Libnet.ro
UNICEF

01:05

Donald Trump, asteptat cu ostilitate la Londra

Adevărul Adevărul,
Donald Trump, asteptat cu ostilitate la Londra

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, si-a inceput joi prima sa vizita oficiala in Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord, marcata de doua evenimente importante: intalnirea cu premierul britanic, Theresa May, si primirea sa de catre regina Elisabeta a II-a la castelul Windsor. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis se ntlneste cu Donald Trump, n marja summitului NATO

Presedintele Klaus Iohannis va avea o intalnire bilaterala cu omologul sau american Donald Trump, in jurul orei 11. 00, in marja summitului NATO de la Bruxelles, informeaza Administratia Prezidentiala.

Donald Trump: Germania e prizoniera Rusiei

Presedintele american Donald Trump a acuzat miercuri Germania ca este prizoniera Rusiei, deoarece cumpara de la Moscova o mare parte din energia sa, intr-o declaratie facut inaintea deschiderii summitului NATO de la Bruxelles, scrie AFP.

Cum s-a ncheiat summitul NATO 2018: Donald Trump obtine angajamentul aliatilor de a cheltui mai mult / Nord Stream 2, criticat dur / Pentru liderul american, urmeaza ntlnirea cu Theresa May si Vladimir Putin

Donald Trump a obtinut joi angajamentul aliatilor Statelor Unite sa accelereze cadenta pentru majorarea cheltuielilor militare, declarandu-se foarte multumit de rezultatele obtinute dupa cele doua zile tensionate ale summitului NATO de la Bruxelles, scrie AFP. Au acceptat sa plateasca si sa plateasca mai rapid, a anuntat Trump, intr-o conferinta de presa neprogramata, inainte de a parasi capitala belgiana cu destinatia Londra.

Summit NATO, in plin SCANDAL intre UE si Donald Trump. Obiectivul lui Putin este de a exista DIVIZARI intre SUA si europeni

Liderii statelor din NATO se reunesc miercuri si joi, la Bruxelles, in cadrul unui summit unde este de asteptat ca Donald Trump sa le ceara din nou celorlalte tari membre ale Aliantei sa isi majoreze.

Klaus Iohannis, intalnire bilaterala cu Donald Trump, la Bruxelles (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis va avea joi o intalnire bilaterala cu presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, potrivit unui anunt al Administratiei prezidentiale. intrevederea dintre cei.

Donald Trump, in vizita oficiala in Marea Britanie

Donald Trump si sotia sa, Melania, au ajuns la Londra, acolo unde presedintele american va avea o intalnire cu Regina Elisabeta si una cu Theresa May. Trump si va lua parte la o cina,la Palatul.

Presedintele Donald Trump l nominalizeaza la Curtea Suprema a SUA pe judecatorul conservator Brett Kavanaugh

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, l-a nominalizat luni pe judecatorul Brett Kavanaugh la Curtea Suprema, informeazaAgerpres, care citeaza Reuters. Numirea trebuie aprobata de Senat, unde Partidul Republican al presedintelui detine majoritatea.

Donald Trump, ACUZATII SOCANTE la adresa Germaniei: Este prizoniera Rusiei

Donald Trump, presedintele Statelor Unite ale Americii SUA), acuza Germania ca este prizoniera Rusiei, deoarece o mare parte din energia sa este cumparata de la Moscova. De asemenea, Trump sustine ca.

Donald Trump, mesaj dur pentru tarile NATO: Trebuie sa plateasca arierate catre SUA

Presedintele american, Donald Trump, a acuzat marti unele tari din NATO ca sunt deficiente de mai multi ani in cheltuielile lor militare si a sugerat ca aceste tari sa plateasca arierate Statelor Unite, tr.

Donald Trump a lansat un nou atac la adresa aliatilor din NATO / Agentia germana de presa DPA spune ca Trump a amenintat cu retragerea din Alianta, surse Reuters neaga informatia

Presedintele american Donald Trump a lansat joi un nou atac impotriva aliatilor din NATO, acuzand cheltuielile insuficiente pentru aparare si practicile comerciale europene, intr-o sesiune cu usile inchise a summitului Aliantei, scrie Reuters, care citeaza doua surse. UPDATE 12:44 Desi sursele Reuters neaga informatia, agentia germana de presa DPA si cea belgiana, Belga, afirma ca Donald Trump a amenintat cu iesirea din NATO daca Aliatii nu fac eforturi imediate pentru majorarea cheltuielilor militare, dupa cum scrie lesoir. be. UPDATE 12:36 Donald Trump le-a cerut aliatilor sa atinga obiectivul de alocare a 2% din PIB pentru aparare pe termen scurt, potrivit unei surse citate de Reuters. UPDATE 12:29 Trump nu a amenintat cu retragerea din NATO, in ciuda tonului aspru pe care l-a folosit, precizeaza Reuters, care citeaza doua surse din Alianta. UPDATE 12:26 Donald Trump si-a inasprit considerabil tonul in ce priveste cheltuielile pentru Aparare, nominalizand printre alte tari Germania si Spania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2439 seconds )