Libnet.ro
UNICEF

18:30

Presedintele Donald Trump a cerut publicarea saptamanala a unei liste cu infractiuni comise de imigranti

Adevărul Adevărul,
Presedintele Donald Trump a cerut publicarea saptamanala a unei liste cu infractiuni comise de imigranti

Presedintele Donald Trump a ordonat administratiei sa publice saptamanal o lista cu crimele pe care le-au comis imigrantii, in timp ce retorica antiimigrationista creste considerabil pe zi ce trece la Casa Alba. continuă pe Adevărul

Presedintele Donald Trump a semnat ordinul pentru construirea zidului la granita SUA cu Mexicul

Presedintele Donald Trump a semnat miercuri ordonanta executiva care prevede construirea unui zid la frontiera Statelor Unite cu Mexicul.

Premierul Marii Britanii, Theresa May, va sustine acordul nuclear cu Iranul in discutiile cu presedintele Donald Trump

Prim-ministrul Marii Britanii, Theresa May, si-a exprimat increderea in beneficiile liberului schimb si sprijinul pentru acordul nuclear incheiat cu Iranul la intalnirea pe care o va avea in aceasta saptamana cu presedintele american Donald Trump, a spus luni purtatoarea sa de cuvant.

Deciziile semnate de presedintele Donald Trump de la instalarea in functie

Noul presedinte al Statelor Unite Donald Trump a adoptat mai multe masuri de la instalarea sa la Casa Alba, vineri, incepand de la proclamarea zilei de 20 ianuarie 2017 drept Ziua devotamentului patriotic si pana la construirea unui zid la frontiera cu Mexicul, scrie AFP care prezinta aceste masuri pe zile.

Presedintele Donald Trump a semnat decretul de retragere a SUA din Parteneriatul Trans-Pacific

Noul presedinte Donald Trump a semnat luni, in Biroul Oval, un decret care anuleaza participarea SUA la Tratatul de liber-schimb trans-pacific.

Donald Trump nu isi va face publice declaratiile fiscale

Presedintele Donald Trump nu va publica declaratiile sale fiscale, chiar si dupa ce o auditare mentionata frecvent de el este completa, a declarat consilierul senior Kellyanne Conway, potrivit CNN. Conway a fost presata intr-un interviu sa spuna daca Casa Alba va raspunde unei petitii cu peste 200. 000 de semnaturi prin care lui Trump i se cere sa elibereze declaratiile fiscale.

Presedintele Mexicului si-a anulat vizita in SUA. Cum reactioneaza Donald Trump

Presedintele mexican Enrique Pena Nieto si-a anulat vizita la Washington, unde urma sa aiba discutii cu presedintele Donald Trump.

Donald Trump sustine torturarea suspectilor de terorism prin metoda simularii de inec

Presedintele Donald Trump sustine in continuare tehnica de tortura a inecului aplicata pe suspectii de terorism. Presedintele SUA precizeaza ca in timpul audierilor, trebuie sa luptam impotriva focului cu foc, si sustine unele tehnici de torturare, potrivit BBC.

Secret Service va ancheta un agent care s-a indoit ca ar putea sa ia un glont pentru Donald Trump

Secret Service va lansa o actiune disciplinara impotriva unui agent, care a sugerat pe Facebook ca nu ar incasa un glont pentru presedintele Donald Trump, desi agentia este responsabila cu asigurarea securitatii liderului Statelor Unite, transmite Reuters.

Modelul TELEORMAN la CASA ALBA: Donald Trump cauta MORTII care au votat-o pe Hillary

Presedintele Donald Trump a promis o investigatie majora cu privire la fraudarea votului, dupa ce s-a plans de milioanele de voturi ilegale sesizate in sistem, anunta BBC. Noul.

Donald Trump il va pastra pe James Comey la conducerea FBI

Jurnalistii New York Times sustin ca presedintele Donald Trump ar urma sa-l pastreze pe James Comey la conducerea Biroului Federal de Investigatii FBI), in ciuda faptului ca este vizat de o ancheta lansata de Inspectoratul General al Departamentului de Justitie, care pune sub semnul intrebarii deciziile luate de directorul FBI in investigatia serverului privat de e-mail al democratei Hillary Clinton.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )