat protestelor anti-Trump. Cum l-a trollat celebra pisica pe presedintele american (FOTO)

Celebrul Larry, motanul care-si face veacul pe langa resedinta premierilor britanici, le-a dat mari batai de cap autoritatilor responsabile cu securitatea in timpul vizitei lui Donald Trump in Marea.

VIDEO Donald Trump participa alaturi de Regina Elisabeta la ceremoniile care marcheaza Debarcarea din Normandia

Lideri mondiali, inclusiv presedintele american Donald Trump, s-au alaturat Reginei Elisabeta, pentru a comemora a 75-a aniversare a Debarcarilor din Normandia, scrie BBC.

FOTO VIDEO Donald Trump participa alaturi de Regina Elisabeta la ceremoniile care marcheaza Debarcarea din Normandia

Lideri mondiali, inclusiv presedintele american Donald Trump, s-au alaturat Reginei Elisabeta, pentru a comemora a 75-a aniversare a Debarcarilor din Normandia, scrie BBC.

Motanul Larry a provocat probleme de securitate in timpul vizitei presedintelui Donald Trump in Marea Britanie

Larry, motanul care locuieste la Downing Street Nr. 10 din Londra - resedinta oficiala a prim-ministrilor britanici - a provocat probleme de securitate, marti, in timpul vizitei de stat a presedintelui american Donald Trump in Marea Britanie, relateaza Agerpres citand globalnews. ca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )