Libnet.ro
UNICEF

20:15

Donald Trump da vina pe Obama pentru protestele fata de noua administratie de la Washington si pentru scurgerile de informatii

Adevărul Adevărul,
Donald Trump da vina pe Obama pentru protestele fata de noua administratie de la Washington si pentru scurgerile de informatii

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, l-a acuzat marti, intr-un interviu acordat Fox News, pe predecesorul sau, Barack Obama, ca se afla in spatele protestelor fata de noua administratie de la Washington, dar si in spatele scurgerilor de informatii prin care s-ar urmari compromiterea noii echipe de la Casa Alba, relateaza CNBC. continuă pe Adevărul

Discursurile lui Donald Trump, un cosmar pentru translatorii japonezi

Translatorii din lumea intreaga intampina dificultati serioase atunci cand trebuie sa traduca in diverse limbi discursurile sustinute de Donald Trump, din cauza stilului unic de a vorbi al presedintelui american. Aceasta problema ii afecteaza in special pe interpretii niponi, care spun ca este un adevarat cosmar sa traduca in japoneza ceea ce ei au denumit limba trumpista, informeaza independent. co. uk.

Barack Obama, acuzat de Donald Trump ca se afla in spatele protestelor impotriva sa si a scurgerilor de informatii

Fostul presedinte american, Barack Obama, a fost acuzat de succesorul sau, Donald Trump, ca se afla in spatele protestelor desfasurate impotriva actualului lider de la Casa Alba si a scurgerilor de in.

Donald Trump considera trucata alegerea lui Tom Perez la sefia democratilor americani

Donald Trump considera ca alegerea lui Tom Perez la sefia democratilor americani a fost trucata si ca acesta este omul lui Obama, scrie AFP.

VIDEO. O noua decizie controversata a presedintelui american Donald Trump: Nu va participa la Dineul Asociatiei Corespondentilor de la Casa Alba

Donald Trump a anuntat ca nu va participa la Dineul Asociatiei Corespondentilor de la Casa Alba din data de 29 aprilie, fiind primul presedinte american din ultimii 36 de ani care nu asista la acest eveniment, relateaza presa internationala, informeaza Mediafax.

Donald Trump vrea sa suplimenteze bugetul apararii cu 54 de miliarde de dolari

Presedintele Donald Trump vrea sa suplimenteze cu pana la 54 de miliarde de dolari cheltuielile pentru aparare in bugetul din 2018, ceea ce reprezinta o crestere masiva de 9% fata de actualul buget al apararii. in schimb, liderul american propune taieri masive pentru programele de asistenta internationala si pentru fondurile destinate protectiei mediului, relateaza BBC.

VIDEO. Presedintele SUA, Donald Trump, a fost ironizat la gala premiilor Oscar 2017: Hey, Donald Trump, esti treaz?

Realizatorul de talk-show-uri si actorul Jimmy Kimmel a prezentat cea de-a 89-a gala a premiilor Oscar, profitand de aceasta pozitie pentru a-l ironiza, in repetate randuri, pe presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump.

SUA: Donald Trump promite o crestere istorica a bugetului pentru Aparare / Cheltuielile militare vor fi majorate cu 54 de miliarde de dolari si va fi diminuat ajutorul international

Presedintele american Donald Trump a promis luni o crestere istorica a anvelopei destinate Apararii in viitorul buget federal, ale carui principale prioritati ar urma sa fie anuntate in cursul zilei, scrie AFP. UPDATE: Administratia Trump vrea sa majoreze cheltuielile militare cu 54 de miliarde de dolari, adica cu aproximativ 9%, si sa diminueze ajutorul strain, in proiectul sau de buget pentru 2018, a informat luni un oficial de la Casa Alba.

FOTO: Mana dreapta a lui Donald Trump, Kellyanne Conway, criticata pentru lipsa de respect, dupa ce a fost surprinsa intr-o ipostaza inadecvata in timpul unei intalniri oficiale in Biroul Oval

Consilierul de incredere al Donald Trump, Kellyanne Conway, a starnit critici dure, marti, dupa ce, pe retelele de socializare au aparut fotografii in care ea sta pe o canapea din Biroul Oval in genunchi si incaltata, in timp ce presedintele american discuta cu directorii de culoare ai mai multor institutii de invatamant.

Donald Trump anunta o crestere cu 54 de miliarde de dolari a bugetului destinat apararii SUA

Presedintele SUA, Donald Trump, a promis luni o crestere importanta a bugetului destinat apararii si a celui pentru infrastructura, informeaza RT. com. Este vorba de o suplimentare cu 54 de miliarde de.

Donald Trump, victima ironiilor in seara decernarii Oscarurilor. Cine l-a luat peste picior pe liderul SUA (FOTO)

Gala de decernare a premiilor Oscar nu a trecut cu vederea discursul cu aluzii politice si ironii la adresa presedintelui Donald Trump. Prezentatorul evenimentului, Jimmy Kimmel, a profitat de momentul sau pentru a a-.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2524 seconds )