Libnet.ro
UNICEF

06:30

Donald Trump, tinta ironiilor dupa ce pare sa semneze o hartie goala intr-o fotografie postata de Casa Alba

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Donald Trump, tinta ironiilor dupa ce pare sa semneze o hartie goala intr-o fotografie postata de Casa Alba

Presedintele american Donald Trump este tinta ironiilor in social media, dupa ce Casa Alba a postat imagini cu el la spitalul Walter Reed, semnand ceea ce pare sa fie o hartie alba. continuă pe Ziarul Bursa

Donald Trump si sotia sa, in carantina dupa ce o consiliera a presedintelui SUA a fost confirmata cu COVID-19

O consiliera a lui Donald Trump a fost recent diagnosticata cu coronavirus, iar liderul american va intra in carantina, alaturi de prima-doamna, Melania. Donald si Melania Trump, in carantina dupa .

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora pentru Donald Trump. Ce i-a transmis presedintelui SUA

Vineri dimineata, Donald Trump a anuntat pe Twitter ca, atat el, cat si sotia lui Melania Trump, au fost testati pozitiv pentru coronavirus. Presedintele Romaniei i-a trimis un mesaj lui Donald Trump. Klaus Iohannis mesaj de ultima ora pentru Donald Trump Dupa ce Donald Trump a facut public faptul ca atat el, cat si Melania .

Ce mesaj a avut Xi Jinping pentru Donald Trump si Melania Trump, dupa diagnosticarea cuplului prezidential american cu COVID-19

Xi Jinping, presedintele Chinei, le-a transmis un mesaj de simpatie omologului sau din SUA, Donald Trump, si primei doamne Melania, sambata, in contextul in care cuplul prezidential american a fost.

DUPA CE DONALD TRUMP A FOST TESTAT POZITIV CU COVID-19 Dolarul si yenul s-au apreciat

Dolarul american s-a apreciat, iar yenul japonez, o valoare de refugiu, a inregistrat astazi cel mai puternic salt din ultima luna, dupa ce presedintele SUA, Donald Trump, a anuntat ca a fost testat pozitiv cu Covid-19, cu o luna inaintea alegerilor prezidentiale din 3 noiembrie.

Bill Stepien, managerul de campanie al presedintelui Donald Trump, depistat pozitiv pentru coronavirus

Un nou caz de Covid-19 a fost confirmat, dupa cepresedintele american, Donald Trump, a fost testat pozitiv pentru Covid-19. Bill Stepien, managerul de campanie al lui Donald Trump, a fost depistat cu.

Ce mesaj i-a transmis Iohannis lui Donald Trump dupa ce a aflat ca presedintele SUA este infectat cu COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis un mesaj de insanatosire lui Donald Trump si sotiei acestuia, Melania, dupa ce au anuntat ca au COVID-19.

Ce le-a transmis presedintele Klaus Iohannis omologului sau din SUA, Donald Trump, si primei doamne Melania, dupa ce au fost depistati cu COVID-19

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, le-a transmis un mesaj omologului sau american, Donald Trump, si primei doamne a SUA, Melania Trump, care au fost testati pozitiv pentru infectia cu SARS-CoV-2. Mesajul.

Crestere puternica a donatiilor pentru Joe Biden si Partidul Democrat dupa dezbaterea cu Donald Trump

Donatiile pentru candidatul democrat la presedintia SUA Joe Biden si pentru Partidul Democrat au crescut puternic dupa dezbaterea agresiva cu presedintele Donald Trump, fiind posibil sa creasca avantajul financiar al lui Biden inainte de alegerile din noiembrie, transmite Reuters, conform news. ro.

Medicul presedintelui american informeaza ca Donald Trump nu este inca in afara oricarui pericol

Medicul presedintelui Donald Trump, Sean Conley, a informat in noaptea de sambata ca liderul american a facut progrese substantiale in recuperarea dupa infectarea cu noul coronavirus, continua sa nu aiba febra si nu are nevoie de oxigen suplimentar.

Donald Trump, prima declaratie din spital. Urmatoarele 48 de ore sunt cruciale pentru presedintele american

Sunt bine, cred ca ma intorc curand!. Declaratia a fost facuta de presedintele american, Donald Trump, chiar de la Spitalul Militar Walter Reed, unde se afla internat dupa ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )