Libnet.ro
UNICEF

07:45

Bill Stepien, managerul de campanie al presedintelui Donald Trump, depistat pozitiv pentru coronavirus

B1 B1,
Bill Stepien, managerul de campanie al presedintelui Donald Trump, depistat pozitiv pentru coronavirus

Un nou caz de Covid-19 a fost confirmat, dupa cepresedintele american, Donald Trump, a fost testat pozitiv pentru Covid-19. Bill Stepien, managerul de campanie al lui Donald Trump, a fost depistat cu. continuă pe B1

Managerul de campanie al presedintelui Donald Trump, testat pozitiv cu noul coronavirus

Bill Stepien, managerul de campanie al presedintelui Donald Trump, a fost testat pozitiv cu coronavirus, la fel ca si fosta consiliera Kellyanne Conway, relateaza New York Times si News. ro.

Twitter va suspenda utilizatorii care ii doresc prin mesaje moartea presedintelui Donald Trump

Twitter a anuntat ca ii va suspenda pe utilizatorii platformei care isi exprima dorinta ca presedintele american Donald Trump sa moara de Covid-19, scrie News. ro citand revista Variety.

Twitter suspenda utilizatorii care ii doresc prin mesaje moartea presedintelui Donald Trump

Twitter a anuntat ca ii va suspenda pe utilizatorii platformei care isi exprima dorinta ca presedintele Donald Trump sa moara de Covid-19, scrie Variety.

Managerul de campanie al lui Trump, testat si el pozitiv cu coronavirus

Bill Stepien, managerul de campanie al presedintelui american Donald Trump, a fost testat pozitiv pentru coronavirus, devenind cel mai recent membru diagnosticat al anturajului presedintelui informeaza sambata dpa, preluata de Agerpres.

Noul coronavirus face legea la Casa Alba.Managerul de campanie al lui Trump si fosta consiliera Conway, infectati cu SARS-CoV-2

Bill Stepien, managerul de campanie al presedintelui Donald Trump, a fost testat pozitiv cu coronavirus, la fel ca si fosta consiliera Kellyanne Conway, relateaza New York Times.

Vladimir Putin e dispus ii ofere lui Donald Trump vaccinul Sputnik V. Ce a declarat oficialul rus din fruntea institutului care a dezvoltat serul

Un oficial de la Kremlin a anuntat ca Rusia este dispusa sa ii ofere presedintelui Donald Trump vaccinul dezvoltat de cercetatorii rusi impotriva COVID-19, asa-zisul Sputnik V, care se afla intr-o.

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora pentru Donald Trump. Ce i-a transmis presedintelui SUA

Vineri dimineata, Donald Trump a anuntat pe Twitter ca, atat el, cat si sotia lui Melania Trump, au fost testati pozitiv pentru coronavirus. Presedintele Romaniei i-a trimis un mesaj lui Donald Trump. Klaus Iohannis mesaj de ultima ora pentru Donald Trump Dupa ce Donald Trump a facut public faptul ca atat el, cat si Melania .

Donald Trump si sotia sa, in carantina dupa ce o consiliera a presedintelui SUA a fost confirmata cu COVID-19

O consiliera a lui Donald Trump a fost recent diagnosticata cu coronavirus, iar liderul american va intra in carantina, alaturi de prima-doamna, Melania. Donald si Melania Trump, in carantina dupa .

COVID-19 la Casa Alba. Ce spune medicul personal al presedintelui american despre starea lui Donald Trump si a sotiei sale, testati pozitiv cu coronavirus

Presedintele SUA, Donald Trump, si Prima Doamna, Melania Trump, sunt bine si se afla sub supravegherea vigilenta a echipei medicale de la Casa Alba, a anuntat Sean Conley, medicul persoanal al liderului.

Ce-l sfatuieste CTP pe Donald Trump sa faca pentru a scapa de COVID-19: Injectati-va niste detergent ori primiti oferta generoasa a lui Putin

Cristian Tudor Popescu a comentat infectarea cu COVID-19 a presedintelui american, Donald Trump. Gazetarul ii transmite acestuia sa-si faca o injectie cu detergent ca sa scape ori sa accepte vaccinul lui Putin.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )