Libnet.ro
UNICEF

21:15

Donald Trump vrea sa impuna o taxa de 20% asupra bunurilor importate din Mexic pentru a finanta zidul

Adevărul Adevărul,
Donald Trump vrea sa impuna o taxa de 20% asupra bunurilor importate din Mexic pentru a finanta zidul

Presedintele Donald Trump va cauta sa impuna o taxa de 20% asupra bunurilor importate din Mexic si va folosi aceste venituri pentru a construi zidul de la frontiera cu Mexicul, a anuntat un purtator de cuvant al Casei Albe, relateaza BBC News. continuă pe Adevărul

Donald Trump: Presedintele Mexicului sa-si anuleze vizita in SUA daca nu vrea sa plateasca pentru zidul de la frontiera

Presedintele american Donald Trump a declarat joi ca omologul sau din Mexic, Enrique Pena Nieto ar trebui sa isi anuleze vizita pe care voia sa o faca in Washington, daca Mexicul refuza sa.

Secret Service a sanctionat o agenta care afirmase, in perioada campaniei electorale, ca n-ar fi dispus sa incaseze un glont pentru Donald Trump

Serviciul american pentru protectia sefului statului, US Secret Service, a luat masuri impotriva unei agente care a transmis ca nu ar vrea sa incaseze un glont pentru a-l apara pe Donald Trump.

Legea antiimigratie a lui Donald Trump, motiv de boicot a galei Oscar 2017: Interdictia propusa este rasista VIDEO

Actrita iraniana Taraneh Alidoosti 33 de ani), protagonista The Salesman, nominalizat la Oscar 2017 pentru Cel mai bun film strain, a anuntat ca nu va participa la gala de decernare a trofeelor in semn de protest fata de legea prin care Donald Trump vrea sa interzica accesul in Statele Unite al imigrantilor din tarile musulmane.

Presedintele Mexicului a anulat vizita in SUA, pe fondul tensiunilor cu Donald Trump

Presedintele Mexicului, Enrique Pena Nieto, si-a anulat vizia in Statele Unite, din cauza tensiunilor cu omologul sau american, Donald Trump. in cursul acestei dimineti, am informat Casa.

ADIO, SUA, DAR RAMAN CU TINE! Presedintele Mexicului a anulat vizita la Casa Alba, pe fondul tensiunilor cu Donald Trump

Presedintele Mexicului, Enrique Pena Nieto, si-a anulat vizita in Statele Unite, din cauza tensiunilor cu omologul sau american, Donald Trump. in cursul acestei dimineti, am informat Casa.

Senator republican: Donald Trump transmite lumii un mesaj periculos vorbind despre ridicarea sanctiunilor impuse Rusiei

Senatorul american Rob Portman a comentat, vineri, declaratiile lui Donald Trump privind o posibila ridicare a sanctiunilor impuse Rusiei, afirmand ca noul lider de la Casa Alba transmite lumii un mesaj periculos vorbind despre acest lucru, relateaza Reuters.

Presedintele Donald Trump a cerut publicarea saptamanala a unei liste cu infractiuni comise de imigranti

Presedintele Donald Trump a ordonat administratiei sa publice saptamanal o lista cu crimele pe care le-au comis imigrantii, in timp ce retorica antiimigrationista creste considerabil pe zi ce trece la Casa Alba.

Donald Trump a semnat ordinul pentru construirea unui zid la granita cu Mexic

Presedintele american Donald Trump a semnat miercuri directive pentru a construi un zid de-a lungul frontierei dintre SUA si Mexic si pentru a adopta masurile drastice in orasele din SUA care gazduiesc imigranti ilegali, actionand rapid in privinta planurilor anuntate in campanie de a reduce imigratia si a spori securitatea nationala.

Presedintele Donald Trump a semnat ordinul pentru construirea zidului la granita SUA cu Mexicul

Presedintele Donald Trump a semnat miercuri ordonanta executiva care prevede construirea unui zid la frontiera Statelor Unite cu Mexicul.

Trump vrea sa finanteze constructia zidului la frontiera cu Mexicul impunand o taxa pe produsele venite din aceasta tara

Donald Trump, noul presedinte american, intentioneaza sa finanteze constructia zidului la frontiera cu Mexicul impunand o taxa de 20% pe toate produsele venite din aceasta tara, a declarat Sean Spicer, pu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )