Libnet.ro
UNICEF

12:15

Donald Trump, in vizita oficiala in Marea Britanie

Antena3 Antena3,
Donald Trump, in vizita oficiala in Marea Britanie

Donald Trump si sotia sa, Melania, au ajuns la Londra, acolo unde presedintele american va avea o intalnire cu Regina Elisabeta si una cu Theresa May. Trump si va lua parte la o cina,la Palatul. continuă pe Antena3

Donald Trump spune ca ntlnirea cu Vladimir Putin ar putea fi mai usoara dect summitul NATO

Donald Trump a afirmat marti ca intalnirea sa cu Vladimir Putin din Helsinki ar putea fi mai usoara decat summitul NATO din Bruxelles sau chiar vizita din Marea Britanie, in momentul in care pleaca intr-un turneu european de peste o saptamana, scrie AFP.

Un primar din Marea Britanie i-a interzis lui Donald Trump sa intre in oras

Primarul orasului Sheffield din Marea Britanie i- a interzis presedintelui american Donald Trump sa viziteze orasul. Magid Magid a facut anuntul in timp ce a tinea o sedin.

Donald Trump, asteptat cu ostilitate la Londra

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, si-a inceput joi prima sa vizita oficiala in Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord, marcata de doua evenimente importante: intalnirea cu premierul britanic, Theresa May, si primirea sa de catre regina Elisabeta a II-a la castelul Windsor.

Donald Trump a lansat un nou atac la adresa aliatilor din NATO / Agentia germana de presa DPA spune ca Trump a amenintat cu retragerea din Alianta, surse Reuters neaga informatia

Presedintele american Donald Trump a lansat joi un nou atac impotriva aliatilor din NATO, acuzand cheltuielile insuficiente pentru aparare si practicile comerciale europene, intr-o sesiune cu usile inchise a summitului Aliantei, scrie Reuters, care citeaza doua surse. UPDATE 12:44 Desi sursele Reuters neaga informatia, agentia germana de presa DPA si cea belgiana, Belga, afirma ca Donald Trump a amenintat cu iesirea din NATO daca Aliatii nu fac eforturi imediate pentru majorarea cheltuielilor militare, dupa cum scrie lesoir. be. UPDATE 12:36 Donald Trump le-a cerut aliatilor sa atinga obiectivul de alocare a 2% din PIB pentru aparare pe termen scurt, potrivit unei surse citate de Reuters. UPDATE 12:29 Trump nu a amenintat cu retragerea din NATO, in ciuda tonului aspru pe care l-a folosit, precizeaza Reuters, care citeaza doua surse din Alianta. UPDATE 12:26 Donald Trump si-a inasprit considerabil tonul in ce priveste cheltuielile pentru Aparare, nominalizand printre alte tari Germania si Spania.

Donald Trump si-a anulat toate intalnirile bilaterale

UPDATE - Presedintele SUA, Donald Trump, si-a anulat toate intalnirile bilaterale. Nu incetam sa ne miram ce poate furniza Donald Trump in materie de declaratii sau de comportament public. E o.

Ion Cristoiu: Donald Trump marcheaza adevaratul sfarsit al Razboiului Rece

Ion Cristoiu vorbeste despre ce s-a intamplat la summit-ul NATO din aceste zile si cum trebuie inteleasa reactia lui Donald Trump in ceea ce priveste bugetele pentru aparare. Jurnalistul il critica pe.

Prima tara din NATO care il sfideaza pe Donald Trump

Premierul italian Giuseppe Conte a declarat joi ca nu a facut nicio promisiune la summitul NATO privind o crestere a cheltuielilor militare ale tarii sale, dupa ce presedintele american Donald Trump a afirmat ca.

Donald Trump se descrie din nou drept un geniu foarte stabil

Presedintele american Donald Trump s-a calificat din nou, joi, drept un geniu foarte stabil, intr-o conferinta de presa la finalul summitului NATO.

Cum s-a ncheiat summitul NATO 2018: Donald Trump obtine angajamentul aliatilor de a cheltui mai mult / Nord Stream 2, criticat dur / Pentru liderul american, urmeaza ntlnirea cu Theresa May si Vladimir Putin

Donald Trump a obtinut joi angajamentul aliatilor Statelor Unite sa accelereze cadenta pentru majorarea cheltuielilor militare, declarandu-se foarte multumit de rezultatele obtinute dupa cele doua zile tensionate ale summitului NATO de la Bruxelles, scrie AFP. Au acceptat sa plateasca si sa plateasca mai rapid, a anuntat Trump, intr-o conferinta de presa neprogramata, inainte de a parasi capitala belgiana cu destinatia Londra.

Donald Trump spera ca Putin ii va deveni prieten

Presedintele american Donald Trump, care se intalneste luni, 16 iulie, la Helsinki cu omologul sau rus Vladimir Putin, a declarat joi ca intalnirea sa cu presedintele rus ar putea fi cea mai usoara din cursul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )